Interview Corine op blog van Life Impact Company.

You are here: Home / Blog / Interview Corine op blog van Life Impact Company.

Interview Corine op blog van Life Impact Company.

14 december 2019

Op dit moment sta ik met een interview in een fantastisch blogartikel van Life Impact Company van Gloria van Ewijk. Dit is een blogpagina van een Training, Coaching & Adviesbureau op het gebied van Leiderschap, Branding en Ondernemerschap.
Ik voel me dankbaar en vereerd dat zij me hebben gevraagd voor dit artikel en het is zo mooi verwoord.

Eerder stond ik in de kersteditie van de Nieuwe Revu, de Glossy Suzan, de Stentor, de Telegraaf en de Volkskrant.

        

Ik schrijf voor meerdere online platforms zoals YOGI Yogablad en Dutch Yogi Tribe.

Ik ben wel eens door Omroep Max gefilmd en twee keer door Omroep Flevoland. Voor het programma “Struinen” en “Binnen de Dijken”.

Vaak kreeg ik de vraag hoe doe je dat? Het antwoord is heel eenvoudig. Ik heb twee business coaches gehad die me alles hebben geleerd qua zichtbaarheid in social media, het maken van een online yoga programma, mijn verhaal vertellen, wie mijn ideale klant is en hoe ik zakelijker mocht zijn in een spirituele/yoga hoek. Dit is dan ook de reden dan ik meer omzet heb behaald en mijn baan in het onderwijs vorig jaar heb opgezegd zoals je leest in het blogartikel van Life Impact Company. Ik heb hun advies opgevolgd en het enige wat ik deed is UITVOEREN wat ze adviseerde.

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!