Dag 2016, Hallo 2017!

You are here: Home / Blog / Dag 2016, Hallo 2017!

Dag 2016, Hallo 2017!

14 december 2019

Gisteren heeft mijn man de trap geschilderd en hij maakt er anti slip strips in. Als het kalf verdronken is, dempt men de put zeggen ze wel eens.

Als ik terug kijk op 2016 was het een rumoerig jaar met vallen en opstaan.
Letterlijk vallen want in 2015 viel ik van de trap en brak mijn schouderblad en in 2016 viel mijn man van de trap en scheurde zijn bovenbeen spier. Wekenlang een ziekenhuisbed in de woonkamer, verzorgen, voeten wassen 😉 en alle taken die hij normaal gesproken in en om het huis doet kwamen nu op mij neer.

Na een paar dagen vakantie in Lourdes met mijn moeder en zus, kreeg ik vreemde klachten en bleek dat ik een infectie had aan mijn longen. Dit was de oorzaak van die rara symptomen. Mijn dochter brak haar pols bij de gym en mijn zoon had last van zijn kraakbeen in zijn knie. Gezondheid is echt het belangrijkste wat er is. Je bent gezegd als je gezond bent. De mooie dingen van al deze lichamelijk misère is dat we er als gezin voor elkaar waren en elkaar hielpen. Ook toen we voor de kerst alle vier tegelijk de griep hadden en op de bank lagen had dit ook iets “gezelligs”.

De Yogabusiness coach site is nog maar twee weken in de lucht en het eerste traject wat ik gestart ben in september is bijna afgerond.
Twee personen die al vertrouwen in me hadden nog voordat mijn website klaar was. Maar ook voor het vertrouwen dat mijn yogaleerlingen van De Yogaboerderij in Lelystad in me hebben en de betaalde online yogaleerlingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Via online yoga is mijn wereld zoveel groter geworden.

Ik ben trots op het feit dat er vanuit de yogaboerderij vele online producten zijn ontwikkeld zoals de online chakra challenge’s ( meer dan 3500 mensen), het online “7 weken chakra yoga programma” (al 86 deelnemers en in februari 2017 voor de 3e keer), mijn nieuwe online programma “de 7 spirituele wetten van succes/yoga“ nav de boeken van Deepak Chopra, de online Ouder en kind Yogalessen,  online webinaryoga Ik geef live yoga in de studio en de yogaleerling in haar eigen woonkamer en mijn nieuwe challenge “Yoga en Astrologie”.

Ik ben dankbaar dat ik mezelf qua yoga en zakelijk gebied verder heb ontwikkeld door:het behalen van het 2e jaar van de Do-In Yoga opleiding in Leiden, de Feetup trainer cursus die ik gedaan heb in Hamburg. (Er volgen leuke workshops in 2017, voor  yogaleraren) en de twee business coaches die ik gehad heb dit jaar. De een die me hielp met het maken van een online programma en de ander om meer balans te krijgen tussen werk en privé.

Tevens dankbaar dat ik positief in de media was:
Gerard van Ommen heeft me twee keer heeft gefilmd namens omroep Flevoland. Binnen de dijken, en Struinen;
Ik stond in de glossy “Suzan”;
Ik sta nu op dit moment in de dubbel dikke kersteditie van de “Nieuwe Revu”;
Die zichtbaarheid die zo belangrijk is en ik ga je leren hoe je zichtbaar kunt worden in de Namasté- challenge.

Ik ben super trots op mijn nieuwe website van De Yoga Business Coach speciaal voor yogadocenten of mensen die yoga als onderdeel inzetten in hun praktijk.
Mijn GRATIS online programma’s  zoals “zakelijk zijn in yoga” en “Namasté, laat je innerlijke licht schijnen”.

Maar het meest trots ben ik op het zelf herstellende vermogen van mijn lichaam en dat mijn gezin en ik gezond zijn!

Ik hoop dat je ook op een positieve manier kunt terugkijken naar 2016. Ook al was er iets negatiefs dan valt er altijd een positieve boodschap voor jezelf uit te halen. Niets gebeurt voor niets. Je komt er altijd sterker uit. En je houdt er een nieuwe trap met anti slip strips aan over 😉

Ik wens je fantastische jaarwisseling en een liefdevol, ontspannen en succesvol 2017!

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!