Aruba!

You are here: Home / Blog / Aruba!

Aruba!

16 januari 2020

Laura van Leeuwen werkte in het ziekenhuis en begon als yogaleerling bij mij in de Yogaboerderij in Lelystad. Ze besloot om een yogaopleiding te volgen. Daarna volgde er meer. Haar man ging voor zijn werk naar Aruba. Ze ging mee en haar droom was om les te mogen geven bij Island yoga van the yoga girl.
Vanuit Aruba bleef ze mijn yogalessen volgen via mijn webinaryogalessen. Ik was live in mijn studio en de leerlingen vanuit huis. Vanuit Nederlands, België, Zwitserland en Aruba. Super tof om live met elkaar verbonden te zijn.

Later volgde ze vanuit Aruba mijn online yoga training “Van Bijbaan Naar Bedrijf” . De training om te leren hoe je van je bijbaan een bedrijf neerzet over het vinden van je ideale leerling, zichtbaarheid, marketing en strategie. Binnen 10 weken stond ze in de Arubaanse krant.

Dit schreef ze als testimonial voor mij:  “Twee weken terug heb ik een interview voor de lokale Nederlandse krant op Aruba ‘Amigoe’ gehad. Zo tof! Dankzij Corine en haar programma ben ik in contact gekomen met mensen en hebben zij mij benaderd voor dit interview over de eerste rode tent op Aruba. Ik woon hier nu pas 10 weken en ik had dit niet durven dromen om nu al zo zichtbaar te zijn!

Ik heb een aantal dromen en door onder andere het programma durf ik die waar te maken en mijn missie uit te dragen!
Corine haar programma helpt mij bij het helder maken van mijn missie en meer zichtbaarheid te creëren. ”

Ze “sprak” op het eerste Yoga Business Event in 2017 via een live verbinding over de training.

En NU doet ze ook mee met mijn nieuwe training “ Van Yogadocent Naar Online Yogadocent” Ze met me mee gegroeid. Mijn online trainingen zijn internationaal!

Ik zie yogadocenten hun best doen om nieuwe yogaleerlingen te werven voor hun studio. Mijn advies is wees zuinig op de mensen die al het vertrouwen in je hebben. Ze zijn al klant bij jou. Overtref hun verwachtingen. Geef de service die vroeger zo gewoon was. Zorg dat ze een ambassadeur voor jou bedrijf zijn. Op deze manier krijg je mond tot mond reclame. Dit geldt ook voor social media. De mond tot mond reclame van nu.

Investeer in jezelf op allerlei gebied zodat je jezelf ontwikkeld en verder groeit en je leerlingen blijven je trouw, ontwikkelen en groeien met je mee. Ze blijven je op deze manier volgen en investeren in jouw kennis.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

Wat doe jij om te zorgen dat je jezelf blijft ontwikkelen?

Wat kun jij doen, om je bestaande leerlingen iets nieuws aan te bieden?

Namasté,


Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

Hier vind je me op instagramyoutubeLinkedIn twitter, en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!