Ken je tikkie?

You are here: Home / Blog / Ken je tikkie?

Ken je tikkie?

14 december 2019

Goud in de kast 😉

In de kerstvakantie heb ik mijn boekenkast opgeruimd. Hier stonden heel veel yoga boeken in die ik niet meer gebruikte.
De boeken die ik het meest gebruik heb ik gehouden en de rest heb ik in facebook groepen gezet. Ik kwam erachter dat mooie nieuwe boek waarvan ik dacht dat ze nog waardevol waren er genoeg in omloop zijn en dus bleven liggen.
Oude boeken die niet meer werden uitgegeven, waarvan ik dacht dat ze niets meer waard waren, waren juist uniek, Ze brachten nog heel veel geld op.
Sommige oude boeken werden tussen de €45 en €99 aangeboden bij bol.com. Ik had gewoon goud in huis zonder dat ik het wist. 🙂

Op de Facebook pagina van De Yoga Business Coach vind de boeken die ik nog heb, Misschien zit er wat voor jou bij.

Dus wil je extra inkomsten , kijk dan in je boekenkast wat je niet gebruikt en kunt verkopen.

Wat voor unieke zeldzame boeken geldt is natuurlijk ook voor yogadocenten. Hoe unieker jij bent in de vorm van yoga die je geeft of de manier waarop jij het het geeft. Des te waardevoller je bent.

Tikkie
Personen die boeken kochten vroegen of ik ze een tikkie kon sturen. Ik had al eerder van een tikkie gehoord maar wist niet precies wat het was. Ik heb de tikkie app gedownload en kwam erachter dat het kinderspel is.
Je voert het bedrag en een omschrijving in en stuur het via WhatsApp, sms of Messenger aan de persoon waarvan je geld krijgt.
Zij maken het via een eenvoudige tik aan je over. Hierdoor heb je dus snel je geld binnen. De insteek voor een tikkie is als je samen een cadeau hebt gekocht of een avond uit bent geweest dat iedereen op een eenvoudige manier geld terug betaalt aan degene die het heeft voorgschoten.  Eerst was het alleen toepasbaar voor privé rekeningen. Het is nu ook mogelijk voor een zakelijke rekening, maar dan zijn er wel kosten aan verbonden.
Een makkelijk middel voor bijvoorbeeld, een proefles, een strippenkaart, cadeaubonnen of iets wat je verkoopt zoals yogaspullen uit je winkeltje in rekening te brengen. Tikkie is dus ideaal. Ik kan het iedereen aanraden.

YOGI Hotpsots:
Binnenkort komt er ook een app speciaal voor yogadocenten en yogascholen. Eva Sachetto is deze aan het ontwikkelen en het heet de Yogi Hotspots.
In één oogopslag zie je alle yogascholen met workshops, weekenden, opleidingen en retreats!
Super handig als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent en in één opslag wilt zien waar een yogaschool of leuke yoga workshop in de buurt is.
Ik ben super trots op Eva. Dus wil je zorgen dat jouw yogaschool, workshops, events etc in deze unieke app komt, neem dan contact op met Eva

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!