Q en A voor ‘Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’.

16 januari 2020

Q en A voor ‘van yogadocent naar online yogadocent’.

Het is een unieke training waarin je hulp krijgt met het idee uitwerken, waarin ik meedenk met de inhoud, de opbouw van een online programma, social media, strategie en marketing EN wat het zo uniek maakt het technische invulbare frame/template van een online academie en salespagina twv 997 Euro. Heb je ook de wens om een online yogaprogramma te maken en meer yogaleerlingen te bereiken met jouw kennis? Dit kan! Voor meer informatie check de website : https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl/

Hierbij de meest gestelde vragen en antwoorden:
Hoe ziet de online training eruit?
De online training ‘van Yogadocent Naar Online Yogadocent’ heb ik uitgeschreven op deze pagina en bevat diverse werkvormen. Er zijn 3 verschillende pakketten.

Ik heb nog niet genoeg mensen op mijn mailinglijst, kan ik dan beter starten als dit aantal hoger is?

Nee, juist dan is het goed om nu al mee te doen. Als het je tot nu toe nog niet gelukt is om die mailinglijst te laten groeien wat ga je dan nu doen om te zorgen dat het wel lukt? Ook hierbij ga ik je helpen. The money is in the list. Hoe meer mensen op je lijst, hoe meer bereik. Ze hoeven niet nu al bij je op yogales te komen of online een programma af te nemen. Als ze vaker van je gehoord hebben dan komen ze als ze er klaar voor zijn en het hun tijd is. Dan is het wel fijn dat ze je al “kennen” via de mail.
Ik ben in december 2016 begonnen met mijn website en zit nu na 2,5 jaar op ruim 2000 yogadocenten op mijn mailinglijst. Daar ben jij er één van.

Ik heb geen tijd om deze training te volgen?
In de online training leer ik je om balans tussen werk en privé te creëren. Juist als yogadocent weet je hoe het “hoort” maar omdat je zo graag de ander wilt helpen, vergeet je jezelf. Je energie niveau bepaald je geldniveau. Zorg dat je goed bekijkt aan wie jij je energie geeft. De energievreters of de mensen waar je energie van krijgt.

Mijn Yogaschool loopt goed, ik heb 15 groepen, deze zitten vol, waar kan jij me nog bij helpen?
Ik heb sinds ik online yogales geef mijn passieve inkomsten. De fysieke inspanning is gedaan. De video’s zijn klaar, en worden afgenomen. Het maken van een online programma is heel veel werk en heeft ook echt minimaal zes maanden nodig wil je dit goed neerzetten maar als het staat, dan staat het en is het een kwestie van promoten op social media en via je nieuwsbrief of webinars. Vandaar dat het fijn is als je nieuwsbrieflijst groot is 😉 .
Ik heb in de laatste jaren zoveel geleerd op het gebied van marketing, online ondernemen, grootser denken en manifesteren. Ik wil dat jij dit ook gaat doen. Zo krijg je een nog groter bereik en kun je je missie nog beter uitdragen.

Hoelang duurt deze training en wat als ik het tempo te hoog vind? 
De online traing duurt zes maanden. De eerste twaalf weken krijg je toegang tot een nieuwe module.
Een module vol video’s, tips, tools en een leerboek en werkboek waarin jij voor jezelf alles uit kan werken. De leerboeken en werkboeken zijn invulbaar maar kun je ook downloaden en printen. De video’s blijven beschikbaar. Het fijne aan online is dat je het kunt bekijken in jouw tijd en jouw tempo. Dus mocht je er langer over doen is dit geen punt. Je hebt lifetime toegang.

Corine, ik wil graag één-op-één aandacht en begeleiding van jou?
Als je kiest voor de online training meld je je aan voor de besloten Facebook groep. Ik zal zelf actief zijn in de groep en je vragen beantwoorden.
Heb je behoefte aan meer (specifieke en individuele) ondersteuning van mij dan kun je kiezen voor het3e VIP traject.
Waarin je naast het retreat in januari ook een VIP dag en drie éen-op één coaching gesprekken hebt met mij.

