Ik ben geslaagd als ademcoach. Dit zet ik in voor de mastermind groep in het najaar.

You are here: Home / Blog / Ik ben geslaagd als ademcoach. Dit zet ik in voor de mastermind groep in het najaar.

Ik ben geslaagd als ademcoach. Dit zet ik in voor de mastermind groep in het najaar.

1 augustus 2020

“Ademcoaching? Je bent toch business coach?”
Deze vraag kreeg ik een aantal keer.

De adem is leven. Je krijgt het leven bij je geboorte, de eerste ademteug. Je laat het leven los bij je laatste ademteug.
Daartussen in gebeurt heel veel.

Ik, maar ook yogadocenten ademen te hoog, te laag, te zuinig, te diep etc.
Via de adem zie je hoe iemand is qua karakter, welke issues er spelen in zijn of haar leven en dus ook in zijn of haar bedrijf. Want JIJ bent je bedrijf.

Gisteren was de laatste dag van de ademcoach opleiding bij Herleva van Heleen Ytsma.
Wat heb ik veel geleerd. Het was voornamelijk een persoonlijk proces. Want de adem laat zien hoe het werkelijk is. Deze ervaringen en inzichten kan ik direct inzetten in mijn bedrijf. Ik groei hierdoor niet alleen persoonlijk maar ook bedrijfsmatig. Dat gun ik iedereen. Ook jou.

Business Satsang
Vanaf 10 oktober start ik de Business Satsang – Mastermind groep.
Hierin zit persoonlijke coaching van mij en uiteraard ook een ademcoachsessie.
Zes maanden lang begeleid ik je samen met een kleine groep gelijkgestemden yogadocenten en coaches.
Ik leer je adhv van de standen van de maan te ondernemen vanuit flow en de energie die er op dat moment is. Tevens ga je inzien wat jouw manier van ondernemen is. Je leert meer afgestemd te zijn op jezelf.

– Wekelijks bepaal je op maandag je doelen voor die week en op vrijdag komen we online samen via zoom voor de vrijdagmiddag borrel om je succesen van die week te vieren. Dit mag uiteraard ook met je eigen kopje thee. 😉
Als zelfstandige ondernemer heb je geen vrijdagmiddagborrel meer met collega’s. Terwijl dit juist zo prettig is om elkaar te steunen.

– Éen keer in de maand hebben we een online mastermind coachcall waar je een bepaalt thema of issue wat er bij jou of je bedrijf speelt neerlegt en waarbij je input, van ons als mastermind buddy’s, krijgt zodat je er verder mee aan de slag kan gaan. Tenslotte lopen we allemaal tegen dezelfde zaken aan. Het fijn om dit met elkaar te bespreken en te overleggen.

– Er zijn twee samenkomstdagen verspreid over deze periode.
Donderdag 12 november en dinsdag 23 maart 2021
De ene dag doen we een groeps ademsessie en de andere dag gaan “aan de bak” met Blauwprint. Een super interessante coachtool om in te zetten als je tegen een bepaald vraagstuk aanloopt. Het antwoord zit vaak in jezelf. Je onderbewuste komt op tafel en geeft je richting.

    

– En één 1 op 1 pauwergesprek met mij.

Het is geen instagram programma of andere social media traject. Deze zitten in mijn online trainingen.
Uiteraard zit de Business Satsang – Mastermind vol met mijn ondernemerskennis en geef ik tips mbt marketing en strategie. Geen standaard regels, afvinklijstjes of templates zoals het “hoort”.
Je leert ondernemen vanuit je eigen kracht, kern en waarheid. Afstemmen op je hogere zelf. Dit is de beste marketingtool om in te zetten.
Als je van daaruit spreekt en zichtbaar bent komen je leerlingen en deelnemers naar je toe.

Tijdens deze Business Satsang hebben we wekelijks contact met de groep. Dit is een grote stok achter de deur en geeft je het beste resultaat in jouw persoonlijke en bedrijfsgroei.
Ondernemen is een spel. Je hoeft het niet alleen te doen we doen het samen.

Voel jij dat je dit nodig hebt? Dat je samen met andere Business Satsang Masterminders in het najaar wilt starten? Neem dan contact met me op. Mail naar info@deyogabusinesscoach.nl

Namasté,

Hier vind je me op INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

PS: Wil je werken aan jouw bedrijf (VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF ) of aan je online yogabedrijf ( VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT )? Of liever samen met collega ondernemers in de BUSINESS SATSANG Mastermind?  Ik help je graag. 🙂

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!