Ik ben één van de sprekers bij de bijeenkomst van Keuze Vrij Bij Mij ‘Nieuwe Wereld Ondernemers’ Kom je ook?

You are here: Home / Blog / Ik ben één van de sprekers bij de bijeenkomst van Keuze Vrij Bij Mij ‘Nieuwe Wereld Ondernemers’ Kom je ook?

Ik ben één van de sprekers bij de bijeenkomst van Keuze Vrij Bij Mij ‘Nieuwe Wereld Ondernemers’ Kom je ook?

14 april 2022

Vorig jaar, maart 2021 heb ik diverse domeinnamen geclaimd. Waaronder www.nieuwewereldondernemer.nl en www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl . Ik wist nog niet goed wat ik er precies mee wilde en liet het sudderen. Als een bolletje onder de grond mocht het verder ontwikkelen en nu komt het naar buiten.
Afgelopen 4 april ben ik gestart met de netwerk community. Er zitten zulke leuke ondernemers is. Allemaal divers met mooie plannen en dromen. We hebben al een kick-off gehad en een Q&A. Binnenkort een masterclass over social media van mij. Adverteer tips van een expert, een mastermind sessie met elkaar en er volgen ook meerdere toffe workshops van deelnemers uit de community. (Oa van Sat Kirtan, Monique, Marjan, Ira en nog veel meer)
De community is een plek om elkaar te ondersteunen in het ondernemen, verbinden, je vraagstuk neer te leggen, te leren van elkaars kennis en een podium om je kennis te delen. Meer informatie vind je hier www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl .

Pauwertalk ondernemen in de nieuwe wereld
Volgende week woensdag 20 april om 12:30 vertel ik tijdens de gratis pauwertalk meer over ondernemen in de nieuwe wereld en over de community. Leuk als je er ook bij bent. Aanmelden kan via deze link.

Bijeenkomst Nieuwe Wereld Ondernemers
Na de kick-off van de community op 4 april werd ik gebeld door Olaf Weller. Eerder heb ik heb geïnterviewd voor mijn podcast en we zouden nog steeds een nieuwe aflevering opnemen over www.keuzevrijbijmij.nl. Een platform wat hij ontwikkeld heeft voor ondernemers. Hij belde met de vraag of ik wilde spreken op de nieuwe wereld ondernemerS bijeenkomst. Een netwerkbijeenkomst voor gelijkgestemde ondernemers. Ondernemers die iedereen vrij willen laten in hun keuze voor lichaam en gezondheid. Het grappige is dus dat we bijna een identieke domeinnaam hebben geclaimd. Hij met de s www.nieuwewereldondernemers.nl en ik dus zonder de s www.nieuwewereldondernemer.nl.

Is dit toeval? Of is het afgestemd zijn op de energie die er nu hangt waarin het nu pas naar buiten mag komen. Ik heb natuurlijk direct ja gezegd. Ik hoop je dan ook live te ontmoeten op 10 mei bij Op Hodenpijl. 

Het programma en de sprekers vind je hier: www.nieuwewereldondernemers.nl

Graag tot woensdag 20 april 12:30 bij de gratis pauwertalk of op 10 mei bij de bijeenkomst.

Namaste,

Corine van Zoelen

www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: Vorige week is de podcast 168 met Sat Kirtan vrij gekomen waarin ze al wat verteld over de workshop die ze gaat geven in de netwerk community. Deze is te beluisteren via Spotify.

PS PS: Graag tot volgende week woensdag 20 april om 12:30 bij de gratis pauwertalk  over ondernemen in de nieuwe wereld. Aanmelden kan via deze link.

Hier vind je me op GAB, MeWe, TELEGRAM , INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!