Business Satsang mastermind

You are here: Home / Blog / Business Satsang mastermind

Business Satsang mastermind

1 augustus 2020

Als yogadocenten zijn we nu meer nodig dan ooit. Juist na alles wat er is gebeurd in het begin van dit jaar. Er waren veel tegenslagen. Zoals geen vergoeding ivm verkeerde SBI code bij KvK, buitenlessen geven waar niet iedere gemeente toestemming voor gaf, per 1 september open gaan en toen gelukkig toch per 1 juli. Daarna een studio met afstand tot elkaar, kleinere groepen en allerlei voorwaarden die nageleefd moesten worden.

Het was pittig. Maar ik ben zo trots op iedereen die gewoon is doorgegaan. En zich heel flexibel heeft opgesteld als yogaondernemer. Je had nu geen keus, je moest wel. En er werd echt van alles uit de kast getrokken. Facebook lives, Instagram lives, live streamen, video’s maken, technische online tools zoals Zoom of het geven van webinars, diverse camera’s, webcams, microfoons, studio lampen etc. Er werden leerlingen gemotiveerd om vanuit huis mee te doen. Degene die het online niet begrepen kregen uitleg en werden begeleid en als yogadocent werd je nu een soort help desk medewerker.

Ik die periode heb ik bijgesprongen waar nodig door diverse pAUwertalks te geven om iedereen te begeleiden. Pauwertalks over live online yogalessen zodat je nog les kon blijven geven en je voldeed aan je verplichtingen en je leerlingen les konden blijven krijgen voor een beter immuunsysteem of experts zoals Heleen die vertelde over de Wim Hof ademhaling zodat je deze techniek aan je leerlingen kon overdragen voor een beter immuunsysteem , Ira die vertelde over de Shift van de aarde, uitleg over kosha’s en hoe je die inzet in je bedrijf met Sabrina.
Tips om contact te blijven houden met je leerlingen, tips om andere manieren van omzet te genereren en een zomerplan.

In de Facebook groep Business Yogi’s zijn er veel vragen gesteld en het is zo fijn dat iedereen in hetzelfde proces zit om elkaar te ondersteunen.

Business Satsang
Zelf begeleidde ik op dat moment vier yogadocenten tijdens de Business Satsang. Een mastermind groep waarin we wekelijks contact hadden.
Ze maakten iedere week hun persoonlijke doelen en we stemde af op de energie van de maan en trokken een kaart uit een willekeurig carddeck voor die week.
Aan het einde van de week hadden we de vrijdagmiddag borrel om de successen van die week te vieren.

Ze kwamen samen om te leren om nog meer te verbinden met hun onderbewustzijn en doordat ze persoonlijk met zichzelf aan de slag gingen. Door te werken aan hun mindset kregen ze ook betere resultaten in hun bedrijf.

Super dankbaar dat er nu al docenten, coaches en therapeuten zich hebben aangemeld voor de volgende business satsang mastermind die start op 10 oktober.

Als je voelt dat je ook wilt ondernemen met de steun van mastermind buddies bekijk dan de site www.businesssatsang.nl en neem contact met me op. Het is een intensief traject. Dit is de reden dat ik graag een gesprek van te voren wil om te kijken of het klikt met mij en de rest van de groep.

Reacties van degene die eerder meededen zijn;

Elke maandag je mindset voor die week scherp houden zodat je kunt focussen op een paar haalbare doelen werkt voor mij heel erg goed! Waar sta je, hoe voel je je (emotionele mindset is net zo belangrijk), waar heb je hulp bij nodig en hoe ga je dat regelen voor jezelf en waar kunnen de anderen uit de groep je bij helpen?

Corine biedt een heel breed scala aan oefeningen (adem / meditatie / schrijf), spel (zandbak, bordspel) en kaartendeks aan, die je inzichten kunnen geven naast haar passie, betrokkenheid en eindeloze kennis en ervaring als business coach!

Het leven met de maan heeft mij veel inzichten geven op spiritueel vlak in de unieke periode (Corona lock-down) waarin we zaten. Dat was prettig en op momenten ook geruststellend. Ook het manifesteren en loslaten volgens de maankalender voelde goed en heeft achteraf gezien wel effect gehad.

Wekelijks inchecken en uitchecken was fijn en gezellig. Iedereen doorloopt zijn/haar unieke route met bochten, hobbels en kruispunten. Het motiveert om te zien wat anderen voor elkaar krijgen (of juist niet) en daarin elkaars persoonlijke ervaring te kunnen delen en elkaar te steunen. Zo heb je toch je ‘collega’s op afstand’ die het beste met je voor hebben en meedenken aan je zij staan.

Wat ik zo prettig vind aan de manier waarop Corine coacht is dat ze heel helder is en niet alleen op de inhoud van je diensten kan meedenken, maar ook oefeningen doet die er voor zorgen dat je antwoorden krijgt vanuit je onderbewuste/je hogere zelf. Dat maakt voor mij haar manier van coachen uniek.

Kim Bras
www.onlineyogajufindeklas.nl

De Business Satsang heeft mij ontzettend geholpen. In de groep hebben wij elkaar er, juist tijdens de lockdown, doorheen gesleept. Ik ben gelijk gaan kijken wat de mogelijkheden voor mij waren en heb daar met hulp van Corine meteen naar gehandeld. Door naar elkaars problemen te luisteren en mee te helpen om ze op te lossen als dit mogelijk was.

Op dit moment is mijn leven totaal verandert. Van 21 groepslessen in mijn studio en op het randje van een burn-out ben ik nu bijna op het einde van een proces. Ik heb een vervangende ruimte gevonden voor mijn groepslessen die ik op één dag heb geclusterd. Ipv 5 dagen in de week. Via live online lessen komen er extra inkomsten binnen.

