5 tips van Gabby Bernstein!

You are here: Home / Blog / 5 tips van Gabby Bernstein!

5 tips van Gabby Bernstein!

14 december 2019

Afgelopen week was ik bij een event waar meer dan 600 mensen waren.
Hier sprak ook Gabby Bernstein. Ze is Kundalini yogadocent, New York bestseller auteur, is vaker te gast geweest bij Ophra en heeft samengewerkt met Deepak Chopra, Louise Hay en Wayne Dyer. Ze is een prachtige verschijning, één en al licht, humor en toch geaard. Ze is zo inspirerend en ze heeft een fantastische energie. Veel dingen die ze vertelde zijn niet nieuw, maar het is altijd fijn om nog een keer te horen als een reminder en soms zegt iemand het net op een andere manier en met andere woorden dat het anders bij je binnenkomt.
Hieronder deel ik de 5 dingen waar ze over vertelde:
– Doe alles wat je doet vanuit plezier en geniet ervan!
– Het Universum staat achter je, ook al lijkt dit soms niet zo.
– Geen teken is ook een teken.
– Kies altijd voor liefde ipv angst
– Blijf vertrouwen

Ook kreeg iedereen na afloop een envelop met een kaart uit haar Carddeck en deze had ik. Prachtig!

Haar boek “the universe has your back” is vertaald in het Nederlands. “Het universum staat achter je” heb ik al gekocht maar komt 1 oktober officieel uit. het is vanaf 14 september al beschikbaar bij Bol.com.
Ik kende het boek al. Maar fijn om het nu in het Nederlands te hebben. Het is zo interessant. Zelf stem ik ook af op het universum en kijk hoe ik kan dienen in deze wereld. Dit heb ik geleerd van mijn eigen spiritueel leraar Ira Nagel.
Ze is de eigenaresse van Namaste Cafe in Den Haag en heeft al zoveel gebeurtenissen, ook haar eigen zaak, gemanisfesteerd.

YBE:
30 september is het Yoga Business Event .
Het wordt een uniek en inspirerend event met de mogelijkheid om te netwerken met alleen maar yogadocenten.
Voor één dag is Lelystad, Yogastad! 🙂

Hierbij maak ik al twee sprekers bekend, dit zijn:
Ira Nagel. Tijdens het Event vertelt ze hoe je de kracht van de verbeelding kunt inzetten om een bewust leven en yogabedrijf te creëren.
De kracht van je verbeelding is een super kracht. Alleen veel mensen weten dit niet. God/het universum gaf je verbeeldingskracht om daarmee je eigen realiteit te scheppen. God/het universum is daarom niet een kracht buiten ons, maar een kracht binnenin ons.
Als je je iets kunt verbeelden, dan vindt dit al plaats in een andere (vierde) dimensie. Echter, wij leven in een driedimensionale wereld, waardoor er een vertraging zit in wat je verbeeldt voordat het zich manifesteert in jouw driedimensionale werkelijkheid. En dat is maar goed ook, want stel je voor dat je je iets inbeeldt wat direct werkelijkheid zou worden… Dat zou niet altijd zo goed zijn. Als we volhouden en een diep verlangen voelen dan trekken we de gewenste gebeurtenis vanuit de vierde dimensie door een energetische ’korst’ naar onze werkelijkheid’

Sabine van Dijk, is sjamaan, NLP trainer en Chakra expert. Net als de chakra’s in je lichaam zijn er ook chakra’s in je bedrijf. Met “bedrijf” bedoel ik niet alleen als je eigenaar bent van een yogastudio. Als je bij meerdere locaties lesgeeft, of lesgeeft in een zaal die je huurt ben je ook een bedrijf. Sabine gaat ons hierover alles vertellen!

Overige sprekers worden later bekend gemaakt! Ik houd het nog even spannend! 😉

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!