Wat is jouw missie?

You are here: Home / Blog / Wat is jouw missie?

Wat is jouw missie?

16 januari 2020

Ik hou van vrouwen met een missie.

Pam Anand, uit India, wilde de Himalaya Kriya Yoga naar Europa brengen. Ik heb haar ontmoet in 2011. In 2012 kwam ze, via mijn uitnodiging, voor het eerste keer naar Nederland. In 2013 heb ik haar geïntroduceerd bij het Yoga Festival Terschelling. Nu inspireert ze dit jaar al voor de 5e keer tijdens dit festival vele yogi’s en komt ze af en toe naar Nederland om workshops te geven bij diverse yogascholen.

Eva Sachetto, had een droom en wilde graag een eigen yogamagazine uitbrengen. Zo ontstond het Yogi Yogablad. Ik vond het fantastisch, schreef voor iedere uitgave een item over “Yoga en Astrologie”. Ik hielp haar, ook al had ik haar nog nooit ontmoet, mee met het idee om yogascholen hierover in te lichten ipv alleen bij de Bruna en de AH wat het plan was. Uiteindelijk vond ze de oplossing in een digitale Yogi. Missie geslaagd. Ze heeft nu een nieuwe missie. Travel Yogini en ik ben trots dat ik haar hierbij mocht begeleiden als Yoga Business Coach.

Steffi de Pous, yogadocent uit Amsterdam, heeft Because we Carry opgericht. Ze helpt vluchtelingen en zwerfhonden in Lesbos. Ze beschrijft op een eerlijke manier hoe het er daar aan toe gaat. Haar missie is dat we allemaal gelijk zijn. Er zijn geen landgrenzen we zijn allemaal wereldburgers. Ik vind haar een kanjer. Zij is hun vuurtoren/hun lichtpuntje in een donkere periode in hun leven. Namens iedere deelnemer die meedoet met online trainig “Van Bijbaan naar Bedrijf” maak 25 euro over aan haar stichting.

Corine van Zoelen, dit ben ik zelf. Ik zie zoveel vrouwen op les, jong, vermoeid, helemaal op. Door te hoge druk van de maatschappij, vrienden, familie en werk. Yoga helpt zegt de huisarts en stuurt ze door.
Ik wil graag meer vrouwen bereiken via yoga om te zorgen dat ze meer rust ervaren dat ze ook even stil mogen zijn, mogen voelen ipv doorrennen.
Mijn missie is gedeeltelijk gelukt. Ik heb veel yogaleerlingen bij mij in de studio van De Yogaboerderij, ook online leerlingen in Nederland, België, Duistland en Zwitserland.
Maar niet iedereen houdt van mijn vorm van yoga. Dus om een grotere groep vrouwen te bereiken moet ik zorgen dat ik yogadocenten bereik die op hun manier yoga geven zodat er altijd een manier is die bij die vrouwen past.
De yogadocenten moeten zichtbaar worden. Al hun yogakennis die ze hebben laten zien. Weten hoe ze die kennis naar buiten kunnen brengen. Hoe ze meer zelfvertrouwen krijgen en leren om actie te ondernemen.
Dit is de reden waarom de Yoga Business Coach is ontstaan.
Als ik jou via “Van Bijbaan naar Bedrijf” kan leren hoe je de stappen zet die ik heb gezet en mij hebben gebracht waar ik nu sta. Dan kunnen we samen meer vrouwen bereiken om te zorgen dat ze aandacht geven aan zichzelf. Lief zijn voor zichzelf en hun omgeving. Balans ervaren in lichaam en geest. Via de yogavorm die ben hen past. En is mijn missie geslaagd.

Wat is jouw missie? Hoe ga je die tot uitvoerig brengen?
Misschien twijfel je. Misschien wil je wel, maar nu niet.
Misschien heb je nog helemaal niet aan de mogelijkheden van een online training om aan je bedrijf te werken gedacht.

Ik zal je met mijn online training niet alleen helpen om te werken aan je bedrijf maar tevens leer ik dat je:
Je missie helder hebt;
Je ideale droomleerling weet te bereiken;
Je meer balans hebt tussen werk en privé;
Je een betere mindset krijgt;
Je leert manifesteren;
Je je geldblokkades overwint;
Je zelfvertrouwen krijgt;
Je jezelf laat zien;
De nieuwste marketing strategieën weet;
Gericht gaat werken aan een doel.

Jouw doel en jouw missie!

Naast alle waardevolle video’s, leerboeken, werkboeken, is er ook een besloten Facebook groep waarin we elkaar 24/7 ondersteunen.
Je krijgt niet alleen mij erbij maar ook een community van yogadocenten, gelijkgestemden, spiritueel, yoga is ook een belangrijk onderdeel in hun leven en ze willen er ook graag van leven. In deze groep gaan we elkaar steunen en motiveren.
Op www.deyogabusinesscoach.nl vind je verhalen van online yogaleerlingen die jou reeds zijn voorgegaan.

Dus heb je behoefte aan tijd voor jezelf?
Werken aan je bedrijf?
Meer energie?
Ideeën uitwerken en door te DOEN te realiseren?
Balans tussen werk en privé?
Een positieve mindset?
Manifesteren?

Doe dan mee en geef jezelf deze online training “Van Bijbaan naar Bedrijf” cadeau.
Ik weet nog niet wanneer de tweede ronde komt.

Ben jij klaar om mee te doen met mijn  training “Van Bijbaan naar Bedrijf”
In je eigen kracht komen? Ervoor gaan? Niet twijfelen maar doen
Springt je hart nu van JAAAAA. Ik moet het doen. Ik ga ervoor.

Schrijf je dan in voor “Van Bijbaan naar Bedrijf” op mijn site www.deyogabusinesscoach.nl en neem het heft in handen voor jouw missie. Steun mijn missie en indirect de missie van Steffi.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Bron foto: http://zzpbasik.nl

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!