Het is fijn om met gelijk gestemde te sparren en van elkaar te leren. Het geeft mij energie en het helpt mij ook in het maken van moeilijke keuzes. De wekelijkse stok achter de deur heeft me geholpen om mijn gedachten te ordenen en te focussen op mijn planning. Door onze successen te vieren en te delen hield ik de moed om door te gaan. Het is ook heel leuk om dit samen te doen.

Corine helpt je om je wensen en geheime missies te verwezenlijken. Ik zou het iedereen aanraden. Ongeacht je weg. Je leert er heel veel van. Door je mindset te veranderen kun je veel meer dan je denkt, je hebt eigenlijk alleen maar één iemand nodig die je de weg laat zien.

Sophia Manté – Essen
www.mazoyoga.nl   /  www.demantelzorgercoach.nl

Het heeft geholpen om belangrijke keuzes te maken voor mijn bedrijf, focus en veel te leren van wat ik nu eigenlijk wil. Dit via het onderbewuste, gevoel, meditaties en visualisaties.
Superfijn om met mensen te werken die ook affiniteit hebben met het spirituele, yoga, meditatie en het energetische. Dit heb ik niet echt in mijn directe omgeving.

Ik ben nu meer zichtbaar, vraag hogere tarieven, heb pakketten, sta sterk achter mijn keuzes in mijn bedrijf. Heb zaken losgelaten, hoe moeilijk ook.

Ik doe nu meer met video, diverse online tools en social media en heb nieuwe Personal Training klanten. Diverse aannames over boord gegooid. Sinds 2018 is mijn omzet verdrievoudigd tot 1e kwartaal van 2020.
Het Yoga Business Retreat was heerlijk. Gewerkt aan mijn bedrijf, lekker weg en meer inzicht in mezelf door andere ondernemers.

Het werkte heel goed voor mij om elke maandag echt op te schrijven wat mijn doelen waren voor de week. En iedere vrijdag weer een check. Dit was een stok achter de deur. Met de maan leven was nieuw voor mij. Ik heb er van geleerd.
Het heeft het mij veel gebracht. Fijn om sparringspartner(s) te hebben als je een eenmanszaak bent.

Sandra van Donkersgoed
www.spiritandsports.com

De Business Satsang heeft mij geholpen om de focus echt helemaal naar mijn online programma te krijgen. Ik heb ontzettend veel geleerd.

Het Yoga Business Retreat heeft mij de gezelligheid en warmte van de yogadocentes opgeleverd.
De mastermind coachcalls vond ik erg leerzaam en behulpzaam in het zetten van de volgende stappen.
Het inchecken op de maandag vond ik erg fijn en ik heb meer inzicht gekregen, door te leven met de maan. Ik probeer nu meer rekening te houden met nieuwe maan en volle maan. En ook met de retrograde periode.

De wekelijkse momenten zorgden voor een goede motivatie om te focussen.
Ik wil Corine graag bedanken voor alle tips en tricks, hulp en ondersteuning, motivatie en inspiratie.

Ik ben er zeker nog niet, maar heb ontzettend veel geleerd en gedaan in deze periode. Het is een heel proces.
Ik heb genoten met een lach en een traan.
Daardoor heel blij met alle ondersteuning van Corine en mijn Business Satsang genootjes.
Ik ben dankbaar dat ze op mijn pad heeft meegewandeld.
Als je extra motivatie en inspiratie nodig hebt is het zeker een aanrader.

Linda Leenders
www.aardiginbeweging.nl   /    www.struinyoga.nl

Ondernemen vanuit je intuïtie:
De wereld is aan het veranderen. De maya’s gaven het al aan. De wereld zou vergaan in 2012. Dit is niet letterlijk vergaan. De nieuwe aarde werd ingezet. We mogen het oude achter ons laten. De wereld die draait om macht, het ego en angst. We gaan voor de nieuwe wereld waar het draait om samen staan we sterk, aandacht en liefde. Gelukkig zijn er nu heel veel yoga/meditatie/mindfulness docenten, spirituele leraren, healers, coaches en therapeuten. Dit is niet voor niets. Ze zijn klaar voor de nieuwe wereld en mogen de andere mensen helpen in hun proces. Jouw ziel heeft er voor gekozen om nu te leven. Onderzoek wat jouw aandeel mag zijn in deze tijd.

Dit is de reden dat ik tijdens de business satsang ook diverse coach tools inzet om contact te maken met je ziel / je onderbewustzijn. Het antwoord zit in je via een zandbaksessie komt dit verder naar voren.
Met een ademhalingssessie die ik geleerd heb vanuit de ademcoach opleiding worden er ook diverse blokkades opgelost uit dit leven en eventuele vorige levens. Hoe meer je in lijn bent met jouw zielsmissie, de natuur en de energie van de maan des te meer kom je in flow. Je gaat leven en ondernemen vanuit je intuïtie. Wie je werkelijk bent, onder al die lagen. Tevens zet ik de kennis van Human Design in tijdens het coachen.
Zodra je leeft en werkt vanuit wie in in essentie bent, voel je je persoonlijk beter in je vel wat direct invloed heeft op je bedrijf. Je manifesteert alles makkelijker. Jij bent je bedrijf!

Ik nodig je uit om te kijken op de site als deze magische Business Satsang mastermind je aanspreekt.
www.businesssatsang.nl

Op dit moment is dit het enige traject waar wekelijkse coaching inzit met mij.

Alleen kom je een heel eind samen kom je verder.

Namasté,

Hier vind je me op INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

PS: Wil je werken aan jouw bedrijf (VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF ) of aan je online yogabedrijf ( VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT )? Of liever samen met collega ondernemers in de BUSINESS SATSANG Mastermind?  Ik help je graag. 🙂

 

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!