Een ongeluk zit in een klein hoekje!

You are here: Home / Blog / Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Een ongeluk zit in een klein hoekje!

16 januari 2020

8 juni 2015

Vandaag 3 jaar geleden viel ik van de trap en brak mijn schouderblad. Ze zeggen een ongeluk zit in een klein hoekje geluk zit in de rest.

Op dat moment was het vervelend en had ik heel veel pijn maar het is wel een omslag geweest in mijn leven want dankzij mijn gebroken schouderblad ben ik gaan online ondernemen. Ik heb gratis online yoga programma’s gemaakt die door meer dan 3500 mensen zijn gevolgd tot ver buiten Europa. Betaalde online yoga programma’s voor meer dan 250 yogaleerlingen in Europa. Mijn baan in het onderwijs opgezegd. En nu begeleid ik yogadocenten uit Nederland, België, Frankrijk en zelfs Aruba. Dit om te zorgen dat ook zij leren om online yogaprogramma’s te ontwikkelen en te verkopen, hoe ze een yogastudio runnen of van hun bijbaan hun bedrijf maken. Op dit moment ben ik zelfs genomineerd voor Flevolandse Zakenvrouw van het jaar. De uitreiking is op internationale yogadag, 21 juni. Hoe kan het nog mooier dan dit?

Dus vandaag vier ik mijn nieuwe verjaardag, omdat drie jaar geleden mijn “nieuwe online leven” is begonnen. Drie jaar lijkt kort maar wat is er veel gebeurt. Wil jij dit ook met jouw leven en jouw (yoga)bedrijf?
Hiervoor hoef je niet van de trap te vallen. Een van mijn “geheimen” is stilstaan bij bepaalde gebieden in mijn leven en die aanpakken en meenemen in mijn ochtendritueel. Hoe?

Dat leer ik je in de 7-daagse online training “Receiving the day” speciaal voor YOGADOCENTEN.

We gaan kijken naar de gebieden in je leven, die jij wil aanpakken. Welk gebied heeft jouw aandacht nodig?
Werk, gezin, relatie? We gaan kijken naar jouw affirmaties en afstemmen op de dag. Jouw ochtendritueel uitbreiden naast yoga en meditatie, maar zo dat het past in je dag. Geef jezelf nieuwe inzichten, voed je mind en sta op voor jezelf, voor jouw dag en jouw leven.

Doe je ook mee? Je ontvangt van mij zeven dagen lang, iedere dag een werkboek en een audio. De challenge is te volgen vanuit huis of op vakantie. Dus ik daag je uit om samen met mij vroeg op te staan en de dag die voor je licht te ontvangen als een (verjaardags) cadeautje.  😉

Fijne dag!

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!