Affirmaties om je onderbewustzijn te herprogrammeren

You are here: Home / Blog / Affirmaties om je onderbewustzijn te herprogrammeren

Affirmaties om je onderbewustzijn te herprogrammeren

16 januari 2020

In het online programma “Receiving the day” voor yogadocenten vertel ik over affirmaties, Vandaar dat ik nu een artikel schrijf over affirmaties.

Je onderbewustzijn is ongeveer 90% van je totale denkvermogen. Dit in tegenstelling tot je bewuste geest die verantwoordelijk is voor al je dagelijkse bezigheden als je wakker bent. Deze bestaat uit 10%. De reden dat veel mensen voornemens hebben op 1 januari zoals afvallen, stoppen met roken of een nieuwe gewoonte aan leren en deze niet slagen komt omdat ze niet bekend zijn met het herprogrammeren van je onderbewustzijn. Hierdoor kun je namelijk jezelf opnieuw programmeren met positieve informatie. Zodra het onderbewustzijn er van overtuigd is dat het zo ie dan zal het zich ook manifesteren in het bewustzijn. Je kunt je onderbewustzijn veranderen door het gebruik van affirmaties. Dit zijn zinnen of woorden die je herhaalt. Door herhaling versterken affirmaties een intentie of wens zo diep dat het je bewustzijn omzeilt en direct naar je onderbewustzijn gaat. Als dit gebeurt, begin je veranderingen te ervaren en geniet je van de voordelen om het gewenste resultaat te behalen.

Zo verandert je leven van visualiseren en manifesteren naar een leven van dankbaarheid en werkelijkheid. Dus mocht het zijn dat je een negatieve gewoonte wil ombuigen. Of je wil graag een doel bereiken dan is het goed om hiervoor affirmaties te gebruiken.

Hierbij zijn vijf affirmaties om je onderbewustzijn te herprogrammeren en je manifestatiekracht te vergroten:
1.Elke dag ontwikkel ik nieuwe en positieve gewoonten.
2.Ik ben sta open om eindeloze creativiteit en wijsheid te mogen ontvangen.
3.Doordat ik mijn gedachten ombuig verander ik mijn leven in een positieve richting.
4.Ik kan alles.
5.Al mijn gedachten zijn positief en krachtig.

Doordat je iedere dag positieve affirmaties herhaalt, krijg je meer zelfvertrouwen.

Schrijf of benoem een affirmaties altijd in de tegenwoordige tijd, alsof het al zo is. Hierbij houd je in gedachten dat dit al gebeurt is of dat je deze toekomstige persoon al bent. Terwijl je de affirmaties opschrijft of opzegt is het belangrijk dat je de emoties die erbij gepaard gaan ook al voelt. Zo heeft het een sneller en dieper effect.

Wat is jouw favoriete affirmatie?

Wil je ook meedoen , aanmelden kan via DEZE PAGINA:  “Receiving the day”

Fijne dag!

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!