Houd vertrouwen en blijf positief

You are here: Home / Blog / Houd vertrouwen en blijf positief

Houd vertrouwen en blijf positief

1 augustus 2020

Vorige week was er weer een persconferentie en wat is er toch iedere keer veel gaande na afloop. De meningen, gevoelens en reacties lopen hoog op. Ik moet zeggen bij mij gaat het ook op en af de laatste weken. Ik merk bij mezelf meerdere fases. Eerst in de actie modus. Even alles laten bezinken toen even helemaal niets. Daarna veel angst om me heen wat me in een lage vibratie/energie bracht. Nadat ik mezelf herpakt heb was ik verward door alle informatie en voelde weerstand en vervolgens vertrouwen en overgave.

Het is logisch want alle lessen zijn afgezegd. Sport scholen mogen per 1 september open en hoe zit het dan met yogascholen. Waar vallen zij onder? Ik weet nog dat toen ik me inschreef bij de KvK de meneer achter de balie zei dat het niet zo belangrijk was welke code ik gebruikte. Dit blijkt dus niet zo te zijn. We vallen onder sportscholen. En er ontstond paniek. Wat heel logisch is.

Tot nu toe was iedereen heel flexibel en creatief en ik was super trots op iedereen die het altijd spannend vond om voor een camera te staan en het nu gewoon deed. Er was ook geen andere keus. Maar het allerfijnste is toch om je leerlingen echt te zien. Al hoor ik ook van veel docenten dat ze deze situatie prettig vinden omdat ze minder druk zijn met dekentjes vouwen, thee maken en drinken en ze voelen zich fitter omdat ze niet de energie van hun leerlingen in hun studio hebben. Terwijl een ander video’s bewerken en achter de computer zitten energie slurpend vindt. Zoveel mensen zoveel wensen. Maar dat is voor een ander blogartikel.

De docenten die ik ken zijn direct aan de slag gegaan om hun leerlingen te dienen en om te zorgen dat hun studio bleef draaien. Het is dan erg zuur als allerlei maatregelen versoepeld worden en dat je niet open mag terwijl het juist goed is voor de gezondheid en hun immuunsysteem.

Mijn advies was om positief te blijven en af te stemmen op de juiste frequentie. Als we dit namelijk allemaal doen dan komt het goed. Het is al goed. Hoe meer mensen hoe beter. Samen manifesteren we een goede toekomst.
Ik heb direct Ira Nagel gevraagd en ze zei direct volmondig JA. Ze is eigenaresse van Namasté Café in Den Haag. Spiritueel leraar, mega goed in manifesteren, handlezen en expert in droomuitleg. Ze zegt altijd “Je wordt altijd geholpen door de universele wet. Dit kan alleen met de juiste mindset en door op de juist tijdlijn te stappen.” Ze gaat jou erbij helpen op woensdag 13 mei 15:00. Aanmelden via deze link.

Hoe kom je deze periode het beste door:
Samen staan we sterk

Ik ken Ira vanuit Turkije, waar we beide standplaatshostess waren in 1997,1998 en 1999.
In 1999 hadden we een heel slecht jaar qua toeristen seizoen. Öcalan, de leider van de PKK, werd gearresteerd. De vliegtuigen van Onur air lagen aan de ketting in Nederland en er was in augustus een aardbeving in Istanboel waardoor niemand naar Turkije durfde te komen. Maar Turkije is groot en Istanboel lag 25 uur rijden met de bus bij ons vandaan.
Normaal gesproken konden we als hostess extra geld verdienen via excursie verkoop vanuit het agentschap. Maar als er normaal gesproken 350 toeristen in de week komen en nu maar 7 dan betekent dit ook minder excursie verkoop. Hier hadden we ook een andere mindset en wisten we toch inkomsten te genereren door creatief te zijn en samen te werken met elkaar.
We organiseerde met alle hostessen bij elkaar een kroegentocht, verkochten Turkse Lira koerskaartje met reclame van de plaatselijke restaurants en winkels erop en verkochten blikjes drinken in de bus van het vliegveld naar het hotel.
Dit “samen staan we sterk” gevoel zag ik ook met deze post die voorbij kwam.

Steun elkaar

We steunden elkaar. In Turkije is het sowieso dat je niet alles in één winkel koopt. Maar je koopt bij de ene kleine supermarkt je brood, bij de buurman de groenten en weer een andere supermarkt het drinken. Op deze manier heeft iedereen wat en niet één alles.
Als hostessen steunden we de plaatselijke ondernemers in Marmaris. We vertelden over de Nederlandse goudwinkel en leerwinkel, Nederlandse duikschool en Nederlandse restaurants.
We waren er voor elkaar en steunden elkaar. Zo fijn dat ik ook deze week zag dat Diana Aben een Yoga nidra deelde speciaal ingesproken voor haar mede collega yogadocenten.

Wees creatief

Er is altijd wel een manier om omzet te genereren.
– Schrijf bijvoorbeeld een blogartikel met wat je leerlingen thuis nodig hebben om yoga te doen en verkoop deze artikelen. Zodat je ze eventueel een thuis yoga pakket kan verkopen met oa een yogamat, handdoek, blok, riem, diffuser, olie et cetera.
– Verkoop iets in de toekomst. Zoals een retreat, yogaworkshops of lespakketten
– Mail met de vraag: “Waar heb je nu behoefte aan waar ik je bij kan helpen?” En bied dit aan!
Ga bij jezelf na wat jij morgen kan uitsturen qua les, live online les, workshop of retreat en later uitwerken.

