Een brief aan mezelf!

You are here: Home / Blog / Een brief aan mezelf!

Een brief aan mezelf!

14 december 2019

Afgelopen maandag 1 januari 2018 las ik de brief die ik op 1 januari 2017 aan mijn toekomstige ik had geschreven.
Veel dingen zijn uitgekomen of mooier geworden dan ik had gedacht.

Ook schreef ik op 1 januari 2018 een brief aan de toekomstige Corine op 1 januari 2019.
Ik vind het leuk om te schrijven alsof het jaar al is geweest. Ik schrijf op waar ik trots op ben, wat voor leuke dingen we hebben gedaan met mijn gezin alsof het al is geweest. Ik kijk nu al uit naar deze mooie brief. 🙂

Vorig jaar las ik ook een brief geschreven aan mezelf maar dan 10 jaar later.
Deze brief heb ik geschreven in 2007 en ik schrijf dat ik mijn baan heb opgezegd en een eigen bedrijf heb.
Op dat moment was ik net begonnen met mijn baan in het onderwijs en ging ik naar yoga. Maar ik ben later begonnen met de yogaopleiding. Wat had ik überhaupt gedacht te gaan doen? Heel bizar.

Door jezelf een brief te schrijven, zie je jezelf al op de plek waar je graag wil zijn, en zet je al een intentie neer voor de toekomst.
Veel succesvolle ondernemers doen dit. Het kan ook via een moodboard of door iedere ochtend af te stemmen om de persoon die je wil zijn door al in de huid te kruipen van die persoon.
Juist als je dromen en wensen hebt probeer jezelf dan voor te stellen dat je dromen of wensen al zijn uitgekomen. Hierdoor komt er een shift in je mindset en je denken. Probeer het maar eens.

Dit is ook een mooie kaart die je kan helpen bij je uitdagingen in het jaar wat voor je ligt. Zaken waar je een oplossing voor zoekt of waar je misschien tegenaanloopt. ( Carddeck kaart is van “The Journey”)
Je ademt vertrouwen, wijsheid en helderheid in en ziet het al opgelost voor je, alsof het nooit een probleem is geweest.

Benjamin Zander laat leerlingen in het begin van het schooljaar een brief aan zichtzelf schrijven om te zorgen dat ze een A student worden.

Er zijn diverse manieren om je doelen en je plannen te realiseren.

Dit kan via de drie GRATIS video’s die je kunt aanvragen via DEZE LINK “Plan je succesvolste jaar”. Want “Een doel is een droom met een deadline.” zegt Napoleon Hill

 Namasté,

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!