5 tips voor jouw yoga retreat !

You are here: Home / Blog / 5 tips voor jouw yoga retreat !

5 tips voor jouw yoga retreat !

27 november 2019

Afgelopen weekend gaf ik een Yoga Business Retreat in Domburg. Samen met de docenten die er waren deelde ik foto’s van dit fantastische weekend.

De meest gestelde vragen en/of opmerkingen die ik kreeg waren:
#. Wat had je een grote groep? Leuk!
#. Je zat vol? Hoe doe je dat?
#. Kan ik ook een keer mee?
#. Ik wil ook een planning maken?

Mijn antwoorden waren als volgt:
#. Wat had je een grote groep? Leuk!
#. Ja inderdaad een grote groep en het was super leuk. Heel leerzaam, het gaf inzichten voor de deelnemers, het was verbindend en magisch hoe alles samenviel. Het is zo fijn om te werken aan je bedrijf en dit te combineren met ontspanning. Ik vertel meer over de inhoud van het retreat in mijn laatste podcast .

#. Je zat vol? Hoe doe je dat?
#. Ik zat inderdaad vol, en hoe ik dit doe vertel ik hieronder in 5 tips.

  1. Doe het met de juiste intentie. Noteer voor jezelf, wat het hogere doel is wat je dient als je dit retreat organiseert. Wat brengt het de deelnemers van je retreat nog meer naast een aantal dagen of één week ontspanning. Werkt het retreat ook na deze week nog op hen door?
  2. Zorg voor een beleving, een ervaring, mooie bijzondere herinneringen. Zodat ze inzichten krijgen tijdens het retreat. Net als tijdens een yogales. Dit onthouden ze en wordt verder vertelt via mond tot mond reclame.
  3. Organiseer een laagdrempelige yogaworkshop voor geïnteresseerde van het retreat. Op deze manier vertel je over jezelf, wat je gaat doen. Neem de deelnemer al mee op reis zodat diegene jouw energie voelt en weet wat voor vlees hij/zij in de kuip heeft en welke vorm van yoga je geeft. Je moet er toch niet aan denken dat je een heerlijke ontspannen week geboekt hebt en je voelt geen klik met de yogadocent of de manier van lesgeven. Zorg dat ze jou en jouw manier leren kennen op een laagdrempelige manier.
  1. Als je het retreat in een ander land houdt, organiseer dan van te voren een informatie avond met eventuele lekkere hapjes uit dat land en plaatselijke gebruiken en wat er allemaal te doen is in hun vrije tijd qua excursies.
  2. Speel met de prijs, geef nooit korting, maar start met een Early bird prijs. Of maak een mooie combideal. Bijvoorbeeld drie maanden les in de studio in combinatie met het retreat voor een mooi bedrag.

#. Kan ik ook een keer mee?
#. Het Yoga Business Retreat op deze manier doe ik voorlopig niet meer, maar wel geef ik een retreat van 8 t/m 10 januari in een klooster in Noord Brabant. Je kunt teksten schrijven voor je website of lessen voorbereiden, wat jij graag wil doen op dat moment voor je bedrijf en ontspannen. Dit kan alleen op je kamer of in kleine groep in de zaal/woonkamer.

Dus als je in de stilte wilt zijn kan het als je yoga wil doen dan kan dit ook, want er is een meditatiezaal.
We kunnen in de ochtend om de beurt yoga geven aan elkaar (voor wie wil), om vanuit ontspanning te creëren.
Fijn om met een groep gelijkgestemden te zijn. De meeste docenten die komen, werken aan hun online bedrijf want er is ook technische ondersteuning aanwezig.

Het is van woensdag 8 januari 9:00 uur tot en met vrijdag 10 januari 16:00 uur. In 3 dagen kun je veel doen.
Het retreat is inclusief overnachting en ontbijt lunch en diner, meditatie voor de eten door de mensen van het klooster en technische hulp van Francis en marketing en strategie hulp van mij.

Meer informatie vind je op :
https://deyogabusinesscoach.nl/yoga-business-retreat-klooster/
Mocht je interesse hebben mail naar info@deyogabusinesscoach.nl zodat we beide bekijken of ik de juiste persoon ben voor jou.

#. Ik wil ook een planning maken?
#. Planning maken kan via de online masterclass op 10 december 2019 van 9:00 -12:00 die je vanuit huis volgt en mocht je er niet live bij kunnen zijn dan mail ik je de opname toe.

Want als je echt een goede start wilt maken voor het nieuwe jaar adviseer ik je om op 10 december mee te doen met deze online masterclass waarin we samen met een groep drie uur lang gaan werken aan je jaarplan onder mijn begeleiding.
Van te voren krijg je van mij huiswerk zodat we deze ochtend direct goed aan de slag gaan.

Op de website staat een combi-deal:
De investering in deze masterclass is 59 euro
jaarkalender met volle en nieuwe maan aanduiding van 10 Euro,
notitieboekje en pen twv 7,50
verzendkosten 6,95
Totaal 83,45
Op de website staat deze speciale combideal van: 69 Euro.

Fijne dag!

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

Hier vind je me op instagramYouTubeLinkedIn Twitter, en Facebook.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415