Wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

wie ben ik?

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.

Ik begeleid yogaleerlingen en yogadocenten in België, Frankrijk, Aruba, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Zwitserland, Duitsland, Portugal, Australië en Maleisië.
Dit is het voordeel van online. Je bereikt iedereen over de hele wereld!

Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij de Yogaboerderij. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp traningspartner in Nederland.

Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.
Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen en trajecten de stichting “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens. 

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermind groepen, (online) trainingen,  events en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen NAMASTE methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en daarna mijn eigen yogastudio. Het kan! Op dit moment zijn er alleen nog maar online yogaprogramma’s en online lezingen en workshops met een thema.

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training ‘van bijbaan naar bedrijf‘, ‘Van Yogadocent Naar Online Yogadocent‘ of VIP dagen.

Er zijn al vele yogadocenten, masseurs, coaches en therapeuten die ik heb mogen begeleiden met hun yoga/coach bedrijf of het ontwikkelen van een yoga/coach online programma.

Gratis programma’s:
Duizenden deelnemers hebben meegedaan met mijn gratis video’s en challenges. Zoals Zakelijk zijn in Yoga, Plan je succesvolste jaar, 7 business tips, Ebook instagram hashtag tips. Namaste challenge mbt Facebook, Namaste challenge mbt  Instagram en Van Yogalijder Naar Yogaleider.

Podcast:
De Yoga Business Coach podcasts beluister je via deze pagina.

Online en LIVE trainingen:
Van Bijbaan Naar Bedrijf is gevolgd door meer dan 100 deelnemers
Van Yoga doccent Naar Online Yogadocent – live versie door meer dan 20 deelnemers.
Van Yoga doccent Naar Online Yogadocent – online versie door meer dan 30 deelnemers

Testimonials:
Testimonials van deelnemers vind je op de testimonial pagina

Yoga Business Event:
Er zijn reeds drie Yoga Business Events georganiseerd.

Theater de Kubus – 2017 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De aftermovie van het Yoga Business Event 2017:

Theater de Kubus – 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De aftermovie van het Yoga Business Event 2018:

Het Emmaus klooster- 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De aftermovie van het Yoga Business Event 2019:

Diverse Yoga Business Retreats:

Madeira – oktober 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domburg – november 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Emmaus klooster in Velp ( NB) – januari 2020

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!