Corine op de bank bij Patrick Kicken

You are here: Home / Blog / Corine op de bank bij Patrick Kicken

Corine op de bank bij Patrick Kicken

16 januari 2020

In dit blogartikel deel ik de laatste update van de ontwikkelingen mbt  YBCpodcast, online training van De Yoga Business Coach.

Op de bank bij oud Veronica DJ Patrick. 

Onlangs heb ik Patrick Kicken geïnterviewd op mijn podcastkanaal, deze is HIER te beluisteren.
Maar Patrick heeft mij ook geïnterviewd, zijn interview met mij is terug te bekijken op YouTube.

Van Bijbaan Naar Bedrijf
Vanaf 1 februari zal de prijs van de online traininig Van Bijbaan Naar Bedrijf verhoogd worden van 599 naar 699.
Dit is omdat ik met de tijd iedere keer zaken heb toegevoegd en het ook in ontwikkeling blijft en er voor de toekomst ook mooie veranderingen aan komen en als je het eenmaal hebt aangeschaft dan blijf je toegang houden. Iedere keer als ik me verder ontwikkel zal ik dit toevoegen en heb je er zelf ook baat bij. Ik wil niets liever dan dat je up-to-date blijft met je bedrijf en je alles helder hebt voor jezelf en je leerlingen. Want met elkaar kunnen we de wereld zoveel mooier maken als zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met yoga. Iedere leerling vindt zijn eigen leraar en daarom is het juist zo mooi dat we allemaal uniek zijn. Meer over de online training vind je op: deyogabusinesscoach.nl

VIP traject:
Ik krijg vaak vragen of ik ook coachingsgesprekken houd. Ik wil een goed resultaat bereiken met de docenten die ik begeleid en daarom lukt dit niet in één gesprek. Vandaar dat ik altijd werk met een traject. Maar mocht je al verder zijn in je onderneming dan is een VIP dag met een reflectie gesprek misschien voldoende voor jou om flinke stappen te maken. IK heb nog één plek vrij in februari voor een VIP-dag met mij waarin we samen gaan kijken naar je yogabedrijf. Meer hierover vind je op mijn site, VIP-dag.

Namasté,

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!