Informatie mbt het Yoga Business Event en de sprekers

You are here: Home / Blog / Informatie mbt het Yoga Business Event en de sprekers

Informatie mbt het Yoga Business Event en de sprekers

16 januari 2020

Ben je bij het 2e Yoga Business Event?

Waarschijnlijk heb je het gezien, je kan er haast niet omheen! 😉
Maar 23 september is het 2e Yoga Business Event.

Wat zo bijzonder is nu ik met de voorbereidingen bezig ben, is dat alles klopt. Mijn verhaal wat ik wil delen, mijn jurk, spullen in de goodybag, mooie plaatjes die ik “toevallig” tegen kom op social media en ik kan gebruiken voor het event. Het is zo bijzonder. Alle puzzelstukjes vallen op hun plek. Ik voel me gedragen door alle positieve reacties. Dit is en baanbrekend en uniek event. Het ontstaat en hierdoor voel ik ook dat het goed is dat ik dit neer mag zetten.

Ik voel me dankbaar en ga ervoor. Want ik voel dat er wat aan het veranderen is in de wereld. Mensen zijn toe aan rust en balans in hun leven.
Die vinden ze bij diverse vormen van yoga, en dus is yoga zo belangrijk voor de mensheid en wij als yogadocenten mogen ze verder helpen op hun pad. Veel yogadocenten lopen “voor” op hun leerlingen en hebben al vervelende levenslessen ondergaan. Zoals een burnout, overlijden van dichtbij, scheiding, ontslag, andere vervelende gebeurtenis, geen zin meer in werk en dus hun hart gevolgd om yogadocent te worden. Door deze lessen kunnen ze hun yogaleerlingen nog verder helpen op hun pad.

Als yogadocent heb je een missie en deze wil je uitdragen. Het is daarom goed om te leren hoe je jezelf zichtbaar maakt in deze social media wereld en er achter komt wat jou uniek maakt en dat je de waarde van jezelf en jouw gave gaat inzien. Want alleen zo kunnen we anderen helpen.

Er komen mooie, inspirerende gastsprekers die jou als yogadocent verder ondersteunen met je yogabedrijf. Maar we gaan ook netwerken tijdens de pauzes, verbinden met elkaar, ideeën laten ontstaan, elkaar steunen en empoweren.

Een dag, waarna je vol inspiratie naar huis gaat.
Ik vertel je mijn uitdagingen en worstelingen en hoe ik die heb omgezet in kansen en mogelijkheden. En mij hebben gebracht tot waar ik nu sta. Ik bewandel mijn pad en ga mee met de flow. Het wordt een dag waar andere yogadocenten komen zodat we elkaar inspireren. Waar gastsprekers waardevolle informatie geven aan jou zodat je je yogaonderneming kunt laten groeien. Ook als je nog bezig bent met een yogaopleiding is het interessant. Want het gaat om ontwikkeling van je zelf. Jij bent je bedrijf! Dus het is altijd goed om te investeren in jezelf. Niet alleen qua kennis van diverse yogavormen en bijscholingen maar ook hoe je jezelf zichtbaar maakt aan de buitenwereld en staat voor jezelf en je bedrijf. Zodat je jezelf op waarde schat en dit ook uitdraagt. Als yogadocent geef je vaak zoveel. Deze dag staat in het teken van ontvangen. Ontvangen van complimenten, inzichten, pijn toelaten en het goud in jezelf ontvangen, je hart openen en liefde ontvangen, warmte van de groep voelen, het samenzijn, maar ook dat je geld mag ontvangen.

Dus maak je yogacollega’s, yogavriend(inn)en, medestudenten enthousiast. Zodat je er een gezellig en inspirerend dagje uit van maakt met elkaar. Want dit gaat echt gaaf worden. Er komen nu al yogadocenten uit de regio Amsterdam, Utrecht, Limburg, Brabant en zelfs Belgie.

De gastsprekers :


Karin Hornstra, is bedrijfskundig consultant en helpt ondernemers bij het ontwikkelen van nieuwe winstgevende businessmodellen. Al jaren had ze online classrooms met klanten over de hele wereld. Als yogadocent kun je ook meerdere business modellen inzetten. Karin vertelt over diverse mogelijkheden. Ik ben enorm blij met het feit dat ze haar jarenlange kennis met ons komt delen. Hier vind je een podcast met haar.

Sabine van Dijk is trainer, coach, holistisch therapeut en spreker.
Ze gaat samen met alle deelnemers één van de zeven inwijdingen doen van de Nusta Karpay.
Namelijk de vierde inwijding, die hoort bij  het hartchakra, genaamd Dona Theresa
Een verbinding met de moeder van het hart: het helen van het innerlijk kind en het openen van het hart. Deze inwijding geeft je een diepere verbinding mat je hart ( tempel van Liefde) en met onvoorwaardelijke liefde.
Voor deze initiatie maken we een gezamenlijke despacho, een gebeds ceremonie. Hier vind je een podcast met haar.

Jantien van Driel, is eigenaar van Copyschool. Ze is schrijfcoach voor startende ondernemers en werkt daarnaast voor grote organisaties zoals de ASN bank, de gemeente Rotterdam, Unilever, Bam Infra bv en Museum Boijmans van Beuningen. Ze vertelt je haar schrijftips en we gaan een flow schrijfoefening doen. Hier vind je een podcast met haar.

Phili Hoogsteder, is fengshui businesscoach en vijfelementen expert.
Zij inspireert en adviseert vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen, zodat zij meer focus, flow en mogelijkheden ervaren in hun onderneming. Tijdens het event zal zij nuttige ondernemers tips geven zodat je de energie van 2018 nog goed kun gebruiken voor je onderneming en voor een gezonde werkomgeving op basis van Feng Shui. Hier vind je een podcast met haar.

Ira Nagel verzorgt een energizer en geeft een super waardevolle manifestatie tip. Hier vind je een podcast met haar.

Het is in een knusse, prettige theaterzaal in Lelystad. De dag is van 9:30 tot 17:30. Ben je erbij? Ik heb er zo’n zin in. Kijk voor meer informatie op de site: www.yogabusinessevent.nl 

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!