Trainingsdag : Plan maken voor 2018 en manifesteren

You are here: Home / Trainingsdag : Plan maken voor 2018 en manifesteren
Laden Evenementen
16
december

Trainingsdag : Plan maken voor 2018 en manifesteren

16 december 2017 @ 10:00 - 16:00
  • Dit evenement is voorbij.

Samen met Corine gaan we een plan maken voor 2018. Wat wil je gaan neerzetten aan lessen/workshops retreats en hoe ga je dit strategisch aanpakken.  Als ondernemer is het belangrijk om een plan en doel te maken voor het nieuwe jaar dat voor je ligt.

Later op de dag hebben we een workshop van Ira over mindset, manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht. De kracht van je verbeelding is een super kracht. Alleen veel mensen weten dit niet. God gaf je verbeeldingskracht om daarmee je eigen realiteit te scheppen. God is daarom niet een kracht buiten ons, maar een kracht binnenin ons.
Als je je iets kunt verbeelden, dan vindt dit al plaats in een andere (vierde) dimensie. Echter, wij leven in een driedimensionale wereld, waardoor er een vertraging zit in wat je verbeeldt voordat het zich manifesteert in jouw driedimensionale werkelijkheid. En dat is maar goed ook, want stel je voor dat je je iets inbeeldt wat direct werkelijkheid zou worden… Dat zou niet altijd zo goed zijn. Als we volhouden en een diep verlangen voelen dan trekken we de gewenste gebeurtenis vanuit de vierde dimensie door een energetische’korst’ naar onze werkelijkheid’ Via de technieken van Ira kun je de juiste vorm van yogabedrijf die bij jou past manifesteren.

Deze trainingsdag is een onderdeel van de training “Van yogadocent naar yogaondernemer” en ” van yogadocent naar online yogadocent”

Details

Date: 16 december 2017
Time: 10:00 - 16:00

Locatie

Venue Name: Namasté cafe , Den Haag
Address: Prins Hendrikplein 18
Den Haag, Nederland

+ Google Maps
Website: <a href="http://www.namastecafe.nl" target="_self" rel="external">www.namastecafe.nl</a>

Organisator

Organizer Name: De Yoga Business Coach
Phone: 06-51874415
Email:
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!