Diverse interviews gegeven dankzij mijn zichtbaarheid

You are here: Home / Blog / Diverse interviews gegeven dankzij mijn zichtbaarheid

Diverse interviews gegeven dankzij mijn zichtbaarheid

1 augustus 2020

Dinsdagavond 21 april sprak Mark Rutte en helaas moeten we nog wachten tot 20 mei.
Het is niet niks en ik begrijp dat het voor vele een flinke domper is. Hoe nu verder? Heb je een plan?
Wat kun je doen om te zorgen dat je studio door blijft draaien? Wat kun je extra inzetten naast je live online lessen? Hoe zorg je dat je nu nog zichtbaarder wordt en leerlingen bij je blijven of er nieuwe naar je toe komen? Hoe gaat het straks als je een 1,5 meter studio moet runnen?
Ik heb een pauwertalk gegeven met enkele tips.

Op 2 april is mijn training ‘Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’ gestart en was ik van te voren zichtbaarder op social media. Dit wordt direct opgepikt door andere media en ondernemers.  Zo werd ik afgelopen weken geïnterviewd door diverse personen via verschillende manieren.

Omroep Flevoland
Ik werd geinterviewd door Omroep Flevoland ivm een ademhalingsoefening die goed is voor een goed immuunsysteem. Deze is HIER te zien en te beluisteren.

Judith Kloppenburg
Judith Kloppenburg ging verschillende ondernemers en CEO’s interviewen om te kijken hoe zij omgaan met de coronacrisis. Welke beslissingen namen zij zakelijk en hoe ervaren ze deze tijd. Ze schreef dit artikel.

Autorespond 
Welmoet de eigenaresse van Autorespond interviewde me en schreef dit artikel.

SET Design
en Lisette Rozenberg van SET Design & Communication interviewde me voor een podcastaflevering.
Ze kijkt naar de positieve kanten van deze Corona crisis. En naar ondernemers die kansen zien en pakken in deze tijd.  Te besluiteren op Spotify.

Wil je ook zichtbaarder zijn social media, tips om NU omzet te genereren, tips mbt marketing en strategie en informatie voor een langere termijn plan?
Ik behandel dit allemaal in de online training ‘Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’. Een unieke training waarin je diverse ondernemerskwaliteiten ontwikkeld. Hulp krijgt met het maken van je eigen platform met diverse online programma’s. Ik help je met het uitwerken van jouw idee, met de inhoud, de opbouw van een programma, social media, zichtbaarheid, mindset, je prijs bepalen, strategie en marketing EN wat het zo uniek maakt een technische invulbare frame van je eigen platform. Een online academie en salespagina EN technische ondersteuning. Heb je ook de wens om een online yoga / coach programma te maken en meer yogaleerlingen en klanten te bereiken met jouw kennis? Dit kan!
Voor meer informatie check de website  https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl/
Mail me als je vragen hebt mbt deze training.

Namasté,

Hier vind je me op INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

PS: Wil je werken aan jouw bedrijf (VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF ) of aan je online yogabedrijf ( VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT )? Of liever samen met collega ondernemers in de BUSINESS SATSANG Mastermind?  Ik help je graag. 🙂

 

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!