Houd je energie hoog!

You are here: Home / Blog / Houd je energie hoog!

Houd je energie hoog!

17 december 2020

We gaan naar het aquariustijdperk

21 december is het zover, er zijn veel wereldmeditaties zodat we samen met andere lichtwerkers verbinden en om te zorgen dat we ons licht verspreiden.

2020 was een bijzonder jaar, een omslag punt. Astrologen hadden voorspeld dat er dualiteit zou ontstaan door de twee tweeën dat zie ik op dit moment ook gebeuren. Bij vrienden, families en op het werk. Er is ook al jaren voorspelt dat er een shift zou komen voor de aarde en een shift van ons als mensheid en dat zie ik ook gebeuren.
Op 21 december 2012 zou de aarde vergaan volgens de maya’s. Maar het was niet dat de aarde verging. De aarde ging een transformatieproces in en wij als mensheid ook. Het was het einde van de oude wereld. Oude machtssystemen zouden gaan omvallen en er zou ruimte komen voor nieuwe systemen die opgebouwd zijn vanuit liefde en de juiste frequentie.

Als je iets nieuws wilt opbouwen of dit nu een nieuw huis of een nieuw bedrijf is dan moet je eerst alles afbreken voordat je weer kan opbouwen.
Een mooi voorbeeld hiervan is ‘mijn boshuys’ wat ik gekocht heb. Het is geen huis, maar het is een grote stacaravan. Ik vind Boshuys gewoon leuker klinken 😉 .  Nadat we het gekocht hadden wilden we twee muurtjes verplaatsen om twee slaapkamers groter te maken. Wat blijkt? Onder de vloerbedekking zat schimmel. Na wat onderzoek kwamen we erachter dat dit vanuit de badkamer kwam. Niet dat er een lekkage was in de badkamer, maar door het isolatiemateriaal aan de onderkant van de caravan. Daar zat plastic onder en waren door de  tijd kleine gaatjes in gekomen, het vocht is hierdoor terug naar binnen geslagen. Gevolg de hele vloer moet eruit en we zijn dan ook op dit moment bezig om deze te vervangen.
Dus alles eerst afbreken en daarna weer opnieuw opbouwen. Zodat we daarna isolatie materiaal erop kunnen doen, vloerbedekkingen, laminaat, nieuwe muurtjes en uiteindelijk de kamers inrichten. We zijn nu langer bezig dan gedacht, maar uiteindelijk zal het eindresultaat super mooi worden.

Ik had al langer het idee om een Boshuysje aan te schaffen. Ik had het beeldend gemaakt in de zandbak sessie tijdens de blauwprint opleiding op 29 mei. Heel bijzonder dat in november deze kans voorbij kwam. Het is voor mij echt een plek om terug te trekken, te relaxen, te wandelen in het bos op de Veluwe. Maar ook een plek om samen te komen met anderen. Te werken aan mijn bedrijf, te werken aan het bedrijf van deelnemers van mijn trainingen, zodat je op een rustige plek kunt zitten zonder het rumoer van de menigte om je heen en kunt genieten van de natuur en ontspannen. Want juist vanuit die ontspanning krijg je altijd de beste ideeën.

Nu we in de 2e lockdown zitten komt het besef naar boven dat we nog meer online gaan werken, les volgen op school en online sporten.
Online is de toekomst, de toekomst is NU. Het is dus van belang voor jezelf om te kijken hoe je je bedrijf gaat inzetten in 2021 en voor de toekomst. Als je leerlingen niet van online houden dan is het goed om te kijken op wat voor andere manieren je jouw yogakennis/kwaliteiten gaat inzetten.
Het maakt niet uit wat, maar dat je er in ieder geval een vorm kan vinden die wel prettig is voor jouw leerlingen. 

