Online Masterclass

You are here: Home / Gratis / Online Masterclass

Neem eerst je WINST masterclass

In deze live deze masterclass “Neem eerst je winst” laat ik je zien welke kleine handelingen je kunt doen in je administratie om te zorgen dat je winst behaalt in je yogabedrijf. Want vaak zegt de boekhouder dat je winst het op papier maar je ziet het niet terug op je bankrekening. We doen vaak aan rekening boekhouden ipv echt boekhdouden.
Met een paar eenvoudige stappen krijg je meer inzicht in je uitgaven en inkomsten en ben je verzekerd van winst. De online masterclasses zijn op diverse dagen en tijdstippen. Kies welke jou het beste past.

Aanmelden voor de opname online masterclass “neem eerst je winst” kan via DEZE LINK

LinkedIn masterclass

Ik zal je in deze opname een aantal LinkedIn tips geven voor yogadocenten. Wat je kunt doen om te zorgen dat je LinkedIn profiel er goed uit ziet.
Wat is belangrijk om te vermelden op LinkedIn, waarom is het belang dat je vindbaar bent via LinkedIn, URL aanpassen, header foto maken, wat voor cijfer krijg jij van LinkedIn?

Aanmelden opname ” LinkedIn voor yogadocenten” is via DEZE LINK.

Facebook masterclass

In de opname van deze masterclass zal ik een aantal Facebook tips geven voor yogadocenten, wat je kunt doen om te zorgen dat je Facebook bedrijfspagina er goed uit ziet. Hoe plaats je een headerfoto, hoe verander je de URL, wat plaats je zoal aan berichten, wat je kunt doen om leeringen te targetten?

Aanmelden opname “Facebook voor yogadocenten” is via DEZE LINK.

Zichtbaarheids masterclass

Ik stond onlangs op het  Online platform vrouwen-ondernemen
Ik ben vaker geïnterviewd voor online platforms over ondernemen, tijdschriften, radio en TV. Zoals het blog van Life Impact Company . Maar ook in de kersteditie van de Nieuwe Revu, Glossy Suzan, de Stentor, de Telegraaf en de Volkskrant. Ik schrijf voor meerdere online platforms zoals  YOGI Yogablad  en  Dutch Yogi Tribe. Ik ben wel eens door  Omroep Max  gefilmd en twee keer door Omroep Flevoland. Voor het programma “Struinen” en “Binnen de Dijken”.

Vaak kreeg ik de vraag hoe doe je dat? En dit is niet van de een op de andere dag zo. Hoe zichtbaar ben jij? Op social media of in de plaatselijke krant? Tijdens mijn zichtbaarheids masterclass vertel  ik kort over mezelf, Geef zeven tips, en vertel hoe het komt dat ik in diverse tijdschriften heb gestaan en op TV en radio ben geweest.

Binnenkort weer een webinar over zichtbaarheid

      

Wat heb ik te bieden:

corinevanzoelen_foto

Mijn missie is dat zoveel mogelijk mensen hun rust en stilte vinden in de yoga en zo doende een betere balans hebben tussen hun privé en werk. Dit door middel van yoga. Dit kan ik niet alleen. Gelukkig zijn er heel veel gedreven yogadocenten die goed zijn in hun vak. Maar ik zie dat zij het lastig vinden om te ondernemen, zichzelf zichtbaar te maken, de prijs die ze waard zijn te vragen en om hun plek op te eisen in de markt waardoor de juiste leerling hen niet kan vinden.

Ik help yogaondernemers, yogadocenten, freelancers en studioeigenaren om hun missie helder te hebben zodat hun ideale kant naar hen toekomt. En je zo nog meer yogaleerlingen mag helpen. Iedere yogaondernemer heeft andere wensen. We zijn allemaal uniek.
Belangrijk is dat je bij jezelf blijft of je nu een startende yogadocent of freelancer bent of een eigen yogastudio hebt.

Kijk wat jij nodig hebt qua ontwikkeling als ondernemer en of jouw bestaande product of dienst aan vernieuwing toe is. Of dat je er nu klaar voor bent om je kennis online te gaan delen d.m.v. een online yogaprogramma.

Mocht je interesse hebben in de online training Van Bijbaan Naar Bedrijf, LIVE trainingsdagen of een VIP dag neem dan contact met me op via info@deyogabusinesscoach.nl voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Corine van Zoelen

Horst 2617

8225 PA Lelystad

info@deyogabusinesscoach.nl

0320-412806 | 06-51874415

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!