Het Nieuwe Wereld Business Event was fantastisch!

You are here: Home / Blog / Het Nieuwe Wereld Business Event was fantastisch!

Het Nieuwe Wereld Business Event was fantastisch!

1 augustus 2022

Wat was het fijn bij het Nieuwe Wereld Business Event.

Afgelopen donderdag, 23 juni,  was het nieuwe wereld business event. Ondernemers uit het hele land, van Limburg tot Den Haag tot Friesland waren afgereisd naar Lelystad om samen te komen. Het was super fijn om elkaar weer in real life te ontmoeten de hand te schudden of het knuffelen.

Er waren verschillende type ondernemers. Zo waren er yogadocenten, healers, masseurs, een tuincoach, een eigenaar van een uitzendbureau voor 65+ ers, schrijfster, voedingsdeskundigen, een sjamaan, diverse coaches, therapeuten, een financieel adviseur, opleiders, een dansdocent, een Divi-expert en nog veel meer. Je kunt je dus ook voorstellen wat een prachtige, diverse ondernemers er waren maar allemaal wel met hetzelfde doel en dat is die nieuwe wereld samen neerzetten.

Het was in een klein knus theater waar ik vertelde over Human design en hoe je jouw type binnen de Human Design kan inzetten in je bedrijf. Zodat je weet wat jouw manier van ondernemen is. Omdat ik zoals gewoonlijk weer te veel wilde vertellen heb ik op zaterdag 25 juni nog een online after event gehouden via zoom waar ik dieper inging op de Human Design charts van de mensen die aanwezig waren. Het is zo fijn om online en offline/live op deze manier met elkaar te verbinden.

Vervolgens gingen we aan de bak In de zandbak dmv de blauwprint methode. Voor binnenkomst had iedere deelnemer twee kaarten getrokken, één uit het pauwervrouwen carddeck en één uit het dierenkaartenspel van Kim. Iedereen ging naar de tafel met de zandbak met de chakrakleur van het chakra wat ze getrokken hadden.
In de zandbak stonden de dierenkaarten los, met een steuntje zoals de rand van de bak, of ze lagen plat in het zand. Enkele vragen waren “Wat is hetgeen dat iedereen verbindt in dit chakra?”, ” Wat heeft dit dier jou te zeggen?” , “Waarom zet je dit dier op een bepaalde manier neer?” en “Waar kijkt jouw dier naar?”.
Uiteindelijk mochten ze de bak verder aankleden met de symbolen die op de tafel stonden, die dezelfde kleur hadden als het betreffende chakra.
Soms bracht dit onenigheid bij een tafel, was er overleg, tot uiteindelijk echt met elkaar in verbinding zijn op hun eigen manier. Het was bijzonder om te zien hoe iedere zandbak zijn eigen energie had en wat voor dynamiek er was onderling rondom de bak. In de ene bak stond een draad symbool voor verbinding en liep deze van kaart naar kaart. En weer een ander was ook verbinding maar was dit doordat alle kaarten in een cirkel stonden.

Ze bespraken in hun eigen tafel groepje wat eruit was gekomen en hoe hun nieuwe wereld op dat chakra niveau er uitzag en daarna gingen ze het presenteren aan de andere groepjes. De rode draad was dat in alle bakken iedereen er individualistisch, met zijn eigen kwaliteiten in stond. Maar dat ze toch samen in verbinding in de nieuwe wereld met elkaar waren. En dat vooral liefde en licht sterk aanwezig waren.

Uiteindelijk was er een prachtige voicehealing van Nathalie. Haar stem is magisch en ik kan je echt aanraden om haar te volgen.
Ik voelde me helemaal zakken In de theaterstoel en mijn lichaamsgrenzen vervaagde. Het was zo bijzonder. Anderen gaven aan dat ze tintelingen voelde over hun hele lijf of warmte bij hun kruin. Ze geeft ook persoonlijke voicehealingen waar ze op je afstemt en dan klanken voortbrengt die jou verder helpen in het proces waar je je op dit moment in bevindt.

