Ik ben je reisleidster in de Nieuwe Wereld!

You are here: Home / Blog / Ik ben je reisleidster in de Nieuwe Wereld!

Ik ben je reisleidster in de Nieuwe Wereld!

12 maart 2022

Ik ben je reisleidster in de Nieuwe Wereld!

Vanaf 1997 t/m 2000 was ik standplaats hostess in Turkije, India, Oostenrijk en Zwitserland.
Toeristen kwamen met het vliegtuig, bus, trein of auto naar een nieuwe bestemming.

Ik vertelde wat over mezelf, de liefde voor het land, waar ze alles konden vinden. Wat de wisselkoers was van de Turkse lira, waar de banken om geld te wisselen waren, de markt om hun eten en kleding te kopen en wat er zoals te beleven was in de omgeving qua excursies. Tijdens de vakantie vergaten de toeristen hun zorgen in Nederland, ze lieten het letterlijk en figuurlijk even achter zich en genoten van de zon, zee, sneeuw en omgeving.

Ik haal mijn hostess skills van de plank en vertel tijdens deze pauwertalk over mezelf, mijn reis in de nieuwe wereld, waar ik zoal tegenaan liep en wat je er zoal kan vinden. Nieuwe banken, nieuwe manier van ontspannen en vertier, nieuwe manier van ondernemen, een nieuwe omgeving waar je terecht kan als ondernemer om te manifesteren, creëren op een andere frequentie.

Tijdens de vernieuwde pauwertalk ben ik je reisleider en neem ik je mee naar de nieuwe wereld. Hier leid ik je rond wat er al is en wat er mogelijk is en we gaan bekijken hoe je onderdeel kan zijn voor deze nieuwe wereld. Ik geef 7 vernieuwede tips om te ondernemen in de nieuwe wereld. We gaan een oefening doen om in contact te komen met de hoogste bron.
En ik vertel je over de online training ‘Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’ voor yogadocenten, coaches, masseurs en andere spirituele ondernemers die start op 19 maart. Mocht je eerder een pauwertalk over de nieuwe wereld gevolgd hebben weet dan dat ik nu vernieuwde tips heb.

Meld je aan voor de pauwertalk. As zondag 13 maart 10:00 en 20:00. Woensdag 16 maart 12:30

Namaste,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: Morgen 13 maart 10:00 en 20:00 en woensdag 16 maart 12:30 geef ik pauwertalks met tips mbt ondernemen in de nieuwe wereld. Zondag 13 maart 10:00 en 20:00 en as woensdag 16 maart 12:30. Ben je erbij? Aanmelden via deze link.

PS PS: Zaterdag 19 maart start ik met een nieuwe groep met de training ‘Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’. Dit is niet alleen voor yogadocenten ook voor andere spirituele ondernemers.
https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl/

Heb je interesse om jouw kennis om te zetten in een online programma neem dan contact met me op via info@deyogabusinesscoach.nl

Hier vind je me op GAB, MeWe, TELEGRAM , INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!