Dromen komen uit!

You are here: Home / Blog / Dromen komen uit!

Dromen komen uit!

26 november 2020

“De meeste dromen zijn bedrog” zong Marco Borsato. Maar ben ik het niet mee eens.
Afgelopen week ging een yogadocent die ik mag begeleiden naar Australië. Ze heeft haar baan opgezegd, haar studio stopgezet. Haar droom was om met oud en nieuw onder de burg te staan in Sydney. Ze weet nog niet wanneer ze terug komt.

Ze had een droom, keek wat er voor nodig was en heeft de juiste stappen gezet. “Wat is er nog meer mogelijk?” zegt ze. “Alles is mogelijk.”

Soms heb je grote dromen en je omgeving houd je klein, maar als jij van binnen voelt wat je te doen hebt kun je niet anders dan dit volgen.
Zorg goed voor jezelf, houd je energie hoog dan kun je er ook voor anderen zijn.

5e dimensie
Mijn vriendin Ira Nagel van Namasté Café, heeft me alles geleerd om te leven vanuit de 5e dimensie. Vanuit de 5D wereld is het heel eenvoudig om te manifesteren, als je maar in lijn blijft met je hogere zelf en jouw missie.

Ieder jaar schrijf ik een brief aan mijn toekomstige zelf. De brief aan mezelf voor eind december heb ik heb stiekem al gelezen. Alles wat ik schrijf wat toen, op 1 januari 2019, nog niet ter sprake was privé en op werkgebied is uitgekomen. Ik blijf het iedere keer wonderbaarlijk vinden. Sommige dingen was ik al vergeten. Zo bijzonder.

Ik had ook een droom, soms zijn je dromen heel klein en deze gaat ook uitkomen. Ik kan er nog niet veel over zeggen maar vind het wel helemaal te gek. Het heeft te maken met MIJN PODCAST.

November 1995
Ik zag van de week een Youtube video van Maurice de Hond. Waarin hij uitlegt aan Sonja Barend hoe de toekomst qua digitaal tijdperk er uit gaat zien. Op dat moment 1995 kon je dit toch niet geloven of voorstellen.

Het klonk heel bijzonder net als Chriet Titulaer die vroeger in de “wondere wereld” vertelde wat er voor spectaculairs aankwam in de mobiele communicatie en op het gebied van computers. Maurice vertelde dat we in de toekomst:

  • Een ijskast bestellen via een digitale weg.
  • Ons huis inrichten vanaf een beeldscherm. Zoals de app van Ikea.
  • Spullen bestellen vanuit Hong Kong omdat het daar goedkoper is. Net als Ali Express.
  • Dat je niet meer naar congressen hoeft in Amerika en veel tijd kwijt bent maar dat je elkaar ziet via een scherm net zo groot als een TV. Conference calls.

Sonja geeft aan dat dit een ramp voor de platenwinkels wordt want waar halen we dan onze muziek vandaan?
En iemand gaf aan”Ik wil wel contact blijven houden met anderen en ze echt zien.” De telefoon is voor mij voor erbij. Waarop Maurice aangeeft dat hij nu contact heeft met zijn neefje in Nieuw Zeeland en anders zou hij deze maar hooguit 1x in het jaar zien. En nu kan zijn neefje vanuit Nieuw Zeeland zelfs de voetbaluitslagen volgen op teletekst in Nederland. Dit was toch te gek.  Leuk hé.

Ook gaf hij aan dat directeuren van grote bedrijven en het onderwijs achter lopen qua ontwikkeling en dat er maar 1 computer voor 50 kinderen is op school. En dat de jeugd opgroeit met videorecorders en de hele dag MTV. Dus ze zijn niet meer gewend om een boek te lezen. Ze gaan leren op deze manier en niet meer leren vanuit een boek zoals onze generatie.

Het is nu allemaal mogelijk. En nog maar is nog maar 25 jaar geleden. En uiteindelijk nog grootser dan dat hij op dat moment voorspelde. Want ga bij jezelf eens na wat jij allemaal besteld online.
Boeken, cadeaus, kleding, bloemen, fotoalbums, eten , online cursussen, Films via Netlfix, Muziek via Spotify en reizen.

Online masterclass ‘Plan je succesvolste jaar’
Vorige week gaf ik een online masterclass ‘Plan je succesvolste jaar’.  Ideaal de deelnemers hoefde niet naar een Lelystad te komen. Ze hadden geen reistijd, er hadden 20 deelnemers ingeschreven en er waren er 9 live aanwezig. Want sommige moesten lesgeven. Degene die er niet live bij konden zijn kregen de opname zodat ze het alsnog thuis konden volgen. Tevens scheelt het mij tijd voor het regelen van het huren van een locatie, iets lekkers voorbij de thee etc. Dus  voor alle partijen was het een win – win situatie.
We zien elkaar, ze krijgen de informatie maar het enige wat er niet is, is dat we elkaar kunnen aanraken en de hand kunnen schudden.

Online is NU en in de toekomst en het mooie is in combinatie met live bijeenkomsten.

Online en live
Een  keer in de mand hebben we in Utrecht een live technische samen werkdag met de deelnemers van de online training ‘Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’. Het is zo leuk, gezellig om elkaar te ontmoeten en samen te werken.

Dromen, vooruitziende blikken we hebben ze allemaal. De omgeving is vaak alleen nog niet zover. Of dit nu je familie, je vrienden of de politiek is zoals in bovenstaande video. Het maakt niet uit. Blijf bij jezelf, jouw energie en stem af op wat jij hier neer hebt te zetten. Zet je dromen en plannen om naar doelen. Denk groots laat je niet tegenhouden. Door niemand.

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!