Wauw, een extra gave bonusles bij de training “Van Bijbaan naar Bedrijf”!

You are here: Home / Blog / Wauw, een extra gave bonusles bij de training “Van Bijbaan naar Bedrijf”!

Wauw, een extra gave bonusles bij de training “Van Bijbaan naar Bedrijf”!

14 december 2019

Bonuslessen:
Dit waren er zes.
Jedidjah Companje om je missie helder te krijgen.
Rosanne Raubun voor een betere website.
Birgit Luijk met drie videolessen over Facebookmarketing.
Ira Nagel geeft een super goede manifesteer tip.
Eva Sachetto met een tip voor yogaretreats.
Jantien van Driel legt uit hoe je een blogartikel opbouwt.
MAAAAAARRRRRRR………
Vandaag heb ik een gesprek gehad met Masja Slootweg en zij gaat een hele waardevolle LinkedIn Bonusles verzorgen. Dus het zijn er nu totaal zeven. Echt fantastisch!
Zo kan ik nog meer waarde bieden met deze training.

Blijven ontwikkelen
Vorige week had ik ook een extra trainingsdag met andere vrouwlijke ondernemers. Het werd georganiseerd door Business Consultant Maaike Bruggeman. Met een gastspreker over bloggen en een Facebookmarketingexpert. Het is altijd fijn om met gelijkgestemden te zijn en de dingen waar je als ondernemer tegen aan loopt te delen. Dit is als Yogadocent precies zo. Ik overleg met collega yogadocenten ook over zaken als aangepaste houdingen voor leerlingen met bepaalde lichamelijke klachten, bijscholingen e.d. Waarom overleg je ondernemers dingen dan minder met elkaar als yogadocent. Omdat ik heb gemerkt dat er een soort taboe heerst op yoga/spiritualiteit en geld verdienen. Dit is de reden dat ik het belangrijk vind om niet alleen op yogagebied mezelf te ontwikkelen maar ook om me zakelijk te ontwikkelen want hoe vermarkt je jezelf zodat iedereen weet dat jij al die kennis hebt.

Ik heb er zelf eerst jaren naar gezocht en pas sinds 1,5 jaar weet ik het klappen van de zweep. Al mijn kennis van mijn business coaches, events en bijscholingen heb ik verwerkt in mijn eigen methode. De Namasté methode.
Hierin zit alle informatie die je nodig hebt als yogadocent om meer vertrouwen te krijgen in je eigen kunnen, leert hoe je jezelf laat zien, staat voor je product, workshop of yogareis, uit die bescheidenheid gaat, gaat stralen.
Dat je als je nog een vaste baan hebt en je yoga als bijbaan geeft, je je baan kunt laten vallen en helemaal voor je passie kunt gaan. Als ik het kan dan kan jij dit ook!

Tevens steun je indirect, yogadocente Steffi de Pous met haar missie, Because we Carry voor vluchtelingen en zwerfhonden in Lesbos. Ik maak namelijk een bedrag per deelnemer over naar haar.

Fijne dag!

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Bron foto: http://abovethelaw.com

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!