Ik ben mega dankbaar dat ik zelf 2015 in het online ondernemerschap ben ingestapt en hierdoor bij de 1e lockdown in maart zoveel yogadocenten/coaches heb mogen inspireren met mijn gratis pauwertalks. Één is door meer dan 1500 mensen bekeken. Als ze allemaal 50-100 leerlingen hebben, heb ik indirect met alleen al deze gratis pauwertalk 75.000-150.000 leerlingen mogen “aanraken”. Zodat ze toch nog yogales of coaching konden krijgen wat hun ontspanning en gezondheid gaf. Het is belangrijk om te geven, vanuit je hart, zonder agenda. Als je in die staat van zijn bent gaat het ondernemen meer in flow.

De yogadocenten die in mijn trainingen en trajecten zijn gestapt dit jaar hebben mooie resultaten behaald. Er zijn prachtige online programma’s uitgekomen.
Het struinyoga programma van Linda,
Online yogajuf in de klas van Kim,
Vrouwen met de fibromyalgie van Jerien,
Kosha en lever programma van Sabrina,
En tarot programma en een maan programma van Esther, ze is astrologe,
Een Salsa solo programma van Hilda,
Kom terug in je kracht na ontrouwen van Mandy.
En zo kan ik nog even doorgaan. Een programma maken en video’s maken is één, zorgen dat je de juiste klanten vindt, de weg naar zichtbaarheid vindt op social media, “verkopen” is een tweede. Online biedt heel veel mogelijkheden, zo had ik een deelnemer die een blinde darm operatie moest ondergaan en 3 weken uit de roulatie was. Ze had dankzij haar online aanbod geen omzetverlies. 

Tijdens de eerste lockdown was iedereen meer in “paniek” want alles was nieuw met wat te doen en moest iedereen snel schakelen. Ik ben blij dat ik toen kon helpen en mijn steentje kon bijdragen. Ik merk dat toen we 2 weken dicht waren in november iedereen relaxter was. Ook omdat het tijdelijk was. Ik voel nu meer verslagenheid en een bewuste stilstand die voor sommige ook lekker is om even op adem te komen. Het is wel goed om vooruit te kijken, vertrouwen te hebben en te houden en kijken naar wat er WEL mogelijk is.

Ik weet dat we nu echt harder nodig zijn dan ooit niet alleen voor het immuunsysteem, voor positieve energie zodat mensen niet in een depressie raken. Ook voor de ontspanning omdat er zoveel stress en angst is. We weten dat als mensen ontspannen zijn ze in een hogere vibe komen ander energieniveau dat is het belangrijkste van allemaal.
Dus als je met je leerlingen aan het werk gaat zorg ervoor dat ze een immuunsysteem versterken, hun mindset en hun energie frequentie. Juist doordat we de energie frequentie omhoog brengen van ons als mensheid gaat de wereld veranderen. We zijn spirituele wezens in het lichaam van een mens, en we zijn hier op aarde om menselijke ervaringen op te doen.

We gaan het aquariustijdperk in. Heel bijzonder om dit mee te maken. Weet dat we allemaal als ziel hebben gekozen om NU te leven, we zijn ons hele leven hierop voorbereid.
Hoe donker het soms ook is, licht overwint altijd. 

Laat je licht schijnen met zoveel mogelijk mensen!

In maart 2021 ga ik starten met een nieuwe groep yoga/spirituele ondernemers, adhv een nieuw concept. Ik ga het allemaal nog uitschrijven. Wellicht heb jij je plannen en goede voornemens van het nieuwe jaar al gemaakt en heb je interesse. Neem contact met me op zodat we kijken of er een klik is en wat het beste bij je past. Voordat het allemaal op papier, lees website staat heb ik nog een speciaal aanbod. Voor interesse mail naar info@deyogabusinesscoach.nl

Ik wens je hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling met veel plezier, gezondheid, succes wijsheid, licht en liefde in het nieuwe jaar!

As dinsdag 22 december om 20:00 geef ik een gratis pauwertalk.
We gaan gezellig samenkomen, ik geef je nog wat tips voor extra omzet en we doen een gezamenlijke meditatie zodat we het jaar positief afsluiten.  Aanmelden kan via deze link.

Namaste,

PS: Bestel nu het prachtige pauwervrouwen carddeck www.pauwervrouwencarddeck.nl
PS PS: Meld je hier aan als je op de hoogte wilt blijven van de laatste podcast.

Hier vind je me op INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!