De laatste 3 sprekers bij het YBE zijn bekend!

You are here: Home / Blog / De laatste 3 sprekers bij het YBE zijn bekend!

De laatste 3 sprekers bij het YBE zijn bekend!

14 december 2019

Vorige week was ik bij een event met 750 Mensen en kreeg ik onverwacht de microfoon, het filmpje vind je HIER.
Ik was bij mijn “oude” businesscoach Simone Levie waar ik heel veel van heb geleerd. En wat ik op dit moment al heb doorgegeven aan 35 yogadocenten (in Nederland, België en Aruba) die ik op dit moment begeleid.

Volgende week zaterdag 30 september organiseer ik het eerste Yoga Business Event.

Naast dat ik zelf een inspirerend verhaal vertel heb ik ook zulke toffe gastsprekers die je bedrijf (of dit nu een yogastudio is of dat je les geeft bij een sportschool, JIJ bent je bedrijf) op een hoger plan brengen.
Vorige week heb ik Ira Nagel en Sabine van Dijk al aangekondigd.

De andere sprekers zijn:
Maroesja Grabijn:

Maroesja is merkessentie coach. Ze begeleidt ondernemers, hoe ze zich op hun authentieke manier gaan presenteren en onderscheiden. Zodat ze meer helderheid en focus aanbrengen in hun uitstraling.
Ze is yogadocent, coach en heeft jarenlange ervaring als marketing & communicatie professional gespecialiseerd in branding. Zodat je weet hoe je jezelf zichtbaar maakt vanuit jouw essentie.
Tijdens dit event neemt ze je mee door de wereld van wat een merk is. Waarom een sterk merk belangrijk is en hoe je dit creëert. Met tot de verbeelding sprekende voorbeelden die uitnodigen om de theorie op je eigen bedrijf toe te passen.

Miranda Broeren:

Toen ik twee jaar geleden op de bank lag met mijn gebroken schouderblad kwam ze iedere keer voorbij en gaf tips over Perisope. (De eerste live stream mogelijkheid. Er bestond toen nog geen Facebook live of Instagram Live) Periscope is in nederland nooit echt van de grond gekomen. Inmiddels is ze uitgegroeid tot de Livestreamer en livestream reporter. Miranda helpt ambitieuze HSP ondernemers met een missie, zichtbaar te worden door middel van livestreamen.

Jedidjah Companje:

Jedidjah begeleidt een zielsmissie visualisatie. Ze is mijn business sparringspartner. Het is altijd fijn om je te omringen met gelijkgestemden. Ze zegde vorig jaar haar baan op en volgt nu haar missie. Ze helpt vrouwen met het werken aan hun dharma/levenspad/zielsmissie. Ze heeft ook workshops verzorgd bij het Lorelei Festival.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!