Voor wie:

Je bent yogadocent en geïnteresseerd om van je bijbaan een bedrijf te maken. Van inval yogadocent naar volledige zelfstandige die zich verhuurt aan diverse sportscholen of yogascholen. Je bent coach of therapeut en zet yoga in als onderdeel van je praktijk. Je bent yogadocent en wil een yogastudio starten. Of je hebt een yogastudio, maar je weet niet goed hoe je die kunt laten groeien.

Wat:

Gefeliciteerd met je keuze. Je bent op de juiste website.
Het is goed om niet alleen in diverse vormen van yogaopleidingen te investeren maar ook in jezelf, zodat je leert om te ondernemen en weer frisse vernieuwende ideeën op doet. Je leert tijd vrij te maken voor jezelf en je dierbaren, want dat is tenslotte waar het leven om draait.

Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar hoe maak je jezelf zichtbaar? Hoe krijg je klanten? Hoe ben je zakelijk en toch zuiver? Hoe zorg je voor ontspanning van je eigen lichaam en geest? Hoe zorg je dat je uniek bent? Wat is je missie? Hoe zet je de nieuwe marketing technieken in? Ik leer je dit door vanuit ontspanning te ondernemen. Hiervoor gebruik ik videolessen, een leerboek en een werkboek. Ik doe dit doormiddel van yoga, visualisaties, mantra’s, een andere mindset, uitleg marketingstrategieën, diverse verdienmodellen en nog veel meer.

Als je hiermee in aanraking komt, betekent dit dat je leert omgaan met jezelf, dat je je eigen grenzen kent, dat je weet hoe je meer rust in je hoofd krijgt, dat je aardiger bent voor jezelf en indirect ook voor je omgeving. Je komt meer in balans. Je staat meer in het licht zonder dat je ego met je aan de haal gaat. Je zult de meerwaarde van ontspanning ervaren in je dagelijkse bezigheden zodat je dit nog beter overdraagt aan je leerlingen. Dit heeft positieve uitwerkingen in je privé leven en in je yogabedrijf.

Training

Van Bijbaan Naar Bedrijf


Tijdens de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf” leer je alles wat je nodig hebt om jezelf als zelfstandige goed neer te zetten.
Voor starters maar ook voor yogadstudio’s die al jaren bestaan. Je krijgt meer helderheid in je bedrijf en wie jouw ideale leerling is.
Je leert hoe jij onderscheidend bent van andere yogadocenten en yogascholen en leert  meer over diverse social media kanalen dankzij de extra bonuslessen van experts.

LEES MEER over de online training Van Bijbaan Naar Bedrijf

 

Vipdag 

Wil je niet via de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf” of in een groep, maak dan gebruik van dit speciale intensieve individuele aanbod. Een één-op-één VIP dag waarin we samen een plan gaan maken voor je bedrijf en de juiste strategieën uitzetten. Na drie maanden is er een reflectie gesprek

LEES MEER over de VIP dag

Van Yogadocent Naar Online Yogadocent

In zes maanden leer ik je hoe je van een idee een online yogaprogramma maakt. Dit doormiddel van video, werkboeken en leerboeken. Tevens zijn er extra bonuslessen van experts.

LEES MEER over de online training of traject Van Yogadocent Naar Online Yogadocent

 Yoga Business Retreat – VOL –

Van 22 t/m 24 november is er een business retreat in Domburg. We gaan werken aan je bedrijf met een klein select groepje van yogadocenten. Dus weg van de ruis van thuis om even van een afstandje naar je bedrijf te kijken. We gaan yogales geven aan elkaar zodat we van elkaar leren en ontspannen, vanuit ontspanning kun je het beste creëren. Voor interesse, mail voor de wachtlijst  voor volgende Yoga Business Retreat naar info@deyogabusinesscoach.nl

LEES MEER over het Yoga Business Retreat 

 

 

 

 

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.
Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij de Yogaboerderij. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp traningspartner in Nederland.

 Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.
Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen en trajecten de stichting “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermind groepen, (online) trainingen,  events en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen NAMASTE methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en daarna mijn eigen yogastudio. Het kan! Op dit moment zijn er alleen nog maar online yogaprogramma’s en online lezingen en workshops met een thema.

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf“, LIVE trainingsdagen of VIP dagen.

Flevolandse zakenvrouw verkiezing 2018
Ik ben genomineerd voor de Flevolandse zakenvrouw van 2018, categorie ZP, zelfstandig professional. 

Was op TV, krant of tijdschrift, te bekijken op de pagina MEDIA:

Contact

Corine van Zoelen

Horst 2617

8225 PA Lelystad

info@deyogabusinesscoach.nl

0320-412806 | 06-51874415

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!