Het mag ontstaan! Ben jij bij het 1e Yoga Business Event?

You are here: Home / Blog / Het mag ontstaan! Ben jij bij het 1e Yoga Business Event?

Het mag ontstaan! Ben jij bij het 1e Yoga Business Event?

14 december 2019

Misschien heb je het gezien, ik kreeg een idee, dit plaatste ik op Facebook en de reacties waren positief. “Toevallig” had ik een gesprek met iemand gepland waarvan ik nog niet wist “wat ik er mee moest” maar dat gesprek was net wat ik nodig had om te zorgen dat ik er voor durfde te gaan.

Het zijn soms die puzzelstukjes die passen of de kwartjes die vallen waarvan je dan voelt, dit moet doorgaan.
Ik ben de persoon die het mag laten ontstaan. Ik voel me dankbaar en ga ervoor. Wat de buitenwereld er ook van denkt. Want ik voel dat er wat aan het veranderen is in de wereld. Mensen zijn toe aan rust en balans in hun leven.
Die vinden ze bij diverse vormen van yoga, en dus is yoga zo belangrijk voor de mensheid en wij als yogadocenten mogen ze verder helpen op hun pad. Veel yogadocenten lopen “voor” op hun leerlingen en hebben al vervelende levenslessen ondergaan. Zoals een burnout, overlijden van dichtbij, scheiding, ontslag, andere vervelende gebeurtenis, geen zin meer in werk en dus hun hart gevolgd om yogadocent te worden. Door deze lessen kunnen ze hun yogaleerlingen nog verder helpen op hun pad.

Als yogadocent heb je een missie en deze wil je uitdragen. Het is daarom goed om te leren hoe je jezelf zichtbaar maakt in deze social media wereld en er achter komt wat jou uniek maakt en dat je de waarde van jezelf en jouw gave gaat inzien. Want alleen zo kunnen we anderen helpen.
Ik voelde me, nadat ik mijn idee naar buiten had gebracht, gedragen door de reacties op Facebook en alles verliep zo soepel dat het ook niet anders kan dan dat dit een baanbrekend en uniek event gaat worden. Het mag ontstaan. Want nadat ik het idee kreeg had ik binnen een week de datum, de locatie en een website. EN aanmeldingen, nog voordat de website in de lucht was!

Ik heb het natuurlijk over Het Yoga Business Event.  Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 30 september 2017.

Ik heb al mooie, inspirerende gastsprekers gevraagd, om de yogadocenten die komen, verder te ondersteunen met hun yogabedrijf. Maar ook om te netwerken tijdens de pauzes, verbinden met elkaar, ideeën laten ontstaan, combinatie’s tussen diverse vormen van yoga te maken en zo elkaar te steunen en te empoweren.

Een dag, waarna je vol inspiratie naar huis gaat.
Ik vertel je over de kansen en mogelijkheden die mij hebben gebracht tot waar ik nu sta. Dit omdat, als ik een idee heb, ik er voor ga. Ook al verklaard een ander me voor gek. Dat ik dan een stap zet en zie waar ik uit kom. Ik bewandel mijn pad en ga mee met de flow. Het wordt een dag waar andere yogadocenten komen zodat we elkaar inspireren. Waar gastsprekers, die offline trainingsdagen bij mij verzorgen, waardevolle informatie geven aan jou zodat je je yogaonderneming kunt laten groeien. Want het gaat om ontwikkeling van je zelf. Jij bent je bedrijf! Dus het is altijd goed om te investeren in jezelf. Niet alleen qua kennis van diverse yogavormen en bijscholingen maar ook hoe je jezelf zichtbaar maakt aan de buitenwereld en staat voor jezelf en je bedrijf. Zodat je jezelf op waarde schat en dit ook uitdraagt.

Dus maak je yogacollega’s, yogavriend(inn)en, medestudenten enthousiast. Zodat je er een gezellig en inspirerend dagje uit van maakt met elkaar.
Want dit gaat echt gaaf worden. Er komen nu al yogadocenten uit de regio Amsterdam, Utrecht, Limburg, Brabant en zelfs Belgie.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!