De kracht van water en gedachten!

You are here: Home / Blog / De kracht van water en gedachten!

De kracht van water en gedachten!

4 maart 2022

Tijdens de kinderyoga opleiding leerde ik van Patty Jongemaets over de kracht van de gedachten en woorden en hoe deze invloed hebben op ons lichaam. Ze vertelde ons over Masaru Emoto en hoe hij met een microscoop foto’s maakte van water vlak voordat het bij het vriespunt was. De ijskristallen die ontstonden waren prachtig. Op de monsters had hij woorden geplaatst als liefde, respect, geluk, oprechtheid. Hij had ook vervelende woorden zoals haat, stom, lelijk. Deze ijskristallen vielen uit elkaar en waren niet symmetrisch. Ook de muziek die hij draaide per water monster gaf een ander ijskristal. Als woorden invloed hebben op water hoe zit het dan met ons? Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Wees dus voorzichtig met wat je zegt, denkt of wenst.


Afgelopen week heb ik al een aantal keer onderstand bericht doorgestuurd gekregen. Ik weet niet de bron, dus mocht je die hebben dan hoor ik het graag. Maar het geeft aan hoe we door middel van water drinken met elkaar de wereld in vrede kunnen brengen. Ik ben niet van de kettingbrieven en doe ik niet aan mee maar dit vind ik een mooi initiatief en wil het graag met je delen. En als je het ook een mooi initiatief vindt deel het dan ook gerust.

Het idee is om net als het prachtige lied “Imagine” van John Lennon wat miljoenen mensen inspireerde. We nu met de BEWEGING starten om water te drinken en de vrede te voeden.
Hoe werkt het?
Het basisidee van de “Drink Water en Voed Vrede” is om ieder van ons, op het moment dat we water drinken…. elk moment, om de volgende zin te internaliseren: “DE WERELD IS IN LIEFDE EN VREDE EN IK OOK.” Zonder inspanning, zullen miljoenen mensen over de hele wereld per uur de zin herhalen, bidden, of uitspreken als een mantra. “DE WERELD IS IN LIEFDE EN VREDE EN IK OOK!” Laten we een stroom van hoge frequentie vibraties vormen ten gunste van liefde en vrede. De kracht van het gebed zal zich vermenigvuldigen telkens als iemand zich bij de beweging aansluit. Volgens de kwantumfysica schept de systematische herhaling van gedachten, muziek en woorden gunstige voorwaarden om de verwezenlijking van metallisatie doelen te vergemakkelijken. Ik heb de zin “DE WERELD IS IN LIEFDE EN VREDE EN IK OOK!” in deze visual geplaatst.

Je kunt deze uitprinten, op je drinkfles plakken, of je drinkfles erop zetten of als screensaver gebruiken. Hoe meer mensen het doen hoe meer we in vrede komen en op een hogere frequentie en dat is nu net wat we nodig hebben. Houd de energie hoog, drink water en spreek de zin uit en deel het met anderen.


Samen met andere ondernemers wil ik graag werken aan een liefdevollere wereld. Een nieuwe wereld. Dus leuk als je ook meedoet op deze manier. Het is een kleine stap maar als we later terug kijken een mooie weg die we hebben afgelegd.

Namaste,

Hier vind je me op GAB, MeWe, TELEGRAM , INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!