Er komt een Nieuwe Wereld Business Event

You are here: Home / Blog / Er komt een Nieuwe Wereld Business Event

Er komt een Nieuwe Wereld Business Event

27 juni 2022

Ja er komt weer een event !

Nadat ik mocht spreken bij de nieuwe wereld ondernemers bijeenkomst in Op Hodenpijl op 10 mei j.l. heb ik zo genoten en was het zo fijn om met gelijk gestemde samen te komen dat het nu tijd is voor een eigen event.

Ik heb zin in een event en ik wil iedereen weer graag live ontmoeten en kunnen knuffelen. En graag verbinden met andere ondernemers. Dit alles op een andere manier dan dat ik eerder heb gedaan bij mijn events. De energie is op dit moment gewoon anders eerder heb ik drie events gegeven en al die events waren super tof. Ik heb genoten. Er waren inspirerende verhalen. We hebben gedanst, gezongen, gechant, geschreven en zijn geconnect met elkaar.

Het meest eenvoudige zou zijn om het draaiboek te pakken van destijds maar de energie van toen is anders dan nu. Dat is de oude energie en ik wil bezig zijn met de nieuwe energie. Destijds was het meer de ondernemers begeleiden vanuit hun hoofd, doel en strategie bepalen. Nu mag het meer vanuit een zachtere energie. Ik ga niet de standaard opbouw van een event doen zoals het “hoort” met mijn verhaal vertellen, andere experts aan het woord laten, klanten van mij aan het woord laten maar het wordt een interactief event. Vanuit de vrouwelijke energie. Helemaal vanuit jezelf zodat je gaat ondernemen vanuit je onderbewustzijn. Wat jij graag neer wilt zetten vanuit je zielsverlangen.

Eerst gaan we kijken naar je Human design. En hoe je dit het beste inzet voor je bedrijf en wat jij er dan uit kan halen als jij volgens jouw design gaat ondernemen. Vervolgens gaan we kijken wat jouw plek is in die nieuwe wereld met die nieuwe wereld ondernemers dit doen we door middel van de blauwprint methode. Deze methode is ontwikkeld door Kim. Ik heb bij Kim de opleiding gedaan en haar gevraagd of zij me hierbij wil helpen. De blauwprint methode is een methode waarbij je onderbewustzijn zichtbaar wordt in de bak. Het werkt door middel van systemisch werk en speltherapie. Door te observeren waar zet jij jezelf neer in de bak. Hoe kijk je dan jezelf en waar sta je ten opzichte van de rest in die nieuwe wereld. Dit geeft hele mooie inzichten. Deze inzichten zijn niet vanuit het hoofd bedacht maar vanuit jezelf, jouw innerlijk.
Daarna gaan we manifesteren van de klanken door soundhealing van Nathalie.
Zij stelt zichzelf open als een kanaal en zet alles wat bij haar binnen komt om in klanken. Hierdoor kun jij nog beter manifesteren wat je graag wilt neerzetten.

Het wordt een event vanuit de zachte energie zodat je ook jouw klanten gaat aantrekken vanuit die energie vanuit die frequentie en dat je daarop mag afstemmen met hele mannelijke, het denken vanuit het hoofd wat belangrijk is om neer te zetten het bouwen van de sales funnels en noem maar op dat is naar mijn idee oude energie.

Na afloop is er nog de gelegenheid om te netwerken met andere bewuste ondernemers.

Ik wil je dan ook uitnodigen om op 23 juni naar het Nieuwe Wereld Business Event te komen. Het is in een klein theater in Lelystad. Het wordt een gezellig kleinschalig event. 1/4 was al verkocht terwijl de pagina nog niet af was dus wees er snel bij  als jij voelt dat je hier heel graag bij wilt zijn.
Het wordt een dag met inspiratie,
Jezelf nog beter leren kennen,
Jouw plek kiezen binnen de nieuwe wereld,
Gaan staan voor jezelf en je bedrijf,
Dat je gaat ondernemen vanuit jouw eigenheid, jouw zijn,
Manifesteren vanuit vrouwelijkheid,
Kennismaken en netwerken met gelijkgestemde ondernemers,
En een hele toffe goodie bag!

Zie ik je 23 juni?

Deel dit blogartikel en tag mij @corinevanzoelen in je posts of stories zodat ik het kan zien. Ik maak de week voor het even, op 15 juni, de winnaar bekend.

Meer informatie vind je op:
Meer informatie over het event vind je op de website https://www.nieuwewereldbusinessevent.nl/

 Namaste,

Corine van Zoelen

PS: Meer informatie over de nieuwe wereld netwerk community vind je op de site: https://www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl/

PS PS: Voor meer uitleg over de nieuwe wereld en de community zie ik je graag bij de GRATIS pauwertalk op 14 juni: https://de-yogaboerderij.webinargeek.com/ondernemen-in-de-nieuwe-wereld

PS PS PS: Ben jij een ondernemer die graag het online ondernemen wil omarmen en je eigen platform creëren waar je je hun kennis mag delen met de rest van de wereld? Check dan deze site https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl/

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!