Ben jij een duizendpoot?

You are here: Home / Blog / Ben jij een duizendpoot?

Ben jij een duizendpoot?

14 december 2019

Algelopen donderdag was een fantastische inspirerende dag, met yogadocenten die meedoen met de training “Van Bijbaan naar Bedrijf”.
Eerst kregen ze Facebook marketing uitleg van Lynn en daarna gaf Martine uitleg over “grip op je afleiders”. Want wat is het moeilijk om je je focus te houden op je doel en je missie als je opgeslokt wordt door de waan van de dag. Nuttige en waardevolle tips van Martine gaan er nu voor zorgen dat ze nog beter deze focus behouden.
Ik kreeg ook een inzicht want ik herken een patroon!
    

Duizendpoot
Ik ben een duizendpoot en houd alle ballen hoog. Geef les bij De Yogaboerderij, ontwikkel online yogaprogramma, festivals (gisteren nog een FeetUp workshop bij het YOGI festival op het onbewoonde eiland), geef workshops en lezingen in het land, begeleid yogadocenten vi de online training of via VIP trajecten. Ik heb een gezin, vrienden en familie en net als jij 24 uur in een dag.
 (Feetup Workshop)
Kortom ik ben een duizendpoot. MAAAARRRR de yogadocenten die er afgelopen donderdag waren, maar ook de andere deelnemers van online training die er niet bij waren zijn dit ook. Wat een inzicht!

Naast hun yogalessen hebben ze nog een baan (die ze graag willen laten vallen om hun hart te volgen) een gezin, een yogaopleiding of bijscholing en doen ze de online training bij mij.
Om deze online training te doen vergt inspanning. Het geeft stof tot nadenken. Kan confronterend zijn en houd je actief bezig met je bedrijf. Je hebt een duidelijk doel en daar heb je de juiste focus voor nodig. En niet alleen plannen maken maar ook vooral DOEN.
Maar als je de hele week al bezig bent dan is het goed om er ruimte te creëren in je agenda om aan je bedrijf te werken. Even afstand nemen en de ideeën en creativiteit laten stromen. Zelf ga ik soms gewoon naar een hotel om even naar mijn bedrijf te kijken en te zien wat de juiste stappen zijn. En in de zomervakantie, als ik geen les geef, krijg ik altijd de beste ideeën.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!