Datum Yoga Business Event is bekend!

You are here: Home / Blog / Datum Yoga Business Event is bekend!

Datum Yoga Business Event is bekend!

14 december 2019

Voor oud deelnemers van de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf”, voor iedereen die in mijn blog leest, maar ook voor mensen die mij nog niet volgen maar wel graag kennis willen maken met mij en andere yogadocenten.En willen leren om te ondernemen of zich willen laten inspireren.
Ik zie veel goede yogadocenten met kennis in hun vakgebied maar voor ondernemen en zichtbaar zijn heb je andere kwaliteiten nodig.

Het idee kwam woensdagavond 19 juli bij me binnen. Op donderdag 20 juli heb ik het op Facebook geplaatst en omdat er zoveel leuke reacties waren ben ik het verder gaan uitwerken.
Ik wil graag zoveel mogelijk yogadocenten samenbrengen en dan niet voor diverse vormen van yoga, zoals bij yoga festivals, maar juist om te zorgen dat ze zichtbaarder worden via social media en hierdoor vindbaar voor toekomstige yogaleerlingen. Zodat ze weten hoe ze een gezond yogabedrijf opbouwen. Dit is dus een uniek Event. Ik heb al mooie, inspirerende gastsprekers gevraagd, om de yogadocenten die komen, verder te ondersteunen met hun yogabedrijf. Maar ook om te netwerken tijdens de pauzes, verbinden met elkaar, ideeën laten ontstaan, combinatie’s tussen diverse vormen van yoga te maken en zo elkaar te steunen en te empoweren.

Een dag, waarna je vol inspiratie naar huis gaat.
Ik vertel je over de kansen en mogelijkheden die mij hebben gebracht tot waar ik nu sta. Dit omdat, als ik een idee heb, ik er voor ga. Ook al verklaard een ander me voor gek. Dat ik dan een stap zet en zie waar ik uit kom. Ik bewandel mijn pad en ga mee met de flow. Het wordt een dag waar andere yogadocenten komen zodat we elkaar inspireren. Waar gastsprekers, die offline trainingsdagen bij mij verzorgen, waardevolle informatie geven aan jou zodat je je yogaonderneming kunt laten groeien. Want het gaat om ontwikkeling van je zelf. Jij bent je bedrijf! Dus het is altijd goed om te investeren in jezelf. Niet alleen qua kennis van diverse yogavormen en bijscholingen maar ook hoe je jezelf zichtbaar maakt aan de buitenwereld en staat voor jezelf en je bedrijf. Zodat je jezelf op waarde schat en dit ook uitdraagt.

Voor deze prijs kan het niet anders dat het heel snel uitverkocht zal zijn.
Dus maak je yogacollega’s, yogavriend(inn)en, medestudenten enthousiast. Zodat je er een gezellig en inspirerend dagje uit van maakt met elkaar.
Want dit gaat zooo gaaf worden.

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!