Maak jij je keuze vanuit je hart?

You are here: Home / Blog / Maak jij je keuze vanuit je hart?

Maak jij je keuze vanuit je hart?

14 december 2019

Keuzes! Soms hebben kleine keuzes grote gevolgen.

Vrijdagavond had ik een keuze gemaakt. Ik wilde zaterdag heel graag naar de opening van de nieuwe yogastudio van Maud Bakx. “The Yoga Hub by Maud”
Maar de voorspellingen waren centimeters sneeuw en ijzel in Limburg dus ik koos ervoor om geen risico te nemen op de weg van Lelystad naar Geleen. Het gevolg was dat ik een extra dagje thuis had wat ook wel heerlijk is.

Maud Bakx
Vorig jaar, juli 2017, koos Maud voor de online training “Van Bijbaan Naar Bedrijf” In september gaf ze onderstaande recensie. Ze is jong en wilde over 10 jaar een eigen studio, door de online training, haar eigen doorzettingsvermogen, vertrouwen van haar familie en door gewoon te DOEN was zaterdag de opening.

Soms maken mensen geen keuze omdat ze bang zijn voor succes. Maud heeft de KEUZE wel gemaakt voor zichzelf en gaat er vol voor, natuurlijk is het starten van een yogastudio al een hele uitdaging maar dit hoort bij het ondernemerschap. Maar als ze geen stappen had gezet was het nu nog steeds een 10 jaren plan geweest, een droom.
Zaterdag is het haar droom werkelijkheid geworden!

Ik ben echt super trots op Maud en vind het jammer dat ik niet bij de opening kon zijn maar ga haar HUB zeker nog een keer zien. In de video vertelt Maud meer over de online training. Nog niet over haar studio daar was ze toen nog niet mee bezig, de opname is van september 2017.

Irene Vos
Irene besloot in maart 2017 om te starten met het traject “van yogadocent naar online yogadocent” want ze had een plan in de la liggen om een online yogaprogramma te maken over critical alingment. Inmiddels is haar droom werkelijkheid geworden en sinds januari doen nu al meer dan 45 mensen mee met haar online CAYprogramma.
Ze heeft de keuze gemaakt om mee te doen en als ze dat niet had gedaan dan lag het idee nog steeds in de la en had ze deze mensen in heel Nederland niet kunnen helpen en hadden ze nu nog steeds mensen last van hun rug en wisten ze niet hoe dit te verhelpen. Doordat Irene zich heeft laten zien en vol voor haar droom is gegaan is het haar gelukt. In de video vertelt ze ook over haar plan. De opname is van september 2017.

Danny
Mijn man, Danny,  ging in juli 1998 op vakantie naar Turkije. Hij wilde eigenlijk rondtrekken door Turkije maar een pakketreis (vlucht- transfer- en appartement in Marmaris) was voordeliger. Hij besloot om dat te doen. Ik was op dat moment zijn hostess en toen hij mij zag op luchthaven Dalaman wilde hij nog maar één ding en dat was in de buurt zijn van mij.
Hij deed erg zijn best om mijn aandacht te krijgen. Ik had op dat moment 350 mensen die aankwamen in Dalaman en die via diverse bussen naar Marmaris gebracht moesten worden en de volgende dag had ik een welkomstbijeenkomst voor alle nieuwe toeristen.
Hij deed heel “raar” om mijn aandacht te trekken en noemde me “hostie tostie” , hij vroeg aan mijn zusjes die op dat moment op vakantie waren, waar we gingen eten en uitgingen. Ik kwam hem overal tegen. Ik kon niet om hem heen.
Hij had zijn doel helder en nam de keuze om in Marmaris te blijven voor mij en niet verder rond te trekken in Turkije. Uiteindelijk ben ik gevallen voor zijn charmes, humor en doorzettingsvermogen en inmiddels zijn we getrouwd en hebben we twee prachtige kinderen.

Hij zorgde dat ik niet om hem heen kon, dit is ook wat je doet bij jouw toekomstige leerling. Zorg dat ze niet om je heen kunnen. Iedere keer zien ze je weer en uiteindelijk komen ze bij je op les. Hoe je dit doet op een vriendelijke yogamanier leer ik je allemaal in de online training Van Bijbaan Naar Bedrijf.

Als mijn man niet die keuze had gemaakt om te blijven in Marmaris, wat uiteindelijk een kleine keuzes was, had onze toekomst er anders uitgezien.
Als Maud in het juli 2017 niet mee had gedaan met de online training VBNB was er nu geen studio.
Als Irene in maart 2017 niet mee had gedaan met het traject ” van yogadocent naar online yogadocent” was er nu geen online critical alingment programma.
Als je een keuze maakt, maak deze vanuit je hart, deze klopt altijd.

Jij
Heb je ook een droom die je graag wil verwezelijken maar je weet niet hoe?
Wil je ook zichtbaarder zijn en denk jij aan standaard flyers of adverteren op facebook en weet je niet wat er nog meer onder zichtbaarheid valt?
Wil je ook keuzes maken maar welke keuze pas dan goed bij jou en bij de yogafilosofie?
Heb je de drive om yogaleerlingen te helpen op hun yogapad en ben je goed in wat je doet maar weten zij dit niet?
Heb je ook het idee wie zit er op mij te wachten? Er zijn al zoveel yogadocenten?
Zorg dan dat je deze week aanwezig bent bij een van mijn online masterclasses over zichtbaarheid. Gewoon vanuit huis te volgen.

Van Bijbaan Naar Bedrijf
Voel je nu ook vanuit je hart, ik wil direct starten met de online traing “Van Bijbaan Naar Bedrijf” . Ik wil deze keuze maken voor mezelf en mijn leerlingen.

Tot ziens.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!