Inzichten n.a.v. Social media ondernemer congres

You are here: Home / Blog / Inzichten n.a.v. Social media ondernemer congres

Inzichten n.a.v. Social media ondernemer congres

16 januari 2020

Vandaag was ik bij het social media ondernemer congres in Den Bosch.
Een dag met mooie sprekers. Het was een bevestiging dat ik al heel goed bezig ben. Gek is dat hé? Maar soms twijfel ik daar dan over. En het is fijn dat je dan iets hoort wat je al weet maar denkt, “ja inderdaad dat kan ik ook nog doen.” Dat is de kracht van de herhaling.

Ik werd aangesproken door ondernemers die ik niet persoonlijk kende maar we volgden elkaar wel via Facebook en Instagram. Ze herkende mij. Dit vind ik zo fijn aan social media. Je hebt direct een ingang en dit praat veel makkelijker.
Een vrouw, LinkedIn expert zat naast me en toen ze me via de voorkant zag herkende ze mij, niet van de zijkant. Ik moet mezelf dus blijkbaar ook vaker van opzij in beeld brengen. 🙂

Als yogaondernemer is het ook belangrijk dat je zichtbaar bent en dat je herkend wordt. Zodat mensen op je af stappen in de winkel of op het schoolplein voor een eventuele proefles. Toch vinden heel veel docenten het nog steeds spannend om zichzelf te laten zien.
Maar hoe weten toekomstige leerlingen dan dat jij bestaat en welke vorm van yoga je geeft?

Ik heb over de nieuwste ontwikkelingen gehoord over Facebook, Instagram en Whatsapp. Echt leuk!
Wist jij trouwens dat je nu ook via je whatsapp een status update kunt geven, net als je stories op Instagram en Facebook? En dat Facebook ook uitgerold gaat worden als datingsite?
Wist je dat er 5.400.000 Nederlandse gebruikers zijn op Instagram? Dit is het plaatje wat ze lieten zien tijdens het congres.

Ook zag ik op het internet deze weetjes. Want wist je dat met betrekking tot Instagram:
Dat er bijna evenveel mannen als vrouwen op Instagram zitten;
Dat 60 procent van de gebruikers dagelijks inlogt;
Dagelijks meer dan 500 miljoen gebruikers dit platform bezoeken;
71 procent van de Instagram-gebruikers jonger is dan 35 jaar;
Op de eerste plaatst jongeren staan tussen 18 en 29 jaar (59%);
En op de tweede plaats de leeftijdsgroep 30 tot 49 jaar (33%).

Instagram is dus een interessant platform. Hier zitten jouw toekomstige leerlingen ook bij. Gebruik je al stories? Weet je hoe je het beste iets kunt plaatsen op je tijdlijn?
De nieuwste weetjes die ik vandaag heb geleerd en de beginselen van Instagram die je nodig hebt als yogadocent neem ik mee in de nieuwe Namaste challenge die as zaterdag 21 september gaat starten.

Aan de hand van opdrachten die je uitvoert en waarvan ik vraag om ze op een bepaalde manier te plaatsen op Instagram leer je, door het te doen, hoe dit platform werkt. Ik houd het heel basic omdat ik weet dat heel veel docenten de basic zaken op Instagram nog niet onder de knie hebben.
En via de challenge laat ik je kennismaken met je eigen kwaliteiten EN de mogelijkheden op dit platform. Twee vliegen in één klap.

Namaste, het licht in mij ziet het licht in jou. Ik wil graag dat jij je licht laat schijnen en zichtbaarder wordt op social media en dan vooral op Instagram. Dit doen we aan de hand van vier video’s en opdrachten verdeeld over één week.
Ben je yogadocent en wil je ook meedoen? Stuur een mail en ik houd je op de hoogte wanneer we weer beginnen. info@deyogabusinesscoach.nl

Fijne dag!


Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!