Ik leer je hoe je winst krijgt met je yogabedrijf!

You are here: Home / Blog / Ik leer je hoe je winst krijgt met je yogabedrijf!

Ik leer je hoe je winst krijgt met je yogabedrijf!

14 december 2019

As dinsdagavond 20 juni 20:00 ga ik in een GRATIS ONLINE Masterclass via een webinar vertellen hoe je kunt zorgen dat je winst krijgt met je yogabedrijf. Heb jij tot nu toe ooit winst behaald? Het is zo fijn om juist met je winst leuke dingen te doen.

Het maakt niet uit of deze winst, 1, 10 of 100 euro is. Maar je krijgt via deze methode, die ik aan jou ga uitleggen, ALTIJD winst.

De GRATIS ONLINE Masterclas “Neem eerst je winst” is op dinsdagavond vanaf 20:00. Aanmelden kan via DEZE LINK.

Ik kreeg vragen van yogadocenten die niet op vakantie gaan en aan hun yogabedrijf willen werken in de zomer omdat ze dan juist tijd hebben. Dus op verzoek ga ik vanaf 8 juli starten met een speciale summer school editie van Bijbaan naar Bedrijf. Ik ben nu achter de schermen druk om alles klaaar te zetten.

Tijdens de online masterclass ga ik je er meer over vertellen en heb ik een mooi aanbod. Dus zorg dat je erbij bent als je hier interesse in hebt.

Het lijkt me leuk als ik je volgende week dinsdag zie en anders houd mijn mail en de Facebookpagina van De Yoga Business Coach of de Business Yogi’s groep op Facebook in de gaten.

Workshop Effectief Ondernemen

Op donderdagavond 6 juli ben ik in Noord Straalt, Amsterdam. Ik leg uit hoe je zichtbaar bent, welke social media kanalen je kunt gebruiken en geef ik je belangrijke informatie mbt Facebook. Mocht je in de buurt wonen dan lijkt het me leuk als ik je daar zie. Opgeven kan via info@noordstraalt.nl

Wens en Fotoshoot dag

Deze dag staat in het teken van jouw wens/droom/missie.

We doen eerst een heerlijke visualisatie waaruit je wens of droom helder wordt.

Deze gaan we aan de hand van het boek de creatie spiraal van Marinus Knoope verder vorm geven. Dit alles leidt tot een plan en mooie krachtige persoonlijke affirmaties.

Om de hoek van De Yogaboerderij zit een heerlijk vegetarisch restaurant waar we lunchen.

Aan het einde van de middag is er een fotoshoot zodat je één mooie portretfoto van jezelf hebt voor je social media kanalen? (En de mogelijkjheid om meerdere zelf bij te bestellen)

De dag is op zaterdag 8 juli van 10:00 – 16:00

Het is 147 euro. Je plek reserveren kan via DEZE LINK.

Leuke tips:

Zaterdag 1 juli en Zondag 2 juli, geef ik ook een FeetUp workshop bij YOGI Festival op een onbewoond eiland van Eva Sachetto.

Namasté,

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!