Een Iphone 10 in de tijd van de Nokia!

You are here: Home / Blog / Een Iphone 10 in de tijd van de Nokia!

Een Iphone 10 in de tijd van de Nokia!

16 januari 2020

“Je bent een Iphone10 in de tijd van de Nokia, je loopt met alles voor maar het besturingssysteem van de Nokia is nog niet zover dus kan je niet bijbenen en begrijpt niet wat je bedoelt.” Dit is wat Vasanta, een ayurvedische arts uit Lithouwen tegen me zei ruim 2,5 jaar geleden.
Ik weet niet beter dan dat ik enthousiast bent over iets, er helemaal voor ga en iedereen me voor gek verklaard en het raar vond en ik mezelf dom voelde omdat ze me niet begrepen. Alles viel op zijn plek. Het lag niet aan mij, ik was niet dom, ik dacht nu eenmaal anders dan de rest. Iedereen heeft zijn eigen besturiigssysteem.

Enkele voorbeelden zijn mijn start met Facebook op 24 juni 2008, iedereen zat op Hyves. Maar ik vond Facebook perfect want zo had ik contact met mijn oud collega’s uit Turkije.

Op 11 mei 2013 plaatste ik mijn eerste foto op Instagram. Leuk om wat te spelen met zo’n filter. Maar iedereen zat op Facebook.

Ik zat op periscope vanaf juni 2015, ik vond het machtig interessant. Op het ene moment zat ik via een live stream op kantoor bij Deepak Chopra in America, dan bij een lezing van Richard Brandson in Londen, daarna is de barstreet in Turkije en vervolgens bij een concert van Guus Meeuwis in Eindhoven. Allemaal vanuit mijn eigen woonkamer. Als ik enthousiast vertelde over live streamen via Periscope keek iedereen me glazig aan. Ik zag allerlei mogelijkeden maar als je doelgroep daar niet zit heeft periscope geen nut. Hier leerde ik wel live streamen.
Ik hoor nu vaak van mensen “ja maar jij praat zo makkelijk voor de camera”, nou dit was echt niet het geval bij mijn eerste live periscope uitzendingen hoor. Maar ik heb dus al 2,5 jaar “live stream ervaring” en of dit nu via periscope, snapchat, webinar, FB live of Insta live is dat maakt niet uit. Ik voel me als een vis in het water en vind de interactie met iedereen, ook al wonen ze ver weg, fantastisch.

Toen ik in juni 2015 besloot om online yoga programma’s te maken, werd ik ook voor gek verklaard. Er waren toch gratis yogafilmpjes op YouTube, je had Yoga TV van het Yogamagazine en Esther Ekhart. Maar ik wilde het op mijn manier doen en dit bleek succesvol.
In januari 2016 organiseerde ik de chakra challenge en 1780 deelnemers uit de hele wereld deden mee. In februari 2016 starte het 7 weken chakra yoga programma waarin 63 deelnemers meededen. Ik zei mijn baan als leerkracht op een basisschool op en maakte van mijn bijbaan als yogadocent mijn bedrijf. Daarna wilde iedereen weten hoe ik dit gedaan had. Dit is de reden dat ik begonnen ben met het begeleiden van yogadocenten. Om van hun bijbaan hun bedrijf te maken net als ik of ter onderteuning in het maken van een online yoga programma.

Wat met periscope raar was is nu heel gewoon met Facebook live en al meer een algemeen goed.
Inmiddels komen er meer online yogaprogramma’s maar er zijn altijd nog meer yogadocenten dan online yogadocenten en als je zorgt dat jij ergens heel goed in bent en daarin uitblinkt dan weten de juiste mensen jou te vinden.
Met internet zijn de mogelijkheden groot en kun je een grotere doelgroep bereiken en je missie beter uitdragen. Want wat voor kwaliteiten bezit jij om de wereld een stukje mooier te maken. Waarom wil jij zo graag andere helpen dmv je yogalessen? En als je dit dan weet hoe zet je het om naar een verdienmodel?

“Van Bijbaan Naar Bedrijf”
Dit is waar ik yogadocenten bij help, vanaf nu kun je direct starten met de online training “Van Bijbaan Naar Bedrijf”Reeds 100 yogadocenten gingen je voor doe jij ook mee? .
Wil je werken aan je bedrijf vanaf een mooie boot van Madeira naar Porto Santo dan heb ik het 2e

Namasté,


Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op twitter,  instagramyoutubeLinkedIn, en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!