Interview in Amerika en nog meer toffe zaken!

You are here: Home / Blog / Interview in Amerika en nog meer toffe zaken!

Interview in Amerika en nog meer toffe zaken!

1 augustus 2020

Vorige week woensdag gaf ik een Facebooklive.

Tijdens de Facebook Live heb ik het gehad over:
Dat ik ben geïnterviewd door  Eugenia uit New York en  door Amy uit Pasadena, LA, Californië. Dit is toch te gek!

Eugenia Oganova interviewt online onderneemsters die vertellen wat zij als formule hebben om hun online bedrijf te laten werken. Het kost tijd, energie en geld om het te ontwikkelen en te leren hoe je alles in elkaar hoort te zetten om een succesvol online bedrijf te laten groeien. En ondanks wat je online hebt gezien, gebeurt het niet van de ene op de andere dag door een strakke strategie.
Het is belangrijk om te ondernemen vanuit jouw gevoel. Jouw manier van leven. Dicht bij jezelf. Want alleen dan zul je bereiken wat bij jou past. Het is geen copy-past.
De serie interviews heet “The Abundance Gate: Soulful strategies for Freedom-loving entrepreneurs.
De interview series zijn interessant voor coaches, healers, yogadocenten, masseurs en andere lichtwerkers die afgestemd zijn op hun doel en tegelijkertijd vrijheid en ondernemen vanuit flow. Het was leuk om door haar geïnterviewd te worden.
Aanmelden hiervoor kan via DEZE LINK.

The Unstappable You!
Op 9 maart start Amy Schadt uit Pesedena, Californië met haar serie interviews in de serie: The Unstappable You! Ze interviewt niet alleen mij maar ook andere vrouwen die hun missie helder hebben, hun eigen weg gaan, diverse blokkades hebben doorbroken, vrijheid creëren voor zichzelf door zichtbaar te zijn.
Amy is de host en gebruikt de kracht van storytelling, die ik ook aanbied in mijn trainingen, om te spreken over de momenten in je leven die voor jou gezorgd hebben voor verandering en groei. Zelf is haar verloofde overleden. Dit heeft uiteraard een verandering gebracht in haar leven en haar bedrijf.
Logisch als er iets heftigs gebeurt in je leven dan wil gaan voor je dromen en doelen. En ben je niet meer te stoppen. The Unstoppable You. Aanmelden kan via DEZE LINK.

Ik was verbaasd. Begreep niet hoe ze me gevonden hebben maar het komt omdat ik zichtbaar bent. Ik kan het dus niet vaak genoeg zeggen. Laat zien wat je in huis hebt!

Ik vertel over de regels van Facebook, doe er je voordeel mee.

Ik vertel over het belang dat zo goed is om in lijn te zijn met jezelf als persoon. Leven in de flow. Afstemmen. Als je zelf lekker in je vel zit gaat het ook goed met je bedrijf.

En ik wil je uitnodigen om te kijken hoeveel mensen jij bewust/onbewust hebt “aangeraakt” met jouw woorden en handelen. Hoeveel impact dit heeft gehad op mensen. Vaak weet je dit niet eens.

Ik vertel je over mijn inzichten die ik heb gekregen de afgelopen week doordat ik nu oefen met ademcoaching op mensen die me al langer kennen en volgen. Heel bijzonder.

Ook doe ik nu diverse opleidingen zoals ademcoaching, level 3 Do In yoga, opstellingen. Dit om de deelnemers van mijn trainingen en trajecten nog beter te begeleiden.

Ik vertel je nog veel meer. Dus zeker interessant om nog even terug te kijken!

Facebook live van 29 februari vind je hier.

Voor nu is het mercurius retrogade. Dus tijd om naar binnen te keren. (computers doen raar, veel opstoppingen in verkeer en vliegverkeer, miscommunicaties) Tijd om alle twijfels en angsten en stukken aan te gaan.

Fijne dag!

Hier vind je me op INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

PS: Wil je werken aan jouw bedrijf (VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF ) of aan je online yogabedrijf ( VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT )? Of liever samen met collega ondernemers in de BUSINESS SATSANG Mastermind?  Ik help je graag. 🙂

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!