Een pauwervrouw sieraad! ?

You are here: Home / Blog / Een pauwervrouw sieraad! ?

Een pauwervrouw sieraad! ?

16 januari 2020

Op 17 april kreeg ik het idee om een sieraad voor mezelf en de yoga business coach te maken. Ik vroeg beeldend kunstenaar Marianne Venderbosch om mij hierbij te helpen. Op dat moment was ze nog in een artist residency in Portugal, maar ze liet mij weten dat ze einde juni naar Bali zou gaan en er dan aan kon beginnen. Marianne is vaker op Bali en heeft daar haar contacten voor het maken van zilveren sieraden.

Nadat ze op Bali was aangekomen bespraken we uitvoerig wat ik in mijn hoofd had en op grond daarvan stuurde ze me begin juli de eerste schets. Het ontwerp voor deze schets leidde zij af van mijn beeldmerk: een pauwenveer in een cirkel.

Ik wilde graag een sieraad met hierin allerlei symbolen verwerkt. Eigenlijk alle krachtige symbolen die ook bij mijn beeldmerk horen en dus bij de pauw.

Want de pauw staat voor in je kracht staan, voor jezelf opkomen en jezelf laten zien. Zijn wie je werkelijk bent in al jouw facetten. Maar ook voor zelfvertrouwen, helderziendheid, gevoeligheid, leiderschap, sierlijkheid, excentriek, kleurrijk, blijdschap, uitstraling en aantrekkelijkheid.

De pauw is via de kleine pluizen veertjes op zijn hoofd rechtstreeks met het universum verbonden. Zodat je zuiver om gaat met je eigen energie zodat het mogelijk is om het grotere geheel te dienen.

Wanneer de pauw onraad voelt, zal hij zijn eigen ruimte claimen door de verentooi uit te spreiden en daarmee afstand te creëren tussen hem en wat hem bedreigd. Het is dus goed om net als een pauw soms afstand te nemen van energievreters, mensen die negatief zijn bij jou energie aftappen.

Het pauwenoog zit in een cirkel. De ronde vorm van een cirkel wordt geassocieerd met het vrouwelijke en is verbonden aan liefde, energie en kracht.

Meer over mijn beeldmerk en de symboliek vind je in DIT ARTIKEL.

Het proces vanaf ontwerp tot sieraad:
In juli werd van het eerste ontwerp een model in zilver gemaakt.

Door omstandigheden konden we pas op 12 augustus hiervan het resultaat zien. Dat bleek toen nog niet helemaal te zijn wat wij wilden. Marianne paste het ontwerp aan en er werd een nieuw model in zilver gemaakt. Ook ontwierp zij een hanger van een pauwenveer in een kleiner formaat en oorbellen.

 Op 8 september kregen we de zilveren medaillon hangers voor het eerst te zien. We vonden ze prachtig! Nu we helemaal tevreden waren konden we de oplage bepalen en bestellen. De oorbellen waren nog niet klaar maar ook hiervoor deden we de bestelling.

Op 9 oktober was de hele collectie medaillon hangers en oorbellen klaar om op 10 oktober mee te gaan in het vliegtuig naar Nederland.

Op 15 oktober kreeg ik alles voor het eerst in handen. Ze zijn nog mooier dan dat ik ze al vond vanaf de foto.

* de medaillon hanger is exclusief collier

Over de kunstenaar:

MARIANNE VENDERBOSCH is beeldend kunstenaar en heeft met haar werk op diverse internationale kunstbeurzen gestaan in onder andere Rome, New York, Dubai, Hong Kong, Tokyo en Singapore. Binnenkort van 6 tot en met 8 december staat zij op de EuropArtFair in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Meer over Marianne vind je op haar website: HTTPS://WWW.MARIANNEVENDERBOSCH.NL

Het is ook leuk om haar te volgen op: INSTAGRAM, FACEBOOK, LINKEDIN

Mocht je zelf ook graag een sieraad laten ontwerpen door Marianne neem dan voordat ze naar Bali gaat (januari 2020) contact met haar op. Dat kan telefonisch +31 638303085 of via email: MARIANNEVENDERBOSCH@GMAIL.COM .
En begrijp dat het vanaf het indienen van het ontwerp tot oplevering minimaal drie tot vier maanden duurt.

Ik heb Marianne onlangs geïnterviewd voor podcast 67, deze is te beluisteren op SPOTIFY.

Het Pauwervrouwen sieraad.

De medaillon hangers, 4cm doorsnee of 5 cm doorsnee en de oorbellen zijn gemaakt van 925 silver sterling.  Zilver voegt een kwaliteit toe aan je aura. Zilver staat voor de kracht van de maan, voor ontvankelijkheid, voor het vrouwelijke en de maagdelijkheid. Er is een gelimiteerde oplage. Je ontvangt het sieraad met een certificaat van echtheid.
Het is dan ook niet voor iedereen. Het sieraad kiest jou zodat jij voelt dat dit een prachtig cadeau is om weg te geven of aan jezelf te geven. Mocht je interesse hebben in deze unieke hanger of oorbellen? Als cadeau, voor jezelf, Sinterklaas of Kerst? Dit unieke medaillon heeft een stevig kastje en sluiting. Je kunt er een edelsteen, viltje met etherische olie, een zijden stofje, een mantra of een gedenkje van een geliefde in doen zodat het jouw eigen exclusieve sieraad is. Een echte eyecatcher. Met een pauwenoog. 😉 Met mijn energie, de energie van de Yoga Business Coach, Marianne en Bali!

Het sieraad is te vinden op DE SHOP PAGINA.
Stuur voor informatie een mail naar INFO@DEYOGABUSINESSCOACH.NL

* de medaillon hanger is exclusief collier

Dit exclusieve sieraad helpt je met zichtbaar zijn, zelfliefde en dat je trots mag zijn op jezelf en dat je op het juiste moment jouw verentooi mag inzetten om de energie bij jezelf te houden en vol vertrouwen meer jezelf te zijn in al je pracht. Omdat ook jij een pauwervrouw ? bent.

Fijne dag!

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!