Wat is de nieuwe wereld netwerk community?

You are here: Home / Blog / Wat is de nieuwe wereld netwerk community?

Wat is de nieuwe wereld netwerk community?

23 maart 2022

“Corine, Wat is de nieuwe wereld netwerk community?”

Deze vraag kreeg ik nav mijn vorige blogartikel. Ik leg dit graag uit. Als manifesting generator heb ik altijd allerlei ideeën zo ook de nieuwe wereld netwerk community. Hoe leuk is het dan als er mensen enthousiast reageren en direct beslissen om in te stappen. Dit is goed voor mijn respons. Hoe fijn is het ook als ik vragen krijg want daardoor blijkt dat ik nog helderder mag vertellen wat ik graag wil doen.

Mensen die me al langer volgen en ook mee hebben gedaan met het gratis programma van ondernemer naar nieuwe wereld ondernemer weten dat ik houd van verbinden. Dit heb ik altijd gedaan. Ik heb een vrouwennetwerkavond georganiseerd met andere vrouwen waarbij ze elkaar leerden kennen en konden samenwerken, ik heb het Yoga Business Event georganiseerd waar allerlei yogadocenten samen kwamen en gingen connecten en workshops bij elkaar gingen geven, in mijn eigen netwerk van deelnemers van mijn trainingen ontstaan ook de mooiste samenwerkingen.

Dit wil ik ook graag faciliteren in deze community. De nieuwe wereld netwerk community is een plek waar ondernemers samenkomen die voelen dat ze met hun kennis mogen bijdragen aan een betere wereld.  Een online en live plek met gelijkgestemden. Live vind ik zelf ook super leuk.  En als je elkaar online kent dan is het des te leuker om elkaar daarna live te ontmoeten.

Maar wie is dan een nieuwe wereld ondernemer? Dit is een ondernemer die verbindt, samenwerkt ziet in dat de weg die hij/zij heeft afgelegd in het leven op persoonlijk, opleiding en werkgebied van belang is geweest om te komen waar hij/zij nu is. Dat alle kwaliteiten en de waarden waar hij/zij voor staat van belang zijn op dit moment om bij te dragen aan deze betere nieuwe wereld. Die in hun kracht staan, en in contact zijn met de Bron opkomen voor zichzelf en ondanks hun gevoeligheid krachtig staan en zich laten zien.  Op met hun kennis het grotere geheel te dienen. Dit alles vanuit verbinding, liefde, energie en kracht.

In deze community draait het om verbinding. Je vindt er:
– Q en A coachcalls van mij mbt je bedrijf en persoonlijke ontwikkeling
– Masterclasses van mij voor jouw bedrijf en hoe jij zichtbaarder bent voor jouw doelgroep. Over onderwerpen zoals social media, persoonlijke ontwikkeling, money mindset, je zielsmissie vinden etc.
– Toegang tot mijn online programma’s
– Voordeel op livedagen, workshops of lezingen
– Workshops en lezingen van andere community leden over yoga, meditatie, coaching, healing natuur etc.
– Workshop en lezingen van experts buiten de community over bloggen, social media etc
– Een plek om te connecten, een vraagstuk neer te leggen mochten er weer nieuwe maatregelen komen, we zitten allemaal in hetzelfde schuiten en door te overleggen met elkaar en te weten hoe een ander het aanpakt geeft veel rust en vertrouwen. Je bent niet alleen.
– Nog veel meer wat mag gaan ontstaan in deze netwerk community. Juist vanuit de respons wordt het mooier dan ik nu kan bedenken.

Het is super fijn om te ontdekken wat de ander voor kennis heeft en hoe dit van belang kan zijn voor jouw bedrijf.
Jij hebt zelf ook veel kennis in huis en je krijgt dan nu de mogelijkheid om dit te delen met de andere ondernemers in de community.
Ik krijg vaak vragen van ondernemers of ze in mijn podcast mogen ,maar ik ben heel selectief wie er in mijn podcast komt. Mensen willen graag dat ik ze een podium bied en dit is mogelijk in deze community.

Het belangrijkste vind ik zelf nog dat we met allemaal nieuwe wereld ondernemers zijn. Een ondernemer die zich anders en alleen heeft gevoeld, zich bewust is van wat er speelt,  niet gehoord werd en nu inziet dat hij/zij wel degelijk wat bij te dragen heeft aan de nieuwe wereld. Dat diepe dalen heeft gekend, familie en vrienden die hem/haar niet begrepen en het zo fijn is om met gelijkgestemden te zijn. Allemaal met een missie. Iedereen op zijn of haar manier een bijdrage levert aan deze nieuwe wereld.

If you feel like you don’t fit in this world, it’s because you are here to help create a new one

Als nieuwe wereld ondernemer ben je hier om bij te dragen aan de nieuwe wereld waar we meer gaan leven vanuit onze hartfrequentie. Of dit nu vanuit yoga, meditatie, massage, coaching, healing, werken in een moestuin of een andere manier van onderwijs is. Je ziet het systeem al lang niet meer werkt en dat het anders mag. Het is nu de tijd. Je hoeft het niet alleen te doen, juist daarvoor zijn we er voor elkaar om te steunen en support te bieden. Het gaat niet of diploma’s en CV’s het gaat om welke kernwaarden en kwaliteiten je bezit en waar jij goed in bent. Dat mag iedereen weten zodat je de ander kan helpen. En we de wereld mooier achter laten dan dat we zijn gekomen.

Er is werk aan de winkel, maar wel leuk werk.

“Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit weer te werken. ” – Gandhi

Je hoeft het niet alleen te doen, je bent niet alleen. We zijn met vele lichtwerkers en mogen bij elkaar komen en elkaar versterken. Juist verenigen met elkaar. Via de nieuwe wereld netwerk community wil ik hier graag een bijdrage aan leveren. We starten 4 april. Tot en met 25 maart heb ik een speciaal uniek aanbod.

Ik ga er 59 per maand voor vragen. Als jij nu al voelt dat jij hierbij wil zijn dan heb ik tot en met as vrijdag 25 maart het speciale aanbod van 29 euro . Hierdoor ontvang je tot zo lang je bij de netwerk community bent dus iedere maand 30 euro korting. Het is per maand opzegbaar dus als je wilt stoppen mail je me en stopt het abonnement.

En je krijgt het online programma Recieving the day twv 55 euro er gratis bij zodat je al aan de slag kan gaan met je ochtendritueel en je mindset en een jaarkalender 2022 incl verzendkosten twv 17,35. De bonussen zijn al meer waard dan dit maandbedrag dus het is een echt een offer you can’t refuse..

Ik zie je graag 4 april in de netwerk community.

Dit aanbod is geldig tot en met as vrijdag 25 maart 23:59!

Meer informatie vind je op www.businesssatsang.nl

Direct aanmelden is mogelijk via deze aanmeld link voor de nieuwe wereld netwerk community.

Namaste,

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!