Uniek zijn in je business mbv intuïtie door Anneke Agterberg

You are here: Home / Uniek zijn in je business mbv intuïtie door Anneke Agterberg
Laden Evenementen
15
maart

Uniek zijn in je business mbv intuïtie door Anneke Agterberg

15 maart 2019 @ 13:00 - 16:00Euro85
  • Dit evenement is voorbij.

Anneke is bekend van haar kaartendeck “de essentie van edele stenen” , is coach en doet wekelijks en legging dmv een weekkaart.

In de afgelopen jaren zijn veel mensen voor zichzelf begonnen. Als zelfstandige is het maar zelden dat je een dienst of een product aanbiedt dat nog door niemand anders wordt aangeboden. Toch is het belangrijk dat je je van anderen onderscheidt. Het is niet alleen belangrijk te laten zien waarin je anders bent, het is vooral van belang dat het iets is dat over jou gaat. Jij bent je bedrijf. En aangezien jij als mens sowieso al anders bent dan je concurrenten, hoef je ‘alleen maar’ jouw eigen uniek zijn te laten zien. Maar wat is dat dan precies? Wat is jouw kern? Waar gaat het bij jouzelf om? En hoe koppel je dit nu aan je bedrijf?

Tijdens deze workshop van 2,5 uur leer ik je door middel van enkele eenvoudige oefeningen hoe je heel makkelijk in verbinding kunt komen met jezelf en je je intuïtief open kunt stellen, waardoor er  concrete informatie naar voren komt die over jou gaat. We gaan daarna concreet aan de slag hoe je deze informatie eenvoudig in je business kunt integreren.

We doen praktische oefeningen en werken met schrijfopdrachten, een spreekopdracht en met kleuren. Je hoeft niet bang te zijn voor de spreekopdrachten, want je hoeft niet voor een groep te staan en te spreken. Tijdens de spreekopdracht werk je in groepjes van twee.
En we werken dus met kleuren. Want kleuren vertellen veel. Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je ineens een specifieke kleur in je kleding draagt, die je daarvoor nooit droeg. Als je een sombere periode in je leven hebt meegemaakt heb je waarschijnlijk toen vrijwel geen kleuren gedragen. Dat heeft allemaal een reden. Maar je kunt het ook omdraaien. Je kunt ook gebruik maken van kleuren. Niet zozeer in je kleding, maar als ondersteuning. En dat gaan we vandaag doen.

Anneke Agterberg motiveert en inspireert mensen het beste in zichzelf naar boven te halen. In haar praktijk geeft ze consulten, adviezen en voert ze coachgesprekken. Altijd oplossingsgericht en vanuit een positieve insteek.
Op haar Facebookpagina De-essentie-van-edele-stenen trekt zij wekelijks kaarten om meer te vertellen over de energie van deze week.

Deze workshop is zowel geschikt voor starters, doorstarters als voor mensen die al langere tijd bezig zijn en die open staan voor bewustwording. Laat je verrassen door je eigen intuïtie en schrijf je in voor deze -unieke 😊- workshop. Aanmelden via Corine: info@deyogaboerderij.nl  of 06-51874415. Direct reserveren via DEZE LINK.

Details

Date: 15 maart 2019
Time: 13:00 - 16:00
Cost: Euro85
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!