Balans houden tussen werk en privé, voor iedereen lastig

You are here: Home / Blog / Balans houden tussen werk en privé, voor iedereen lastig

Balans houden tussen werk en privé, voor iedereen lastig

16 januari 2020

NIEUW WEBINAR
Onlangs hield ik een poll in de besloten Facebookgroep voor yogadocenten met de vraag: ” Waar willen jullie mijn hulp bij hebben in het yogaondernemersschap?”. “Hoe bereik ik leerlingen?” stond op nummer 1 en daar heb ik een aantal webinars over gegeven. Op nummer twee staat ” Hoe behoud ik balans tussen werk en privé”

Houd de facebookgroep in de gaten waar ik tips geef om balans te vinden tussen werk en privé, hoe je productiever met je tijd om gaat en hoe je meer omzet behaalt met mindere fysieke inspanning.

YBC Podcast
Luister naar de twee laatste podcasts :


YBC PODCAST 28: Renate Steinfort is samen met haar man Michel eigenaresse van het Zentrum in Aadorp.
Renate heeft een online jaarprogramma “Yoga met hond” ontwikkeld. Te beluisteren op: SoundcloudiTunes of Spotify. Meer over Renate vind je op de shownotes.

YBC PODCAST 29 : Janet Schmidt is yogadocent, rouwtherapeut en begeleidt scholen, gezinnen, coaches en therapeuten omtrent rouw. Ze heeft diverse trainingen en een online programma. Te beluisteren op: SoundcloudiTunes of Spotify. Meer over Janet vind je op de shownotes.

Namasté,

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!