Voorspellingen voor 2019 van Astrologe Esther van Heerebeek

You are here: Home / Blog / Voorspellingen voor 2019 van Astrologe Esther van Heerebeek

Voorspellingen voor 2019 van Astrologe Esther van Heerebeek

16 januari 2020
In mijn podcast interview ik Esther van Heerebeek. Zij is astrologe van het 12e Huis. Heeft een praktijk in Liempde en schrijft wekelijks voor het Veronica magazine en de Belgische Flair. Ze geeft per horoscoop een korte voorspelling voor 2019. Het leuke is dat ik haar voorspellingen voor mijn horoscoop van 2018 terug luisterde waarin ze verteld dat ik bepaalde zaken ga loslaten om ruimte te maken voor iets nieuws en dat het een mooie ontwikkeling is. Ik zou me er wel zorgen over gaan maken maar dat hoefde niet want ik mocht het nieuwe omarmen zodat er nog meer flow zou komen. Dit is ook gebeurt. Afgelopen week heb ik alle (online) leerlingen van De Yogaboerderij medegedeeld dat ik per 1 januari ga stoppen met de “stenen” Yogaboerderij. De Online yogaprogramma’s lopen uiteraard gewoon door. Die staan allemaal. In verband met de vele vragen mbt coaching wil ik graag nog meer focus hebben op hetgeen wat ik op dit moment het liefste doe en dat is De Yoga Business Coach. Een makkelijke besissing? Zeker niet, het is alsof je een kindje loslaat. Maar ik weet ook als geen ander dat als ik dingen loslaat, net zoals toen ik mijn baan in het onderwijs losliet, dat het daarna nog meer gaat stromen. Dus altijd belangrijk om naar je intuïte te luisteren en je hart te volgen. Deze klopt altijd.
De podcast met het interview van Esther is te beluisteren op Soundcloud , Spotify of Itunes . Meer over Esther vind je op DEZE PAGINA.

Nieuwe online masterclass “Hoe bereik ik leerlingen”

Onlangs stelde ik in de GRATIS Facebookgroep waar alleen maar yogadocenten zitten een vraag mbt tot hoe ik hen nog beter kon helpen dmv een gratis webinar of podcast. Zit jij er trouwens ook al in? Nee, dan zeker aanmelden in de groep, want daar steunen we elkaar als yogadocent en kun je allerlei vragen stellen. Dit kan via deze LINK.


Dit waren enkele reactie adhv mijn oproep waar ze tegen aan lopen. De meeste stemmen waren voor “hoe bereik ik leerlingen via social media en zonder social media”. Wil je hier ook meer over weten meld je dan aan voor de GRATIS Facebookgroep  .

GRATIS video’s “plan je succesvolste jaar” 

Wil je de GRATIS “plan je succesvolste jaar” video’s aanvragen met opdrachten?
Hierdoor heb je je doelen helderer en meer focus voor 2019. Zodat je alleen JA zegt tegen zaken die bijdragen aan jouw doelen. Dit kan via DEZE LINK.

A1 jaarkalender
Er is veel vraag naar de A1 jaarkalender. In één oogopslag overzie je het hele jaar . Dit geeft zoveel rust.
Ik hoor wel eens van docenten dat hun partners vinden dat ze veel weg zijn in het weekend ivm workshops die ze geven of dat ze naar een opleiding gaan. Nu kun je laten zien dat dit best wel meevalt. 😉 De Jaarkalender hangt ook dit jaar zo ie zo weer in Nederland, Belgie en Thailand. Mocht jij deze ook willen hebben dan kun je m bestellen door een mail te sturen naar : info@deyogabusinesscoach.nl

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!