Tot slot was er nog wat te drinken en konden we nog wat met elkaar netwerken. In de lobby en buiten op het terras onder de parasol werd er volop gekletst en social media accounts uitgewisseld. Er zijn nu al samenwerkingen uit ontstaan dus ik ben helemaal blij.

En uiteraard ging iedereen naar huis met een fantastisch gevulde goodiebag.
Zoals de Purpuzplanner van Clen Verkleij.
Het boek Volg je eigen weg van Irene van Gent
De Andere krant
De gezond verstand
Een postertje van Manki met leuke spreuk
Freehugs sticker
7 pauwervrouwen ansichtkaarten
Een blauwprint pen 
Een rozenkwarts hartje van Marjan ’t Lam
Een gratis webscan van je website door Helen van Rijn van Helenhelpt
Wierook en shampoo en een kortingsbon voor een Ayurveda en yoga programma van Anja Alderliesten de Ayurvedic coach
2 prachtige spirituele kaarten van Spirits of Bliss
Een gedicht van Jidske Groot, kindercoach
Online workshop bodemverbetering van tuincoach Sieger
Heerlijk veganistisch recept van de ontspannen veganist
Helende transmissie voor soevereiniteit van Stephanie van Workum
Merkaba hanger en meditatie van mindwalk trainer Jacqueline Smeets
Soul Body Fusion sessie van Marjan Laning

Er zijn ook foto’s gemaakt door Sandra Grootenboer. Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat.
Zoals je merkt was het een fantastische dag vol met licht, liefde, verbinding en allemaal ondernemers die er hetzelfde in staan. Uiteraard smaakt dit naar meer en heb ik ook van andere ondernemers te horen gekregen dat ze graag een volgende keer bij willen zijn. Dus wie weet gaat dat ook gebeuren.

Het was ook de aftrap van iets nieuws en van een hoofdstuk wat Ik ga sluiten.
Ik heb besloten dat ik op woensdag 13 juli voor de laatste keer met een groep gaan starten met de online training van yogadocent naar online yogadocent dus mocht het zijn als jij al langer twijfelt om in te stappen en om mee te doen met deze training weet dan dat dit de laatste keer is. Op deze manier heb je alle tijd in de zomervakantie om te werken aan je bedrijf en deze naar een volgend niveau te tillen.

Het is niet alleen voor yogadocenten maar ook voor iedere nieuwe wereld ondernemer die mee wil gaan met de tijd en het nieuwe ondernemen gaat omarmen. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding.

Die weten wat er speelt en voorbereid willen zijn op weer een eventuele lockdown. Hoe fijn is het dan om in de zomer aan de slag te gaan met je eigen online academie / jouw leeromgeving waar je zoveel mogelijk online cursussen op kan plaatsen als jij wilt. Waarin ik je naast dat je leert hoe je online ondernemer wordt ook aan de slag ga met je mindset en money mindset.

Het is zoveel meer dan alleen een training om online ondernemer te worden. Het is een transformatie proces in jezelf wat jou krachtiger maakt als ondernemer.  Naast de coaching waarin ik je help van idee naar cursus krijg je OOK je eigen leeromgeving met alle juiste plugins. Het is een totaal pakket. Zelfs interessant voor ondernemers die niet zo technisch zijn.

Meer info vind je opwww.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl

Namaste,

Corine van Zoelen

PS: Meer informatie over de nieuwe wereld netwerk community vind je op de site: https://www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl/

PS PS: Voor meer uitleg over de nieuwe wereld en de community zie ik je graag bij de GRATIS pauwertalk op 5 juli om 10:00 https://de-yogaboerderij.webinargeek.com/ondernemen-in-de-nieuwe-wereld

PS PS PS: Ben jij een ondernemer die graag het online ondernemen wil omarmen en je eigen platform creëren waar je je hun kennis mag delen met de rest van de wereld? Check dan deze site https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl/

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!