Hoe kan ik deze online training verwerken in mijn administratie?
Je kunt deze online training inboeken als zijnde  “studiekosten”’ binnen je administratie en je kan de BTW aftrekken of terug vorderen.

Hoeveel tijd gaat het programma me kosten?
Gemiddeld vijf à acht uur per week. Je kiest zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan de opdrachten in je werkboek.
Het is wel van belang dat je er aan blijft werken, hoe actiever jij bent hoe meer feedback je krijgt van mij en hoe eerder je jouw programma kan lanceren en er omzet uithaalt.

Ik vind het een pittig bedrag.
Dat klopt, maar het is een investering in jezelf. Je hebt al veel geld geïnvesteerd om kennis te vergaren over de yoga filosofie, anatomie en didactiek. Nu is het tijd om dit te investeren in jezelf, zodat je jezelf laat zien en je genoeg yogaleerlingen krijgt om je kennis aan over te dragen. Zodat je genoeg inkomsten genereert. Als online yogaondernemer ga je jezelf serieus nemen en je bedrijf gaat verder groeien. Vraag jezelf af wat het je gaat kosten als je doorgaat zoals je nu bezig bent.

Wat heb ik nodig?
Je hebt een laptop, Ipad of computer nodig en WIFI om de filmpjes te bekijken. Een printer om de werkboeken uit te printen en een pen om de opdrachten uit te werken.

Kan ik de online training ook in termijnen betalen?
Ja, dit kan in overleg. De betaling bestaat dan uit twee of zes termijnen.

Ik heb al zoveel geprobeerd, kun je mij garanderen dat ik echt een programma heb over zes maanden?
Nee, ik kan helaas geen garantie geven voor jouw online programma en omzet.
Ik deel al mijn kennis met je en geef je heel veel tips en tools om jouw programma te ontwikkelen maar je moet het wel zelf uitvoeren. Echt DOEN!
Je krijgt ontzettend veel steun van mij en de andere deelnemers. Zij zitten in hetzelfde proces en worstelen met dezelfde zaken. Maar we gaan ook samen onze successen vieren en in een positieve sfeer aan je onlinebedrijf werken.

Ik wil eerst mijn website op orde hebben en dan kom ik terug is dit goed?
Er is altijd een reden om nog niet te starten. Net zoals je mensen hebt die op yogales willen komen en één keer zijn geweest en zeggen “ik kan het zelf en ga het verder thuis proberen want het komt me nu niet uit. Eerst wil ik nog tien kilo kwijt, meer rust op mijn werk of beter slapen.” Maar dat bereik je juist door YOGA.
Dit is ook zo met yogadocenten. Ze willen verder maar ze zeggen ik wil eerst mijn mailinglijst op orde hebben, eerst mijn website in de lucht, het logo klaar en dan pas ga ik het traject aan.
Maar net als die yogaleerling die een stok achter de deur nodig heeft om iedere week naar een les te komen. Zo is het ook met deze training of dit traject. Ik ben jouw stok om te zorgen dat je meer adressen krijgt om te zorgen dat je website op en top wordt, dat er een logo komt, dat als je online les wil geven dat het onlineprogramma er komt.
Om te zorgen dat je stopt met sjouwen met matjes van plek naar plek en er voor gaat en je eigen online programma hebt met alle gemak van dien.
Ik help je om te stralen en zorgt dat je je droom gaat verwezenlijken.
Je moet het zelf DOEN, ACTIE ondernemen, tijd vrij maken in je agenda om er mee aan de slag te gaan door te werken aan je bedrijf ipv in je bedrijf en maar door te rennen.
Als je doet wat je deed dan krijg je wat je altijd kreeg.
Dus als je denkt JAAA ik wil mijn eigen yoga programma maken. Ga dan deze weg op jouw yogapad met mij aan. Ik wandel graag naast je zij. Het is jouw reis, ik begeleid je graag.
Zodat ik je kan helpen om online te ondernemen vanuit een ander niveau, andere mindset, het echte online ondernemen.

Mocht je nog een vraag hebben en is deze nog niet beantwoord mail dan naar info@deyogabusinesscoach.nl .

Alle informatie over de training lees je op: Van Yogadocent Naar Online Yogadoent’.

Fijne dag!

Namasté,


Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!