Wil je meer leren over Manifesteren, Website opbouw, FB of Bloggen?

You are here: Home / Blog / Wil je meer leren over Manifesteren, Website opbouw, FB of Bloggen?

Wil je meer leren over Manifesteren, Website opbouw, FB of Bloggen?

14 december 2019

Van Bijbaan Naar Bedrijf. Een waardevolle training waarin ik je leer wie jouw ideale klant is, wat jouw missie is en hoe je je yogastudio goed neer kunt zetten. Zelf zichtbaarder wordt door middel van de nieuwste marketing technieken. Een positieve mindset en zelfvertrouwen krijgt zodat je ook vertrouwen hebt in jouw droom en deze zal groeien.

Naast de waardevolle training heb ik zes prachtige gepassioneerde onderneemsters, experts op hun gebied, gevraagd of ze een bonusles willen maken. Dit om te zorgen dat de deelnemers nog meer hun doelen halen en hierdoor hun missie gaan leven.

Ik stel de experts graag aan je voor:

Jedidjah Companje
Vol levenslust, passie en voldoening leven. Dat gun ik jou. Met Pure Creation help ik vrouwen op hun zoektocht naar wat zij nou eigenlijk echt willen en hoe ze dit voor elkaar krijgen. Voordat jij geboren werd heeft jouw ziel een plan gemaakt voor jouw leven hier op aarde. In deze geleide meditatie ga je terug naar het moment waarop je dit levensplan hebt gemaakt. Je krijgt meer helderheid over waarvoor jij bent geboren en met welk doel jij naar de aarde bent gekomen.
www.pure-creation.nl

Eva Sacchetto
Reizen is mijn lust en mijn leven. Yoga is voor mij ook reizen, een innerlijke reis.
Dit heb ik gecombineerd in mijn yogareizen van Travel Yogini.
Yogareizen zijn er om bij jezelf thuis te komen. Ik zag in mijn omgeving dat veel yogadocenten moeite hebben met het organiseren van een yogareis/retreat. Deze “rompslomp” neem ik voor mijn rekening zodat de yogadocent kan doen waar hij/zij goed in is. Het lesgeven. Tijdens de bonusles vertel ik over de meest gemaakt fout bij het organiseren van een yogareis/retreat.
www.travelyogini.nl

Jantien van driel
Ik ben Jantien010 en mijn passie is tekst. Ik verdien er mijn brood mee en het allermooiste vind ik het om anderen te leren schrijven. Voor mij is schrijven een uitlaatklep die me steeds weer op nieuwe ideeën brengt. En daar ga ik jou hier ook mee kennis laten maken. Ik geef je tips hoe je het beste een blogartikel kunt opbouwen.
www.jantien010.nl

Rosanne Raubun
Ik ben Rosanne Raubun (26 jaar) en sinds mijn 21ste trotse eigenaar van Stijlvol Creatie. Ik help vrouwelijke ondernemers bij het maken van een stijlvolle website en huisstijl, zodat ze nog meer kunnen stralen en meer winst behalen. Vorig jaar ben ik gestart met een speciaal websiteprogramma – DESIGN YOUR DREAM – om droomwebsites te realiseren. Tijdens het programma van Corine help ik je met een plan maken voor je droomwebsite.
www.designyourdream.nl

Birgit Luijk
Ik ben Birgit een gedreven online marketeer met een passie voor Facebook marketing. Ik help vrouwelijke ondernemers met het behalen van meer succes (lees meer omzet + klanten). M.b.v. Facebook kun je ervoor zorgen dat je jezelf als yogadocent binnen mum van tijd op de kaart zet en dat steeds meer studenten jouw yogaschool weten te vinden. In drie videolessen laat ik je exact zien op welke knoppen je kunt drukken voor meer succes m.b.v. Facebook marketing. Ik kan niet wachten om deze kennis met je te delen en natuurlijk om te horen wat voor resultaat het je oplevert.
www.birgitluijk.nl

Ira Nagel
Ik manifesteerde o.a. mijn bedrijf Namasté Café, mijn bedrijfspand, reizen en gratis publiciteit.
Ook vandaag de dag word ik steeds beter in het werken met de Wet van Aantrekkingskracht. Hoe ik dit doe?
Je krijgt van mij, mijn beste tip om je wensen te manifesteren in deze bonusles!
www.namastecafe.nl

De Online training is op zichzelf heel waardevol als je als yogadocent echt je missie wil gaan leven.
Je hart wil volgen.
Van je bijbaan je bedrijf wil maken.
Doen wat je leuk vindt.
Al mijn kennis deel ik in de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf” aan de hand van videolessen, leerboeken, werkboeken en linkjes naar video’s van inspirerende personen.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

Fijne dag!

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!