Hoe ziet jouw 2021 eruit?

You are here: Home / Blog / Hoe ziet jouw 2021 eruit?

Hoe ziet jouw 2021 eruit?

20 november 2020

Het is al weer bijna eind oktober en dus hebben we nog twee maanden te gaan voordat dit jaar ten einde is. Het is een bijzonder jaar. Waar in buiten ons maar zeker ook binnen in ons veel is gebeurt.
De wereld is aan het transformeren en we zitten midden in The Big Awakening. Heel bijzonder om mee te maken. Het mooie is dat we als ziel ervoor gekozen hebben om nu te leven en dit mee te maken vanuit ons eigen perspectief en we onze angsten mogen aan kijken en leren om vanuit liefde te handelen. Liefde is waar het omdraait.Ik maak altijd in november een plan voor het komende jaar. Dit doe ik aan de hand van ‘goede’, ‘succesvol’ of ‘ontvangst’ dagen vanuit de Batzi en ik kijk naar de stand van de maan en wat mercurius doet.
Op deze manier beweeg ik mee met de energie van de maan en mijn eigen energie. Sinds kort ben ik me aan het verdiepen in Human Design zodat ik nog meer leef vanuit mijn eigen blauwdruk en op die manier heel dicht bij mezelf blijf.

Ik geef vaak het jaar een thema en dit jaar was voor mij een jaar voor diverse coachtechnieken
Na jaren verdieping te hebben gezocht in marketing, social media, strategie, persoonlijke ontwikkeling en mindset. Wilde ik dit jaar diverse coachvaardigheden verder ontwikkelen.
Ik heb een zandstormcoach cursus gedaan bij Blauwprint en ga verder als blikopenercoach.
Termen die je misschien niets zeggen, wat ik begrijp. Het komt er op neer dat via speltherapie je je onbewuste in de zandbak op tafel plaatst.
Zelf heb ik in mei een zandbak voor de toekomst gemaakt. Ik wilde een huisje/chalet of stacaraven in het bos en een hondje. Toevallig, of niet toevallig hebben we nu sinds 3 weken een puppy (bruin en zwarte haren). Wat heel veel werk is, maar zoveel plezier en liefde brengt. En sinds vorige week een mooi plekje tussen de bomen op een heuveltje waar nu nog beeldjes in de tuin staan van egels, eekhoorntjes en vlinders. Heel bijzonder. De zandbaksessies zijn super leuk en zitten in mijn coaching maar mocht je interesse hebben dan is deze ook los te boeken.
Meer over de Kim, hoor je in deze podcast.

      

Ik heb een ademcoach opleiding gedaan bij Heleen Ytsma van Herleva. Hier heb ik de verbonden ademhaling en de Wim Hof ademhaling technieken geleerd en hoe ik anderen hierin kan begeleiden.
De adem is zo interessant en laat ons zoveel zien. Adem je hoog of laag. Je adem vertelt je over je opvoeding, je blokkades et cetera.
Meer over de Heleen, hoor je in deze podcast

En ik heb een Do -In yoga opleiding gedaan en doe ik nu nog steeds bij Lilian Kluivers. Het is het 3e leerjaar waarin gezichtsanalyse, tonganalyse en pols analyse zit. Ook mega interessant maar gaat voor mij nu nog echt even te ver boven mijn pet. Ik heb nog meer tijd nodig om dit te integrerend in mijn begeleidingen. Het is zo bijzonder dat je allerlei zaken kunt aflezen aan bijvoorbeeld de stand en de grootte van je oren.
Meer over de Lilian, hoor je in deze podcast.

Tevens heb ik me verdiep in de Human Design en een training gedaan om mensen te coachen vanuit hun design. Er zijn een aantal types Manifestors, Manifesting Generators, Generators, Projectors en Reflectors. Super interessant en geeft heel veel inzicht in mezelf, mijn handelen, mijn missie en mijn manier van werken. Die niet altijd voor iedereen te volgen is. Ik zal er binnenkort meer over delen.

