Voorjaarsschoonmaak op Facebook en in je netwerk!

You are here: Home / Blog / Voorjaarsschoonmaak op Facebook en in je netwerk!

Voorjaarsschoonmaak op Facebook en in je netwerk!

16 januari 2020

Ben jij nog op Facebook?

Ik wil, ik vind Facebook leuk en ik heb veel Facebookgroepen waar ik inzit waar mensen zitten met dezelfde interesses als ik. En ik vind het fijn om op die manier kennis te delen en van elkaar te leren. Het succes van mijn bedrijven De Yogaboerderij en De Yoga Business Coach is mede te danken aan Facebook.

Je bent zelf het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meest mee omgaat. Qua gedrag, mindset en geldmindset. Dus zo ie zo goed om te kijken waar je je mee omringt. Dus mochten je Facebook vrienden niet zelf zijn gegaan na de actie van Lubach en je wilt ze toch verwijderen dan kan dit heel makkelijk via deze stappen:

Het is zo ie zo voorjaar en dan is het goed om een voorjaarsschoonmaak te houden.
Ga ont-spullen en zorg dat je hele huis, opgeruimd en fris is. Dan is het ook opgeruimd en fris in je hoofd zodat er nieuwe ideeën mogen ontstaan.
Als je een yogastudio hebt of je gaat starten kijk dan welke lessen of workshops lopen wel en welke niet. Ligt het aan de marketing? Zit de persoon die lesgeeft niet lekker in zijn/haar vel? Kost het jezelf energie? Is de les of workshop niet waardevol?

Maar kijk ook naar je omgeving, je vrienden, je netwerk enzovoorts. Met wie wil jij graag omgaan? Wie geeft en wie neemt jouw energie? Waar word jij vrolijk van? Kies de juiste mensen om je heen die er voor je zijn en jou upliften en in je geloven ipv jou naar beneden te halen. Dus als je Facebook vrienden wil ontvrienden kan het nu. 😉 Ook dit hoort bij de voorjaarsschoonmaak. Succes!

Het Yoga Business Event is het inspiratie en netwerkevent voor yogadocenten en ben dan ook super trots dat ik dit event weer op 23 september organiseer.
Yoga staat voor verbinding en daarom is het juist belangrijk om de verbinding bij elkaar te zoeken en gelijkgestemde om je heen te verzamelen om elkaar te upliften.
Het thema van dit jaar is “ontvangen”. Als yogadocent geef je heel veel. Niet alleen aan je leerlingen maar ben je zo ie zo zorgzaam en behulpzaam, het zit in je. Het Yoga Business Event wordt een dag met aandacht voor jou, jij mag ontvangen. Vorig jaar was het echt fantastisch. Er zijn nieuwe contacten en mooie samenwerkingen ontstaan, mindset veranderingen, plannen die gemaakt zijn door vele en inmiddels uitgevoerd. Een dag vol met impact.

FOTY:
Afgelopen zaterdag was de Freelancer of The Year award. Ik heb zoveel mooie referenties en stemmen gehad en mensen hebben massaal mijn pitch video gedeeld. Dank je wel!
Voor de mensen die dit hebben gedaan heb ik beloofd dat je kans maakte op een gratis kaartje van het YBE.
Deze is gewonnen door Yolande Janssen. Gefeliciteerd!
Namasté,

Corine van Zoelen

www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!