Één-op-één coaching gesprek

– Één-op-één coaching gesprek –

Veel yogadocenten zijn éénpitters en werken vanaf hun eigen eilandje. Ze willen graag overleggen maar merken dat dit niet handig is met vrienden of familie. Zij willen je allemaal beschermen voor het ondernemersschap. Yoga collega’s bij je in de buurt ligt soms ook gevoelig. Maar alles alleen beslissen is lastig.

Het is mogelijk om een Één-op-één coaching gesprek met mij, Corine, te boeken. Zodat je kunt sparren welke nieuwe stap je nu het beste kunt zetten. Ik denk met je mee en geef je een zetje in de juiste richting.

Boeken kan via deze knop:

  JA, ik wil een Één-op-één coaching gesprek

Voor meer informatie mail naar info@deyogabusinesscoach.nl

 

 

 

 

 

Corine van Zoelen

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen, maar die niet weten waar te starten.

Tevens ben ik integrale yogadocente voor volwassenen en yogadocent voor kinderen en tieners in de leeftijd van 4 tot 17 jaar bij de Yogaboerderij. Ik verzorg de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In yoga en Feetup yoga.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode, Namasté. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren, dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio. Het kan!
Met de juiste instelling en mindset kun jij dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor hulp. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf”, LIVE trainingsdagen, persoonlijke coaching van drie of zes maanden of één jaar.

www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscaoch.nl

Lees HIER de ALGEMENE VOORWAARDEN

Corine van Zoelen – van Heerebeek

Horst 2617
8225 PA Lelystad
info@deyogabusinesscoach.nl
0320-412806 | 06-51874415

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!