Ik ben een MG 1/3

You are here: Home / Blog / Ik ben een MG 1/3

Ik ben een MG 1/3

12 maart 2022

Ik ben een MG 1/3

Sinds ik meer weet of Human Design en dat ik een Manifesting Generator 1/3 ben begrijp ik mezelf nog meer. Ik ben een onderzoeker en mijn leerstrategie is vallen en opstaan.

Ik vond het vroeger altijd heel vervelend dat ik heel lang deed om iets duidelijk te krijgen, niemand mij kon helpen met tips en adviezen en ik het zelf moest uitzoeken.

Toen ik als eerste in Nederland een online yogaprogramma maakte en niemand mij kon uitleggen hoe het moest. Welke camera, microfoon etc ik het beste kon gebruiken.

Toen ik live online lessen gaf via een Webinar programma en op deze manier live les gaf en er meer mensen in mijn online studio konden dan in mijn fysieke studio. En niemand mij kon uitleggen welk webinarprogramma prettig was en hoe ik dit het beste kon doen.

Alles waar ik tegen aanliep onderzocht ik hierdoor kon ik in maart 2020 heel snel yogadocenten helpen om het op de juiste manier live online les te geven.

Vaak ben ik een early adopter. Dit was heel frustrerend omdat ik al zag waar ik heen wilde maar nog niet wist hoe ik er moest komen. Door het te doen, te “falen” en ontdekken wat werkt en wat niet werkt kon ik daarna de ander beter begeleiden in het proces.
De afgelopen twee jaar heb ik geworsteld, de oude wereld langzaam losgelaten en sta ik in de nieuwe wereld. Ook hier was ik al als een van de eersten en voelde het destijds heel onwennig. Gelukkig wordt het steeds drukker en ontstaan er magische dingen. Ik begeleid je graag in deze nieuwe wereld en laat je zien wat de mogelijkheden zijn!

Meld je aan voor de pauwertalk. As zondag 13 maart 10:00 en 20:00. Woensdag 16 maart 12:30

Namaste,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: Morgen 13 maart 10:00 en 20:00 en woensdag 16 maart 12:30 geef ik pauwertalks met tips mbt ondernemen in de nieuwe wereld. Zondag 13 maart 10:00 en 20:00 en as woensdag 16 maart 12:30. Ben je erbij? Aanmelden via deze link.

PS PS: Zaterdag 19 maart start ik met een nieuwe groep met de training ‘Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’. Dit is niet alleen voor yogadocenten ook voor andere spirituele ondernemers.
https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl/

Heb je interesse om jouw kennis om te zetten in een online programma neem dan contact met me op via info@deyogabusinesscoach.nl

Hier vind je me op GAB, MeWe, TELEGRAM , INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!