Pauwervrouwen carddeck
Ik wilde ook graag dit jaar een eigen carddeck ontwikkelen en dat is gelukt! Ik heb hiervoor een workshop gevolgd bij Anouk die me hierbij heeft geholpen. Meer over de Anouk, hoor je in deze podcast.
Het pauwervrouwen carddeck is te bestellen via de site www.pauwervrouwencarddeck.nl

Ik heb voor mezelf november, december en januari 2021 vrij genomen voor grote projecten en ga als de maatregelen het toelaten leuke dingen doen voor mezelf. Klankschalen sessies, yoga relaxdagen et cetera. Dus als je nog tips hebt dan hoor ik het graag.

Binnenkort ga ik voor volgend jaar mijn planning maken. Ik ga er dan goed voorzitten. Stel een aantal vragen aan mezelf en vul mijn A1 kalender in. Op deze manier zie ik in één oog opslag wat er allemaal op de planning staat voor het komende jaar. Juist door stil te staan bij mezelf, mijn dromen en wensen, komen de plannen vanzelf en weet ik waar ik voor het komende jaar de focus en aandacht op wil richten.
Het is niet zo dat ik me vasthoud aan mijn plan. Als ik voel dat het een andere richting op mag gaan dan is dit ook goed. Maar ik vind het wel fijn om na te denken van te voren zodat mijn agenda zich niet opvult met allerlei to do lijstjes en ik meer IN mijn bedrijf aan het werk ben als een kip zonder kop maar AAN mijn bedrijf en kijk vanaf een afstandje, plannen maak, in actie kom en start met een nieuw project.

GRATIS ‘plan je succesvolste jaar’ video’s en opdrachten.
Als je ook wilt werken aan een plan om 2021 voor jou een succes te maken start vandaag met het aanvragen van de gratis video’s ‘plan je succesvolste jaar’. Hier ontvang je video’s en opdrachten. Zodat je je doelen helder hebt en meer focus en je alleen JA zegt tegen zaken die bijdragen aan jouw doelen.
Dit kan via DEZE LINK. 

A1 jaarkalender
Via de A1 jaarkalender voor aan de muur of achterkant van de deur zie je in één oogopslag je het hele jaar. Dit geeft zoveel rust. Ik hoor wel eens van docenten dat hun partners vinden dat ze veel weg zijn in het weekend ivm workshops die ze geven of dat ze naar een opleiding gaan. Nu kun je laten zien dat dit best wel meevalt. ;-). De kalender heeft vermelding van nieuwe maan en volle maan en is voor 10 euro te bestellen via DEZE LINK.
    
Online workshop ‘Plan je succesvolste jaar’.
Op dinsdagochtend 8 december geef ik een online workshop ‘Plan je succesvolste jaar’. Deze is online in Zoom te volgen en mocht je er niet live bij kunnen zijn krijg je de opname.
Je krijgt vooraf huiswerk van mij zodat je heel gedegen aan de slag gaat op deze dag. We gaan aan de hand van een ebook met reflectievragen kijken naar het afgelopen jaar en maken een planning voor het nieuwe jaar. Je hebt je doelen helder. Weet waar je aan wil werken om aan het gewenste resultaat zoals aantal leerlingen, lessen, omzet en winst te komen zodat je je planning voor 2021 klaar hebt. Samen met mij en andere deelnemers ga je werken aan jouw plan.

De online workshop is 59 euro. Je ontvangt met code “mail” GRATIS de A1 jaarkalender twv 10 euro en 7,95 euro verzendkosten. Je plek reserveren kan via DEZE LINK.

Fijne week!

Namaste,

PS: Bestel nu en ontvang eind oktober www.pauwervrouwencarddeck.nl
PS PS: Meld je hier aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste podcast.

Hier vind je me op INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

PS: 
GRATIS ‘plan je succesvolste jaar’ video’s en opdrachten.
Als je ook wilt werken aan een plan om 2021 voor jou een succes te maken start vandaag met het aanvragen van de gratis video’s ‘plan je succesvolste jaar’. Hier ontvang je video’s en opdrachten. Zodat je je doelen helder hebt en meer focus en je alleen JA zegt tegen zaken die bijdragen aan jouw doelen.
Dit kan via DEZE LINK. 
Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!