Zo ging Yolanda Wetjens spontaan een Griekse maaltijd maken. In mijn podcast 94 heb ik het over 1000 euro verdienen. Hierin geef ik allerlei tips om omzet te genereren en dit was haar reactie.

Kies in welke tijdlijn jij wilt zijn.

Op dit moment zijn er diverse tijdlijnen / frequenties / realiteiten. Zoals het Corona virus, 5D met lichtwerkers waarin we leven in 3D met angst en macht en 5D liefde en overvloed. Er is een tijdlijn met 5G masten en complot theorieën.

Een aantal jaren geleden toen ik nog mijn yogastudio had was er ook een crisis. Mensen zeiden tegen mij “Het is nu crisis dus mensen komen niet naar de les want ivm ontslag hebben ze geen geld”. Ik koos voor een andere realiteit. “Juist nu met de crisis en mensen thuis zitten na ontslag en hebben ze burnout en willen ze ontspanning en komen ze naar de yogales.” En dit gebeurde ook zo.
Ik had nu als yoga business coachkunnen kiezen: “Het is nu corona tijd en niemand koopt nu een training bij mij.” Maar ik koos voor “Juist nu met corona zien de yogadocenten en coaches het belang van online ondernemen in en willen dit van me leren. Ze zien in dat ik een alles in één pakket aanbied. Naast coaching ook technische ondersteuning en een eigen online platform”. En zo geschiedde ik heb nog nooit zoveel deelnemers morgen verwelkomen in mijn training die het een spannende beslissing vonden om mijn training juist nu aan te schaffen maar op dit moment nog steeds mega dankbaar zijn dat ze het gedaan hebben want ze hebben nu al zoveel geleerd.
Als yogadocent kun jij kiezen:
“Ik open mijn inbox en kijk wie abonnement heeft opgezegd is en durf geen contact op te nemen met mijn leerlingen” of “Ik stuur ze wekelijks een mail of app om te kijken hoe het met ze gaat en wat ze nodig hebben.”
OF
“Ik moet wachten tot 1 september” of “ Zo fijn dat we per 1 juni open gaan.”

Vertrouw op een goede afloop. En mocht dit het feit zijn dat je niet verder gaat als yogadocent dan is er een andere reden voor je bestemd waarin je de kwaliteiten die je hebt geleerd als yogadocent mag inzetten. Reageer zelf niet vanuit angst. Blijf in vertrouwen en stap op de juiste tijdlijn.
Op welke tijdlijn/frequentie zit jij?
Of op welke tijdlijn/frequentie wil je zitten? Jij mag kiezen!

Affirmaties:

Jij bent een lichtwerker. Blijf in een hoger bewustzijn, kies voor de hoge energie en blijf in vertrouwen en deel het met je leerlingen. Zodat jij een voorbeeld bent voor je leerlingen.
Om in het vertrouwen te blijven gebruik ik altijd deze affirmaties.
‘Ik heb vertrouwen, ik ben vertrouwen en ik leef in vertrouwen.’
‘Everything is working out for the best case scenario to me’
‘Het leven werkt altijd voor mij, nooit tegen mij’
Welke affirmaties gebruik jij?

Kijk wat WEL mogelijk is:

Ira Nagel van Namasté Café kon ivm corona geen lezingen, workshops, massages, handlezingen meer geven. Haar horeca was dicht.
Ze heeft de afgelopen weken wel coffee to go verkocht, online programma’s, online handlezen en massages in een stoel met massagekussen. Tevens bleef ze bezig om haar kennis te delen op haar Namaste TV Youtube kanaal en ze heeft webinars gedeeld met haar kennis.

Mogelijkheden zien en kansen pakken:

Enkele deelnemers van mijn trainingen hebben ook het roer tijdelijk om gegooid.
Zo heeft Kim een kinderyoga programma voor scholen en had nu video’s gemaakt voor de kinderen thuis.
Sabrina had spontaan programma over de lever gemaakt en dat was prettig in deze tijd.
Sandra koos voor zichzelf en had geen zin meer om voor een laag bedrag een zoomles aan te bieden voor twee afzonderlijke leerlingen. Nadat ze dit aangaf kozen die leerlingen ervoor om een Personal Training pakket bij haar af te nemen wat meer omzet opleverde.

In welke realiteit zit jij?

Ik heb een opname pauwertalk samen met Ira Nagel
Tijdens deze pauwertalk hebben we het over parallelle realiteiten. Wat de achterliggende reden is dat we in deze situatie zitten. Zodat dit gaat bijdragen aan je eigen groei en gaat zorgen dat jij uit de negativiteit en angst stapt.
Je wordt altijd geholpen door de universele wet. Dit kan alleen met de juiste mindset en door op de juist tijdlijn te stappen. Het lijkt heel simpel. Maar wat is de reden dat nog niet iedereen dit doet?
Onderzoek wat jij mag leren van deze situatie. Tevens doen we een visualisatie zodat je het juiste eindresultaat voor je ziet. Zodat je inziet dat we hier op aarde zijn om elkaar te helpen. Juist in deze tijd.
Jij als yogadocent of de kwaliteiten die je hebt geleerd als yogadocent zijn nu harder nodig dan ooit.
Bekijk hier de opname. Aanmelden via DEZE LINK.

Namasté,

Hier vind je me op INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

PS: Wil je werken aan jouw bedrijf (VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF ) of aan je online yogabedrijf ( VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT )? Of liever samen met collega ondernemers in de BUSINESS SATSANG Mastermind?  Ik help je graag. 🙂

 

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!