Kerstcadeau ideeën voor je leerlingen!

You are here: Home / Blog / Kerstcadeau ideeën voor je leerlingen!

Kerstcadeau ideeën voor je leerlingen!

19 december 2021

Binnenkort is het kerst en veel docenten geven dan een klein cadeautje aan de yogaleerlingen als dank voor het vertrouwen en de lessen ieder jaar. Maar wat koop je nu zoals. Je wilt als yogadocent ook niet aan komen met wat prullaria en wat in de prullenbak verdwijnt. En iets met een plastic verpakking kan niet, je hebt een voorbeeldfunctie.

Ik gaf altijd iets aan mijn leerlingen wat ze jaren later nog hadden. Soms nuttig en soms wat echt te maken had met yoga of wat een betekenis heeft.

Zo heb ik zelf o.a. gegeven:
Een wierookhouder met wierookstokje besteld bij groothandel Uit den Vreemde.
Een blikje met natuurlijke zeep, uit Turkije.
Een sleutelhanger met een ahimsa handje ( uit Marokko) eraan met de uitleg waar het voor staat.
Een mala uit van Namasté Cafe uit Den Haag. Met uitleg over de mala.
Ketting met medaillon met viltje en geurolie van De Yogaboerderij.
Kleine boedha beeldjes/ Tibetaanse beeldjes / ganesha beeldjes via groothandel Uit den Vreemde.

Ik was gisteren in de online business satsang benieuwd wat jullie zoal gaven en vroeg om input voor dit artikel en je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Juist fijn om dit met elkaar te delen. Ook dat is een reden waarom ik nu wekelijks de online business satsang organiseer.

Andere tips waren:
Een audio met een geleide visualisatie,
Een sleutelhangers met een winkelkarmuntje met naam van studio erop.  Zodat ze zich de Yogalessen herinneren tijdens de kerst(boodschappen)drukte,
Mooie kaart met kerstboodschap,
Een heel lief pakketje van een mini kersthuisje met een heel mooi kerst olietje van young living,
Een geslepen edelsteen in hartvorm uit groothandel in Nederweert,
Eigengemaakte oogkussentjes gemaakt,
Een linnen zakje met thee en chocola. Bewust linnen zodat het plastic vrij is.

Ook gaf ik aan dat ik ieder jaar aan mezelf een kerstpakket geef, want ik ben tenslotte mijn beste personeelslid. De eerste keer kocht ik twee card decks voor mezelf. Ik liet het zelfs inpakken. Nu geef ik mezelf altijd een aantal massages cadeau als kerstpakket en deze plan ik dan in voor de rest van het jaar.

Mocht jij ook nog op zoek zijn naar een leuke cadeau voor jezelf, check dan eens MIJN SHOPPAGINA.

Ik heb leuke ansichtkaarten, A2 kalender, pauwervrouwen orakel carddeck  op basis van de chakra’s en natuurlijk mijn pauwersieraad waar zoveel mooie symboliek bij zit en waar iedere vrouw pauwer en zelfvertrouwen krijgt en een echte leider wordt.

Heb jij nog een leuk idee voor een kerstcadeautje voor je leerlingen? Deel het het onder dit artikel.

Fijne dag!

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!