Terugblik op 1e kwartaal 2019

You are here: Home / Blog / Terugblik op 1e kwartaal 2019

Terugblik op 1e kwartaal 2019

16 januari 2020

Ben je nog in lijn met je doelen voor 2019?

We zitten nu in de laatste week van het eerste kwartaal. En ik vroeg me af hoe deze bij jou was.
Voor degene die mee hebben gedaan met de gratis video’s “plan je succesvolste jaar” en ook voor de anderen heb ik een aantal vragen zodat je even stil staat bij wat er is geweest in het  eerst kwartaal en of je plannen nog kloppen voor het tweede kwartaal.

– Wat heb je het eerste kwartaal gedaan/neergezet?
– Waaraan heb je je tijd besteed?
– Welke resultaten qua omzet en winst heb je behaald?
– Wat had je willen doen maar heb je niet gedaan en waarom niet?
– Wat had je beter kunnen doen?
– Wat pas je aan voor de plannen het komende kwartaal?

– Bepaal je doelen voor het tweede kwartaal
– Wat ga ik wel doen wat ga ik niet doen?
– Waar ga ik mijn werktijd/vrije tijd aan besteden?
– Aan wie of wat ga ik mijn aandacht geven en aan wie of wat minder of niet meer?
– Hoe wil ik me het komende kwartaal voelen?
– Wat vind ik belangrijk?
– Maak een plan voor het komende kwartaal.

Neem hier echt even de tijd voor!

Als je yogadocent bent kan deze Facebook groep ook interessant zijn voor jou, als je je bedrijf serieus neemt. En je bent uiteraard ook welkom in deze gratis Facebook groep voor yogadocenten wat er worden allerlei dingen gevraagd en gedeeld. Dus altijd fijn als je kunt netwerken met andere yogadocenten.

Morgen start de challenge “Van Yoga-lijder naar Yoga-leider”,  Vandaag heb ik een mail gestuurd over hoe het gaat verlopen en dat ik er zoveel zin in heb. Ik kreeg als reactie op mijn mail dit antwoord.

“Goedemorgen Corine, 

Voor nu haak ik even af. Ik ben te druk met  mijn werk.
Ik doe graag de volgende keer mee.

Groetjes Femke”

Het is heel goed en attent dat ze deze mail heeft gestuurd. Dit had ze niet hoeven doen. Ze had zich ook kunnen afmelden of de mailtjes niet openen, dan had ik het niet geweten. Dit is ook prima. Maar hiervoor doe ik dit, ik vind het zo zonde. Ze lijdt nu onder haar bedrijf.
Het is zonde want ik bied gratis mijn hulp en kennis aan. Het enige wat ik van de deelnemer vraag is om de komende dagen een paar minuten per dag tijd vrij te maken om te werken aan zichzelf en zijn/haar bedrijf. Dit kan de yogaondernemer alleen maar doen. Ik niet.
Juist doordat ik veel yogadocenten zie worstelen met hun werk, de balans tussen werk en privé en geen duidelijke keuzes maken voor zichzelf en hun bedrijf heb ik deze challenge ontwikkeld. Zodat je de leiding neemt over jezelf en je bedrijf.

Want waarmee ben je druk? Kleine regel dingen die je beter kan uitbesteden? Druk omdat je nee zegt tegen jezelf en ja tegen een ander? Druk met excuses om iets niet te doen? Druk met afleidingen? Druk met wat voor reden dan ook? Het start met het maken van keuzes. En ik heb veel keuzes gemaakt de laatste tijd. Deze gaan echt niet allemaal over één nacht ijs. Maar alles start met een gedachte en een keuze. Laten we het daar nu ook net over hebben in deze challenge. 🙂

Het is zo belangrijk om te staan voor jezelf en je bedrijf en dat wil ik graag leren met deze challenge. Doe het niet voor mij. Doe het voor jezelf, je bedrijf, je gezin en je leerlingen! Kom in je kracht staan en leid je bedrijf volgens jouw waarden en regels. En dan ben je niet druk met bijzaken maar heb je focus op dat wat er toe doet voor jou.

Aanmelden kan nog, dus maak de eerste keuze en ga “Van Yoga-lijder Naar Yoga-leider” mail naar info@deyogabusinesscoach.nl

Namasté,


Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!